Şimdi Ara

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
28
Favori
30.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksam 8 de #mobildekotayason hasthagine yazacagiz arkadaslar lutfen herkes destek olsun. Ayrica mesut cevikin youtube kanalina taslak metini duzenleyip hemfikir olduktan sonra yine toplu sekilde yazacagiz. Tepkimizi gosterelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar twitterda hasthage forumdan bile destek yok dogru duzgun. Yine ayni sekilde dun aksam youtubeda mesutun youtube kanalina yazdim taslak metini benden baska yazan yok. Kotalar kalksin diye ugrasiyoruz ancak kotali kullananlar degil sinirsiz kullanan benim gibi kisiler ugrasiyor sadece.

• gsmtr G kullanıcısına yanıt

Destek baya azaldı maalesef.

Daha hiç bir kurum veya kişiden dönüş bile alamadık.

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Çünkü tweet atan bile yok. Su forumda bile boyle bir tepkisizlik varsa ulkenin neden bu halde olduguna sasirmamak gerek.

• Sonuna kadar hep destek, tam destek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

Hocam yazdigim metni mesutun hesaba yazdiniz mi yorum olarak? Bir de hasthag e destek vermeyi ihmal etmeyin.

• Bazı operatörler en çok internet harcayan uygulamar için sınırsız tarife sunuyor zaten. Youtube Whatsapp ve diğer sosyal medya uygulamarı haricinde kimin günde 30-40 gb internete ihtiyacı var? Sınırsız interneti olan tarifeler çıksa fiyatının ne kadar olcağını sanıyorsunuz? 4.5g iyi bir lokasyonda 300/150 gibi hızlara çıkıyor. 5g gelince bu hızlar en az 10 kat artacak. Bu hızda bir interneti hiç bir operatör 5.000 liradan aşağı satmaz. Bunun yerine aylık 100-200 ve 500gb interneti olan uygun fiyatlı tarifler daha mantıklı olur.

• yaman01 Y kullanıcısına yanıt

Sizin fikriniz bu sekilde olabilir ama, remote calisan, surekli seyahat eden, altyapisi olmayan milyonlarca kisi var. Kotayi savunmanin bir mantigi yok su devirde. Bu ayni suna benziyor, ben cikolata sevmiyorum o zaman kimse yemesin gibi.

• Elin adami 20 euroya sinirsiz kullaniyor biz ayni fiyata 30-40 gb hizli biten kotalar kullaniyoruz. Hala savunanlar olmasi akilalmaz bir sey.

• Bu işler zaman ve süreç gerektirir. Milletvekillerine ulaşmak lazım. Geçmişte bir vekilimiz sesimiz olmuştu AKK konusunda. Destekleme devam vazgeçmek yok.

Uzaktan çalışmak için sınırsınız mobil internete gerek yok, sabit internet gayet yeterli uzaktan çalışmak için. Uzaktan çalışmak dediğiniz kafede latte yudumlarken kod yazmaksa o kafede zaten internet var.

Sürekli gezip sınırsız internete ihtiyacı olan bir insan modeli olduğunu sanmıyorum vlog yayınlayanlar haricinde.

Altyapısı olmayan bir yerde ikamet eden kaç kişinin sınırsız mobil internete her ay binlerce lira vereceğini sanıyorsunuz?

Ayrıca kotayı savunmuyorum ben. Böyle bir tarife çıkarsa şu konuya yazanların içinden bir kişi bile çıkıp o kadar para vermez o tarifeye. Onun yerine aylık tüketime göre yüksek kotalı paketlerin olması daha mantıklı dedim. Yada aylık kullanıba göre kullanım/tl oranı uygun fiyatlı tarifelerde olabilir.

• yaman01 Y kullanıcısına yanıt

Blokluyorum sizi iyi gunler.

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Kimdi o vekil hala csjşlt vekil değildir herhalde

Yine de ona tekrar ulaşsak belki yönlendirir birine bizi

• ismini bulmaya calisacagim. O donem hatirliyorum cok yardimi dokunmustu allah razi olsun kendisinden

• Karadağ da (5G'li) ki tarifeler;

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

Karadag, romanya, polonya, bulgaristan, yunanistan tum ulkelerde var sinirsiz (yoksa da cok dusuk fiyata cok yuksek kota 30 euro ya 200gb gibi) var. Bu cagdisilik ve soygundan kurtulmanin vakti geldi geciyor coktan.

Er ya da geç Limitsiz tarifeler ülkemize de gelecek, ama ne zaman orası artık Allah kerim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.