< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (22. sayfa)
-
-
-
Full limitsiz tarife. 31 pound. Yorum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece bumu topluca bütün operatörleri şikayet cimere edilmeli fahiş fiyata teknoloji cihazlarını satışı ve müşteriye yaklaşımları topluca toplum olarak şikayet etmeliyiz maddi manevi tazminat talep Edip bizden kazanılan trilyonlari sırtımızdan bizlere dayitilan mecbur kullanmak zorunda olduğumuz Vodafone Turkcell Türk Telekom ve diğer satış mağazaları Yok indirimli fiyatı bilmem ne indirim yalanı yapıyorlar hepside öyle.
Çözümü ne onuda söylüyorum Almanya'daki halk Vodafone şikayet Edip fahiş fiyata teknoloji cihazlarını satıp fatura toplamda 30bin kisi Vodafone şikayet etmiş ve sonuç maddi manevi tazminat ödemek zorunda Avrupa ülkesinde insanlari haklarını arıyor ve sonuç alıyor bizde topluca şikayet edelim ve maddi manevi tazminat talep edelim hakkımızı alalım diyorum defalarca ben müşteri hizmetleri aradım sadece kayıt altına alınıyor orada kalıyor kendi miletini kendi insanını soyan
Eminim Turkiyedir biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak hakkimizi aramazsak bizi bizleri böyle devam ederse bu şirketler katrilyon kazanmaya devam ederler sosyal olarak bu ihtiyaçtır devlet zaten görmemezlikten geliyor bu duruma getiren de 23 yıllık ikitarda olan hükümettir. Ben bunuda paylaşma sebebim buradaki arkadaşlar biz bir olursak kimse bizleri susturamaz hakkımız olanı alalım istiyorum 4 bin TL'lik telefonu 8,9,12,14,bintlye satan yukarıda yazılı olan bayiler ve satış mağazaları milyon insan bilip bilmeden kaziklaniyoruz hanımlar beyler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bizde bu tepkisizlik oldugu surece isimiz zor. Operatoru savunuyor kotali kullanan adam.
225 kisi one cikarmis konuyu ancak change.org da 160 kisi imzalamis.
Şimdi ne diyeyim kendi insanına bunu hak görenden bundanda hala İyi güzel diyen ya çok zengin işi var yâda cehalet sevgisi çok yüksek bir olur anlarım iki tamam ama üç olursa ben bunların arasında yaşamak istemiyorum ama mecburuz uyandırmaya kimse gelipte alsana senin hakkın demez güzel ticaret soyulmak bu işi yapmak için ahlaksız vicdansız olmalı insan malesef öyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
isin komik tarafi su hocam, ben kendim iki hattimda da sinirsiz kullaniyorum faturami bile sirket oduyor tuzum kuru yani. Ona ragmen boyle insanlarin hakkini savunuyoruz. Yukarida bir cahil yav he he yazmis yazdigim yoruma. Bunlara mustehak aslinda.
Su forumda bile kotayi savunuyor hala bircok kisi. Bu gidisle isimiz zor. Forum ruhu ölmüş gerçekten. Akp niye hala başta diye merak edenler konuyu okusa yeter.
toplumun her kesimine büyük bir ekonomik yük ve çağ dışı bir uygulama olan kota sorununun kaldırılması için kampanyaya tam destek:
x (twitter) etiketi:#mobildekotayason
donanımhaber konusu: https://forum.donanimhaber.com/dh-uyeleri-sinirsiz-mobil-internet-talep-ediyor-kampanya-baslatildi--159430875
ekşi sözlük konusu: https://eksisozluk.com/mobil-operatorlerde-kota-kaldirilsin-kampanyasi--7869686
-
Up. Biraz yaz rehaveti var sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulunoglu -- 5 Eylül 2024; 23:41:31 > -
Bu isler sureklilik ve caba isteyen isler. Su forumda bile cogunluk 20 gb kotali tarifeye 400-500 tl vermekten memnunsa demek ki yapacak bisey yok. Benim kullandigim tarifem zaten sinirsiz keyfim yerinde.
umarız öyledir, yoksa burda bir avuç insanın mücadelesiyle çok zor.
gencinden öğrencisinden işçisine emeklisine kadar üç beş gb'a şu devirde tonla para ödeyip hala sınırsız hizmet alamamak kesinlikle kabul edilir bir şey değil. herkesin her kesimin elinin taşının altına koyup hakkını araması gerekiyor.
-
Bizim milletten tepki beklemek hata hocam. Su konunun surekli ustte olmasi gerekirken forumda hala 20 gb i nasil 10 tl daha ucuza alirim kavgasi yapiliyor.
Elin romanyalisi bile 20 euroya limitsiz kullaniyor biz ayni paraya 40 gb alamiyoruz.
dört kişilik bir çekirdek aile düşünelim. her aile üyesinin de telefon kullandığını ve üç beş gb kotalı paketlere tonla para ödediğini. yani kira gıda geçim derken aile ekonomisini bizzat derinden etkileyen bir masraf unsuru bu ama gelin görün ki, millet buna yeterince ses çıkartmıyor. dünyanın en pahalı hayat şartlarına mahkum olmaktan başka hiçbir hak arayışına girişmiyorsun, ondan sonra da neden böyle sömürülüyoruz diyorsun.
tuttuğun takım için beraber maç izlemeye gidiyorsun ama senin ekonomini aile bütçeni ezip geçen pahalılıklar için kimseyle birlikte hareket etmiyorsun. sadece oturduğun yerden isyan edip bu hayat pahalılığına boyun eğip bu adaletsizliğin kendi ellerinle sürmesini sağlıyorsun.
böyle olmaz, böyle olmamalı. herkes birlik ve beraberlikle her şeyin her sorunun çözülebileceğinin bilincinde olmalı.
-
Bosverin hocam, mustehaktir bu millete. Ugrasmam tekrar boyle bir kampanya icin. Adam destek olmamayi gectim bir de kostek oluyorsa olmaz bu is. Gerek yok.
tüm mesele zaten bu. başkası ne halt ederse etsin biz hak etmiyoruz. başkalarının kabul ettiği hayat kalitesizliğini biz kendimize yediremiyoruz. hak etmediğimiz için de tüm çabamızla baş başa kalıyoruz.
konu herkesi ilgilendiriyor ama twitter'da ya da destek konularında iki satır bir şey yazmaktan bile acizler. insanı her şeyden soğutuyorlar. neyse biz gene de destek olana eyvallah, köstek olana yallah diyelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X