< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 7 Eylül 2024; 23:17:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (24. sayfa)
-
-
Yorumlara yazalım arkadaşlar kampanyamızı görsünler. Hazır fenomen biri tweet atmışken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tweet altındakilere de yazalım arkadaşlar
Güzel son zamanlarda çok fazla bu tarz tweet görmeye başladım. Uyanın artık ya çok bile geç oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 7 Eylül 2024; 22:58:13 >
yazdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazdım hocam
Alper kahvecinin tum tweetlerine #mobildekotayason hasthagini yazip change.org kampanya linkini attim. Hazir bu konuda tepkiler cogaliyor sesimizi daha cok cikaralim arkadaslar.
Yazdim bunada
Bu konunun artik tepki cekmesi cok guzel. Tum tweetlerin altina yazdim ve change.org imza kapmpanyasini ekledim.
Hazır twitter'da gündem olduk arkadaşlar hadi devam paylaşmaya
-
Yazdim burayada
-
Emeginize saglik
Hallettim hepsini
-
Fiyatları 30€ olmamak kaydı ile tabi ki, yoksa bir anlamı kalmıyor böyle bir paketin. Yurtdışındaki çoğu ülkeden daha pahalı bu fiyatlar hali hazırda 4G ile.
-
turkcell'den elin ukraynalı'sına 150 tl'ye her şeyi sınırsız olarak sattığı uygun fiyatlı paketin aynısını hatta daha düşük fiyatlısını kendi vatandaşına sunmasını bekliyorum ben de hocam. yok öyle yabancıya kıyak türk'e gelince kazık...
-
her yere hepsine yardırdım
-
Cimerden yolladım şikayetimi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X