< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (23. sayfa)
-
-
Elinize saglik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Konunun özeti
teşekkürler hocam
-
Haklısın onların yüzünden yanmasam umrumda değil hiç İnan ama maalesef toplum olarak birleşmeyi bir olupta kendi haklarımızı aramayı bilmiyoruz.
Günaydınlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef her konuda boyle. O yuzden artik umursamiyorum. Dedigim gibi tuzum kuru bana dokunan bisey yok.
https://www.change.org/p/mobil-operat%C3%B6rler-%C3%BCzerindeki-fahi%C5%9F-i%CC%87nternet-fiyatlar%C4%B1na-kar%C5%9F%C4%B1-m%C3%BCcadele-edin
tweet/retweet tamam
change.org imza tamam
ben ve aile üyeleri ile hem btk hem cimer şikayet tamam
-
Elinize emeginize saglik hocam. Mucadele ve caba olmazsa 1 yil sonra 10 a 1000 tl verecegiz bu gidisle.
Son durum nedir? Var mı gelişme? GSM internetini kotalı satan tek ülke biz kaldık. Bu saçmalığın acilen bitmesi gerekiyor. Diğer ülkeler 2 yıllık taahhüte telefon hediye ediyor, biz kotasız interneti alma derdindeyiz. 1. aşamayı geçemedik henüz.
Gönderelim bakalım. bizim de tuzumuz olsun.
ek olarak ben birkaç cümleyi çıkarıp, bir öneri gibisinden birşeyler yazdım.
kotanın kalkıp, hıza göre kategori olabilir gibisinden birşeyler yazdım. 5mb hızın altında olmayacak şekilde ve belli bir kullanım sonrası hızın 4mb hıza düşmesi şeklinde de bir cümle yazdım.
-
Harbiden, Karadağ'da da aynı muhabbeti duydum. Çıldırmamak elde değil.
TBMM’nin sitesine şikayetini iletebilen var mı?
Denemedim, nereden iletiyoruz?
-
Of Turkcell of, özrü kabahatin den büyük Turkcell...
Mağazaya gittiğiniz de, elemanına yok ben faturasıza geçeceğim dediğiniz zaman, faturalıya geçmek istemediğinizi anlayıpta mahkeme suratlı elemanlara sahip olan Turkcell'cim...
E-dilekçe tbmm yazın Google’a.
anladim hocam sagolun. Ornek bir dilekce var mi hepimizin mutabik kaldigi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X