Benim cimer başvurusu böyle kaldı valla Bakanlık topu direkt BTK'ya atmış ama orada da ilgilenen bakan yok belli ki |
Bildirim
Benim cimer başvurusu böyle kaldı valla Bakanlık topu direkt BTK'ya atmış ama orada da ilgilenen bakan yok belli ki |
BTK cimerde yapılan başvurulara direkt kendi linkini atıyor. Kendi sitesinde de şuanda planlanan bir durum yok diye cevap veriyor. Port için kaç defa başvurdum hepsinde aynı cevabı aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone kendini biraz toparlasa rakipsiz olacak zaten. Bugun gordum turk telekom 100 gblik yeni tarife cikarmis (limitsiz sosyal medya falan yok) fiyat 920 tl :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BTK üzerinden de şikayetimi yolladım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 9 Eylül 2024; 20:53:31 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
son 1 haftadır yurtdışı tarifeler ve bizim tarifeler karşılaştırması var bolca. ama vatandaş uyanır mı bilemedim. hem pahalı kullanıp hem leş gibi hızlarla devam. her ürünün fiyatı enflasyon bahanesiyle misliyle arttı. artık avrupanın en pahalı ülkesi olduk elhamdülillah. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |