Şimdi Ara

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
28
Favori
30.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim cimer başvurusu böyle kaldı valla

Bakanlık topu direkt BTK'ya atmış ama orada da ilgilenen bakan yok belli ki

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

BTK cimerde yapılan başvurulara direkt kendi linkini atıyor. Kendi sitesinde de şuanda planlanan bir durum yok diye cevap veriyor. Port için kaç defa başvurdum hepsinde aynı cevabı aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    İnşAllah hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

Vodafone kendini biraz toparlasa rakipsiz olacak zaten. Bugun gordum turk telekom 100 gblik yeni tarife cikarmis (limitsiz sosyal medya falan yok) fiyat 920 tl :)

• Up

• #mobildekotayason etiketine ilistirdigimiz hesaplar, haber sayfalari attigimiz twitler cok ise yariyor. kampanyamiz ses buluyor.

haber sayfalarinin ve unlu hesaplarin altina kampanya hakkinda atacaginiz twitler farkindaligi cogaltiyor.

lutfen tam gaz devam

• Bugün bana btk’dan mail gelmiş başka gelen var mı?

• BTK üzerinden de şikayetimi yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 9 Eylül 2024; 20:53:31 >
  • İletildi

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)

• Change.org linki çalışmıyor tıkladığımda aradığınız kampanya yok diyor

• Twitter’da Ümit Önal, Engin Aksoy ve Ali Taha Koç’u da etiketleyelim bence.

• Vatandaşların hepsinin uyarılması lazım. Ülkede enflasyon pahalılık hikaye ceplerimizi üstümüzü başımızı silkebilen silkebildiğince silkme derdinde.

Ulan biz vatandaşlardan öyle bir nefret ediyorlar ki. Hepsi bi taraftan nasıl silkeceğini şaşırdı. 60-80 neslinin artık defolup gitmesi lazım.

• Twitter’da operatörle ilgili tweetlere yazmaya devam

• son 1 haftadır yurtdışı tarifeler ve bizim tarifeler karşılaştırması var bolca. ama vatandaş uyanır mı bilemedim. hem pahalı kullanıp hem leş gibi hızlarla devam.

her ürünün fiyatı enflasyon bahanesiyle misliyle arttı. artık avrupanın en pahalı ülkesi olduk elhamdülillah.

• cemrek kullanıcısına yanıt
    O tweetlere ben yazdım, siz de yazmayı ihmal etmeyin arkadaşlar. Yoksa bu operatörler 10-15 gb’lık paketleri 400-500 liraya itelemeye devam eder.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.