Şimdi Ara

mobil sistemde radyatör bağlantısı nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni eve tesisat döşendi müteahit peteklerin hepsini alttan giriş alttan çıkış şeklinde yapmış ve ecde mobil sistem var bu bağlantıları çapraza çevirmem şartmı yoksa böyle kalsınmı çok verim kaybı olurmu çapraz yap derseniz kombi daha takılmadı bağlantıları çapraza aldıracağım mobildede çapraz bağlantı şartmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu komuda fikri olan yokmu alttan bağlantı mobil sistemde sıkntı yaratırmı?

• pulpa kullanıcısına yanıt
    Benim de alttan bağlamışlar. Hatta bir tarafları yukarı almak için krom boruları bile aldım ama taktırmaya fırsatım olmadı. Kayıp var mı bilmiyorum ama gözle görüştük bir fark olacağını düşünmüyorum. Yada tesisata göre değişebilir belki. Benim tüm peteklerim eşit şekilde ısınıyor. Çapraz olursa su dolaşımı daha rahat olur diyorlar ama bilimsel bir yanıt ben görmedim. Bence deneyin bu şekilde peteklerde dengesiz ısınma varsa çapraza dönüştürün. Sonradan iş çıkmasın diyorsanız hemen yaptırın ama ben sizin yerinizde olsam bu şekilde kullanırım. Siz kombiyi takarken tam geçişli Vana ve filtre seti taktırın o daha önemli bence.

• Bende de peteklerin hem girişi hem çıkışı alttan, en uzun petek 1.80 m bir sorun olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.