Şimdi Ara

Modem değiştirmeden Ağdaki kullanıcılar için internet hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şirket içerisinde 20-30 arası bilgisayar var ve bunların coğu kablosuz bağlantı kullanıyor. Ancak bağlantımızda son zamanlarda sorun oluşmaya başladı. Her mac adresine belirli bir hız limiti koyabileceğim bir program varmıdır?

Mesela ben kendi pc'me bir program kurup, bu ağa bağlanan pc lere hız sınırı, yasaklı siteler gibi filtreler uygulamak istiyorum böyle bir şey ücretli yada ücretsiz bildiğiniz var ise söylermisiniz. Birde kurulumuda az da olsa anlatırsanız memnun olurum, hızını surdan ayarlarsın, suradan ağa bağlı pcleri görürsün gibisinden.

Birde TTNET Fiber bağlantı elektrik kablosu üzerinden mi yoksa yine telefon kablosu üzerinden mi geliyor. 16mbit bağlantı kullanıyoruz ancak hiç memnun değiliz sürekli bir alt yapı nedeniyle tadilat yapıyorlar. Bu yüzden TTNET fibere geçmek mantıklı mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• Eset nod32 Serwer security var, Yıllık cüzi bi miktar.

Girebileceği siteleri, Giremiyeceği siteleri.
    İnternet Erişimini bilgisayar olarak kısıtlama, açma vs birçok işlem mevcut. İstersen eset'i arayıp yetkili biriyle görüşürseniz daha ayrıntılı bilgi wereceklerdir. Hız ile ilgili olarak bildiğim kadarıyla esette yok ama yinede bi görüşün belki eklenmiştir.
  • Eset tam istediğim şeyi sağlamıyormuş malesef. Bir kaç tane program duymuştum daha önce ama işime yarayacağını düşünmemiştim. Varmı başka bildiğiniz interneti kim ne kadar sömürüyor görüp buna engel olabileceğim bir program
  • Bu yönden hiçbir çalışmam olmadığı için bilgim yok. Kısa yoldan pratik çözüm, A Şahsında intenet olacak bu bu sitelere girebilecek, B Şahsında İnternet Olmayacak şeklinde çalıştım sürekli. Ama senin için kısa bi araştırma yapacağım, Bişeyler bulursam iletirim. İyi çalışmalar
  • Bu dediklerinizi programsal değil modem arkasına koyacaginiz sağlam bir router ile yaparsiniz

Mesela
    http://www.wi.com.tr/RB951G-2HnD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 20 Nisan 2015; 15:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce tp-link router aldım ancak cok fazla karısıktı arayuzu ve internetimiz aşırı yavaslayınca geri vermek zorunda kaldık aynı seyi tekrar yasamak istemiyorum bu yüzden donanımsal değilde yazılımsal olarak çözmeye calısıyorum şimdilik. Verdiğiniz linkide hemen inceliyorum teşekkürler..

Bu arada @oNrGungor teşekkürler araştırıp bulursan ve bilgilendirirsen çok çok sevinirim. Ben araştırıyorum ama bulamadım henuz bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenkTeknoloji

Daha önce tp-link router aldım ancak cok fazla karısıktı arayuzu ve internetimiz aşırı yavaslayınca geri vermek zorunda kaldık aynı seyi tekrar yasamak istemiyorum bu yüzden donanımsal değilde yazılımsal olarak çözmeye calısıyorum şimdilik. Verdiğiniz linkide hemen inceliyorum teşekkürler..

Bu arada @oNrGungor teşekkürler araştırıp bulursan ve bilgilendirirsen çok çok sevinirim. Ben araştırıyorum ama bulamadım henuz bir şey

Mikrotiki tp linkle bir tutma
    Biri lamborghini oteki hacı murat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Daha önce kullandınızmı yada kullanıyormusunuz? Arayüzü nasıl, istediğim bilgisayara kablolu yada kablousuz bilgisayara hız sınırı koyabilicekmiyim ve aylık olarak hangi bilgisayar ne kadar kota kullanmış görebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenkTeknoloji

Daha önce kullandınızmı yada kullanıyormusunuz? Arayüzü nasıl, istediğim bilgisayara kablolu yada kablousuz bilgisayara hız sınırı koyabilicekmiyim ve aylık olarak hangi bilgisayar ne kadar kota kullanmış görebilirmiyim?

Kullanım tecrubem yok
    Kurulumuda hic basit değil
    Normal bir modem veya acces point kurulumuna benzemez
    Ama saydığınız ihtiyaçlariniz icin biçilmiş kaftan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 20 Nisan 2015; 19:43:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.