Şimdi Ara

Modem önerisi yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler merhabalar arkadaşlar benim evdeki modemim arıza verdi değişmek istiyorum modem hakkında fazla bilgim yok ama ev biraz büyük tvde telefondan rahat wifi bağlantısı yapmak iyi güçlü bi modem arıyorum şu iki ürün iyi midir sizce hangisini almalıyım veya sizin önerileriniz varmı sessiz sedasız sorun cıkarmayan güclü bağlantısı olan işini yapan modem şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/airties-air-5443-300mbps-kablosuz-n-adsl2-4-port-modem.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-p-1302-t10b-300mbps-kablosuz-4-port-adsl2-modem.html#genel-bakis

• ben de bu aralar modem arıyorum kardeşim. Asus n17u modelini beğendim bakabilirsin istersen
  • fiyat fazla geldi bana ya benim 150 160 tl kadar param var buna göre bi modem almak istiyorum
  • Hocama vereceğiniz cevap banada çözüm olacak bende
    zxxel p1302 120 tlye hizlial da buldum.

airties 5453 100 tl ye hizlial da buldum.

Benim için anten gücü önemli arkadaşlar ne almalıyım ?
  • Asus N14U usb girişi var, rakiplerine göre daha fazla özellik sunuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya hocam bende Asus N14U baktım ama nedense gönlüm airties 5453 yana galiba onu alırım bana sağlam internet versin sinyal gücü yüksek olsun işini güzel yapsın yeter usp girişi falan pek anlamam açıkçası acaba forumda airties 5453 kullanan arkadaş var mı bize biraz bilgi verse modem hakkında

edit: birde bu 300 MBps sinyal gücü oluyor dimi yani bizim ev 150 metrekare bana yeter dimi bu 300mbps bunuda cevaplayan biri olursa iyi olur ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto61 -- 7 Ağustos 2015; 10:02:22 >
  • Airties 5453 diğer siterlde pahalı ama hızlı al da şuan 99 tl görünüyor ve fiyat çok uygun
    http://www.hizlial.com/airties-air-5453-300mbps-kablosuz-adsl2-4-portlu-1usb-portlu-modem-kampanya/10509588?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_cpc&v=1.34.8

Yani bu ürün diğer pahalı olan 5453 lerle aynı ise fiyatı çok iyi normalde bende bir kaç gündür araştıyorum ama asusla ilgili bir sürü şikayet okudum kopma oluyormuş falan ne alacağıma bende karar veremedim.

• Aynen bende Zyxel p1301 ve asus n14u ve zyxel 5453 arasında bir turlu karar veremedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben yarın arties 5453 alıyorum arkadaşlar herkes onu öneriyor sinyal gücü olarak olsun falan hayırlısı valla şans bu işler kullanalım bakalım nasıl olucak herkese yorumlar tavsiyeler için çok sağolun inşAllah iyi çıkar modem
  • Arkadaslar bende 14u ve 5453 te karar vermisken. Yeni.nesil bir.modeme yönelerek 5650 almaya karar verdim. Fakat bazi sorularim var.

5650 normal fiyati 200 tl olduğu için bende 120 tl ye ttnet 5650 almaya karar verdim.

Ttnet versiyonunda fiber veya vdsl desteği var mi?

Normal versiyonuna göre ttnet versiyonunda hangi eksikler var.

Anten gücü yeterli midir? Bu sorularin cevabında yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.