Şimdi Ara

Modem şifresini unutuyor, eskisini hatırlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Inca modemim var. Bir süre önce telefon nosu ve ADSL değiştirdim. Öncekide TTNETti, şuandakide. Sadece tel no değişti. Neyse eski bilgileri modem ekranından silip, yeni kullanıcı adı ve şifre yazdım. Fakat elektrik gidip geldiğinde, yeni kullanıcı adı ve şifre gidiyor, yerine eskisi geliyor. Modemde bunları hatırlamak için pil var, o bitti diyicem ama o zaman eskisini hatırlamaz, kaldıki modem arayzüne erişim şifresi ve wireless şifresini unutmuyor. Flash disk gibi bir şey mi var modemde bu bilgileri tutan? ve niye her elektrik gittiğinde eski şifre geliyor.

• modemin arkasında resetlemek için küçük delik oluyor ince bir aletle oraya basılı tutunca fabrika ayarlarına dönüyor eğer sizin modem de de varsa birde o şekilde deneyin .
  • yeni yazdığınız şifreyi sanırım kaydetmeden çıkıyorsunuz yada yanlış işlem yapıyorsunuz..
  • computeron kullanıcısına yanıt
    Kaydet diyorum. Zaten sonradan tekrar modem ekranına login olduğumda, yeni ayarlarım duruyor. Sadece modemin elektrik bağlantısı kesilince eskiler geliyor. Reset atmadım, deniycem.
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    modemi resetleyin belki düzelir..yada flash bozuktur modemin varsa yeni firmware atın
  • @computeron gibi düşünüyorum bende. Modemin ayarları saklayamıyor olabilir. O sebeple ilk elektrik kesintisinde eski ayarlara dönüyor olabilir.
  • Reset attım düzeldi gibi. yani gücü kesip tekrar verdiğimde şifreyi unutmuyor ama sık sık sınırlı bağlantı oluyor bağlantı, sorun gider dediğimde, windowstan bir sorun bulamıyor, modemi kapatıp 10 sn bekliyip açın diyor. Ttnette sorun varda tesadüf denk geldi belki, yada modem son nefesini veriyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sık sık kopmalar var, ttnet'i aradım, ordada gözüküyor. Bakalım modeme sinyal göndericeklermiş ekipler, modemden mi yoksa hattamı bişe var söyliycekler ama ben reset attıktan sonra olduğuna göre, hatta sorun olup tesadüf olması zor gözüküyor. sanırım modemden çıkacak sorun.
  • TTnet şuan aradı, hız ayarlaması yapmışlar, fazla hız verilmiş, yani onlardanmış sorun. Çok hızlı bir şekilde çözdüler. Kopma yine olursa modemdendir dediler ama kopma yok bakalım.. yedek modem buldum zaten, deneyerek bakarım, sorun modemse asus n10e alırım. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.