Şimdi Ara

modem tavsiye acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lenovo z585 aldım belki kullananlar bilir bence çekim kalitesi kötü bir pc bundan dolayı online oyunlarda çok zorluk yaşıyorum ping çıkıyor güzel bağlantı hızı yüksek aynı zamanda çekim alanı benim için çok önemli arada duvar olacak 2 duvar olacak arada bir banyo birde duvar lütfen güzel tek çıkışlı bir modem önerirseniz mutlu olurum ( kablosuz ) çıkıştan kastımda kablolu kullanmayacağım için dedim...
    Arkadaşlar usb vs hiç istemiyorum tek amacım oyunlarda daha iyi performans vs dbi si yüksek bir cihaz şimdiden teşekkürler..

http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/inca-im-310nx-im-310nx-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=58614

arkadaşlar bu modem ile bu modem nasıl bir yorum yaparsanız sevinirim..

http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/asus-dsl-n12e-dsl-n12e-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=61616#allImages

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLueCapolo -- 6 Mayıs 2013; 19:06:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLueCapolo

arkadaşlar lenovo z585 aldım belki kullananlar bilir bence çekim kalitesi kötü bir pc bundan dolayı online oyunlarda çok zorluk yaşıyorum ping çıkıyor güzel bağlantı hızı yüksek aynı zamanda çekim alanı benim için çok önemli arada duvar olacak 2 duvar olacak arada bir banyo birde duvar lütfen güzel tek çıkışlı bir modem önerirseniz mutlu olurum ( kablosuz ) çıkıştan kastımda kablolu kullanmayacağım için dedim...
    Arkadaşlar usb vs hiç istemiyorum tek amacım oyunlarda daha iyi performans vs dbi si yüksek bir cihaz şimdiden teşekkürler..

http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/inca-im-310nx-im-310nx-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=58614

arkadaşlar bu modem ile bu modem nasıl bir yorum yaparsanız sevinirim..

http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/asus-dsl-n12e-dsl-n12e-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=61616#allImages

sorduğunuz asus dsl-n12e tam bir fiyat performans modeli, o fiyata daha iyisini bulunur mu bilmem, çekim gücünün de fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum

• işletim sistemi vista 7 diyor benim ki 8 olmaz mı ? uyumluluk ile çalıştırsam ?
  • quote:

işletim sistemi vista 7 diyor benim ki 8 olmaz mı ? uyumluluk ile çalıştırsam ?

Asus Modem icin isletim sistemine gerek yok explorer destegi olan tum isletim sistemlerinde calisir,telefonunuzdan dahi //192.168.1.1 e girip kurabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Asus Modem icin isletim sistemine gerek yok explorer destegi olan tum isletim sistemlerinde calisir,telefonunuzdan dahi //192.168.1.1 e girip kurabilirsiniz.

kurulum gerekli mi ? kurulum yaparsam hızda ilerleme olur mu ?
  • Tp-Link TD-W8961ND 300Mbps 2 x 5 dBi Değiştirilebilir Antenli Wireless N ADSL2+ Modem Router

Kesinlikle tavsiye ederim gayet güzel bir modemdir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

kurulum gerekli mi ? kurulum yaparsam hızda ilerleme olur mu ?

kurulumu zaten cd siz yapabiliyorsunuz, sonrasında bir daha kuruluma gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Modem Tavsiye Edin Dostlar
    9 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zutano

Tp-Link TD-W8961ND 300Mbps 2 x 5 dBi Değiştirilebilir Antenli Wireless N ADSL2+ Modem Router

Aynı modemi 3 senedir kullanıyorum yüzümü kara çıkarmadı

• Teşekkürler vatana gittiğim zaman asus almayı düşünüyorum netten siparişe ailem sıcak bakmıyor.. tp-link de vatanda yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

quote:

Tp-Link TD-W8961ND 300Mbps 2 x 5 dBi Değiştirilebilir Antenli Wireless N ADSL2+ Modem Router

hocam dediginiz modemi bende almayi dusunuyorum en ucuz internetten guvenli bir sekilde alabilecegim bildiginiz bir site varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

quote:

hocam dediginiz modemi bende almayi dusunuyorum en ucuz internetten guvenli bir sekilde alabilecegim bildiginiz bir site varmi?

Ben Bimeks'ten aldım. Nere en ucuz bilmiyorum ama ben zamanında 1-2 sene önce falan 130 küsüre almıştım diye hatırlıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.