Şimdi Ara

Modemimi değiştirmek istiyorum, yardımcı olabilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda evde kullandığım Inca IM-310NX marka modemimi değiştirmek istiyorum. Bu konu hakkında pek bir bilgim yok. 150-200 tl arasında kablosuz modem tavsiyesinde bulunur musunuz arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Bi firma kampanya yapmış sanırım. Vatan Teknosa gibi yerlerde 250 tl iken burada 160 tl
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/airties-air5650-300mbps-4-port-kablosuz-modem-196674752?gclid=COaD8sPF1skCFQgFwwodppYImw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

şiddetle tavsiye ederim. Bence bu fiyata en iyisi. 3 yıl airties garantili. torrent özellikli bir ürün. aynı zamanda fiber de destekliyor. İleriye yönelik şimdiden almış olursunuz

• Dsl n17u olabilir

• Ekonomik istersen dsl-n12e tavsiye ederim.Kendim kullanıyorum çekim konusu dışında memnunum.
  • tp-link td-8961n nasıldır, daha uygun ve bu kadar para vermenin benim için gereksiz olduğunu düşündüm

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    O modemi kimse tavsiye etmiyor.Sürekli arayüze girme hatası veriyormuş.Dsl-n10e al bence,airties modemlerde iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

O modemi kimse tavsiye etmiyor.Sürekli arayüze girme hatası veriyormuş.Dsl-n10e al bence,airties modemlerde iyidir.

150 mbps'miş bu. 300 mbps olanıyla arasında çok fark var mı ? ayrıca asus modemler iyi mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 150-300mbps olayı ağda veri paylaşma hızı mesela laptopunuzla masaüstü pc niz arasında modem üzerinden veri gönderirken işe yarar.Yani pc den pc ye dosya göndermeyecekseniz 75mbps olanlar bile yeterli gelecektir.

Adsl kullanıyorsanız en fazla 24mbps veri gelebilir.Bunuda 150de olsa 300de olsa sıkıntısız gönderir.

Tavsiyeye gelince ben asus dsl-n12e kullanıyorum ve memnunum.Biraz antenler zayıf evin uzak odalarında sinyal 2-3 seviyesine düşüyor ama kopma yapmıyor.
    N11 de sabah erkenden kalkıp anasaydaki kuponlardan 100 liraya 33 lira indirimi yüklerseniz 77 liraya gelir.Ben o şekilde baya ucuza halletmiş oldum.Airties 5453 olması lazım ondanda sıkıntı yaşayan görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

150-300mbps olayı ağda veri paylaşma hızı mesela laptopunuzla masaüstü pc niz arasında modem üzerinden veri gönderirken işe yarar.Yani pc den pc ye dosya göndermeyecekseniz 75mbps olanlar bile yeterli gelecektir.

Adsl kullanıyorsanız en fazla 24mbps veri gelebilir.Bunuda 150de olsa 300de olsa sıkıntısız gönderir.

Tavsiyeye gelince ben asus dsl-n12e kullanıyorum ve memnunum.Biraz antenler zayıf evin uzak odalarında sinyal 2-3 seviyesine düşüyor ama kopma yapmıyor.
    N11 de sabah erkenden kalkıp anasaydaki kuponlardan 100 liraya 33 lira indirimi yüklerseniz 77 liraya gelir.Ben o şekilde baya ucuza halletmiş oldum.Airties 5453 olması lazım ondanda sıkıntı yaşayan görmedim.

anladım hocam çok sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.