Bildirim
Modemsiz İnternet
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Operatörlerin 3g modem tarifelerine bakabilirsin,eğer dağ başı biryerde değilsen 4.5mbps hatta çok daha fazlasını görebilirsin. -
@sarikanarya567 turkcell 4 dişten 3 dişi çekiyor 3g olarak telefonda eğer varsa bi kampanya sınırsız telefndan mı vınn mı alacağız biraz acıklama yap uygun birşy oğrenci hesabı -
Cemaatçilere söyle dua etsinler o zaman gökten zembille internet bağlantısı gelir :)
Yada normal bir yurda geç.
Hiçbiri uymuyorsa cep telefonuna internet paketi alıp o şekilde wifi hotspot olarak girebilirsin. -
Olmuyor işte cok madurum :D Programcılık okuyorm internetsiz olmuyor :) -
En ucuz avea,avea alabilirsin. -
Arastırdım en hızlısı vodafone onu almayı dusunuyorum
yorm yapanların yardımcı olanların elleri dert gormesin. -
android adamı takunyasına dik oturtur.
İçlerinden beyni olanlar olması düşük ihtimal ancak telefonun internetini kablolu olarak almak için gerkenleri de arştır kanunları takmayıp wifi sinyal karıştırıcı kullanıyor olabilirler yada 2.4 GHZ bandındaki vericileri arayıp bulmaya kalkabilirler.
Kablolu yaparsan ancak takunyaya dik otururlar. -
Öncelikle Allah kurtarsın, seni oraya tıkanı da Allah bildiği gibi yapsın.
Ben vodafone öneririm. Evdeki TTNET ve sabit telefonu geri verdim. Şimdi 20M civarı down, 10M civarı up hızım var.
Aylık 6GB 30TL şu anda. -
@erimemre kardesim bu vodafone'nin sınırsızı var mıdır ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X