Şimdi Ara

Modern Feminizmin Saçmalık Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal feminizm de kadınlar eğer üst düzey bürokrat veya aristokrat ailelerden gelmiyorlarsa bilimle uğraşmanız, okumanız, iş yapmanız neredeyse imkansızdı ve buna karşı çıkarılmıştı.

Bu durum 1 ve 2. Dünya savaşı yıllarında kırıldı çünkü erkekler cephede ölürken kadınlar mühimmat üretiyordu.

Savaş bitince güvenlik gerekçelerinden artık kadınların fabrikalarda çalıştırılmasına yine kısıtlamalar getirildi.

Sonrasında yine bu izinler getirildi. Aslında kadınlar şu an çoğu işte çalışabiliyor, çoğu şart bakımından iyi yerlere gelebiliyorlar. Normal feminizm misyonunu tamamlamıştır.

Fakat modern feminizm ise kadınlara şu algıyı basıyor: tek anne ol, babaya ihtiyaç yok, en iyi erkeği sen hak ediyorsun, evlenmeye gerek yok, evlenmek ataerkil sisteme boyun eğmektir.

Kadınları bu şekilde aşırılaştırıp erkek düşmanı yaptılar bilinçli olarak üstüne narsist bir nesil türedi.

Bu aynı redpill saçmalıkları gibi bir durum.

Annelerimiz, teyzelerimiz, anneannelerimiz yuva yıkmak yerine daha çok yuvayı bir tutmak için uğraşıyordu. Gelin ve damatlara aile büyükleri yuva yıkmaması için önlem aldırıyordu.

Şimdi ise ona karışma buna karışma laflarıyla aile büyükleri karışmıyor hiçbir şeye tamam karışmasın ama bu radikal feministlerin çoğu yine saçmalıyor yok erkeklere gerek yok, yok evlenmek saçmalık bilmem ne diyorlar.

Kadınlar şu an isterlerse asker olabiliyorlar fakat toplumda kadınların kaçı askerlik yapmak istiyor? Bu gönüllü bu arada zorunlu değil neredeyse %5'lik kesim.

Bunun gibi ağır işlerden uzak durup aile baskısı çekmeden rahatça statü atlayıp baskı altında kalan erkekleri ezikliyorlar.

Fakat evliliğe gelince iş feminizmin F'si geçmiyor artık kocam her şeyi alsın kocam onu yapsın şirin görüneyim moduna giriyorlar.

Ekonomi Dünyada yavaşlatıldı, araba, ev almak isteyen ancak elinde bunlar olmayan erkeklere prenses erkek demeye başladılar. Adam işinde gücünde çalışıyor bir şeyler inşa etmeye çalışıyor ama prenses erkek oluyor.

Çoğu erkek iş bulamadığından alkol bağımlısı veya bağımlılık yapan madde kullanıp kendi hayatını sonlandıran veya serseri olan erkeklerin sayısı kadınlara nazaran daha fazladır.

Durum eşitliği geçti, eşitlik değil ayrıcalık isteniyor fakat yüzünüze biz eşitlik istiyoruz diyorlar.

Komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 13 Ocak 2025; 8:43:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kadının erkeğe, erkeğin de kadına ihtiyacı var, yok diyen yalan söyler.

erkekler bunu kabulleniyor da, evli erkeklerin çoğu kadınsız olmaz hayat der, ama kadınlar erkeksiz de olur sanıyor! sıkıntı.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Alayı narsist hale getirildi ondan.

• modern feminizm, hem iş yaşamında hem de evlilikte zaten ayrıcaklıklı olan "şehirli" kadınların bu ayrıcalıklarını daha da arttırmak için çalışır. yani kadının lehine olan fırsat eşitsizliğini daha da arttırmak için çalışır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukrayna'nın feminist dernekleri "fırsat eşitliği istiyoruz" yalanıyla bağırıyolardı.

Savaş çıkınca hepsi Polonya'ya kaçtılar (ya da güvenli merkezi şehirlerde yaşıyolar) ve erkekleri ölmek üzere zorla cepheye yolladılar. erkeklere ölmek isteyip istemediğini sormadılar, zorla yolladılar ve bu sistemi savundular. ki zaten yıllar önce zorunlu askerlik yokken kadın örgütleri çıkıp protestolar yapmışlardı zorunlu askerlik gelsin diye.

savaş bitince bu kaçak feministler ne yapacaklar? şunu yapacaklar: savaşta erkekleri zorla ölüme yollamalarından hiç bahsetmeyecekler, ve hiçbir şey olmamış gibi, savaş hiç yaşanmamış gibi: "FIRSAT EŞİTLİĞİ İSTİYORUZ!!!" diye bağırıp yalandan hak arayışı yapmaya devam edecekler. zorla öldürdükleri erkekleri de yılda 1 kere yalandan anacaklar o kadar.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Modern feministlerin ben çok dürüst olmadıklarını söyleyebilirim.

Hemen şu savı savunurlar, size hayatınızda iyi şeyler sunamayan erkeği değiştirmeye çabalamayın erkeği değiştirin.

Bu söz bile aslında ne kadar şeyi açıklıyor. Kadın güvence isteyebilir fakat erkeğin güvence istemesini küçümsüyorlar.

• madem eşitiz o zaman zorlunlu askerliği kaldıracaksın.

zorunlu askerliğin olduğu yerde feminizm diye birşeyden bahsedilemez.

tüm feminist dernekler ilk iş olarak zorunlu askerliğin kalkması için çalışmalılar. yani eğer gerçekten eşitlik istiyolarsa.

zorunlu askerliği kaldıracak güçleri yoksa, o zaman tüm feminist dernekler kendi kendilerini kapatlmalılar. hiçbir feminist hareket kalmamalı. çünkü işe yaramıyo demektir. işini yerine getiremiyo demektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam benim oturduğum yerde bir sürü ukri ve ruski var tam cem_alimin seveceği tarzdalar.

Savaştan korkup kaçıyorlar hatta başka ülkelerde evlilik yapıyorlar. E hani kadın erkek eşitti? Erkekler cephede savaşıyor? Siz de savaşsanıza?

İlla tüfekle topla saldırmak zorunda değiller drone operatörü olabilirler ama yok feminizm var şimdi...

Peki savaşan kadınlar dişil enerjisi bitmiş mi? Yooo.

Böyle saçma masallarla milleti nasıl kekliyorlar.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt
    bu senin yazdığın şey 1 adet kadın ile 1 adet erkeğin arasındaki "ilişki" adı verilen bağ ile ilgili bir yorum.

ben tüm herkesi ilgilendiren yasalardaki eşitsizlikten bahsediyorum. zorunlu askerlik demek cinsiyetler arası eşitsizlik demektir. feministler madem fırsat eşitliğini savunuyolar, o zaman zorunlu askerliği kaldıracaklar. kaldıramıyolarsa bi işe yaramıyolar demektir.

Çoğu zorunlu askerliği kaldırmak istiyorda ben de şunu söylerim insanlık tarihi boyunca savaşmış hatta kadın savaşçılar bile var amazonlar ki bunlar erkek savaşçılardan daha acımasızlar.

Dünya cadı kazanı gibi kaynatılıyor askerlik mecburiyettir aileyi, mahalleyi, yurdunu korumak için mecbursun.

Zorunlu askerlik kaldırılsın diyenlerin ben siyonist emeller taşıdığından eminim.

İsraile bakarsanız kadın erkek zorunlu askerlik yapıyor ama çevresinde ülkelerde hep askerlik kaldırılsın propagandası yapılıyor.

Buna ataerkil düzen diyorlar. İsrail ataerkil düzenle mi yönetiliyor? Yahudilikte soy anadan geliyor? Bu bile fiyaskodur.

Yani kendi söyledikleri ile çelişiyorlar ve neye hizmet ettiklerini bile bilmiyorlar.

Bugün askerliği kaldır bakalım ne oluyor? Kaç tane kadın yabancı askerler tarafından istismara uğruyor veya keyfi sebepten öldürülüyor o zaman askerler nerede diye ağlamaya başlarlar.

quote:

e hani kadın erkek eşitti? Erkekler cephede savaşıyor? Siz de savaşsanıza?

ki aslında Ukrayna erkekleri cephede savaşıyor değil. onlar cephede zorla savaştırılıyolar. seçim şansları yok.

Ukrayna'da adamlar kamyonlarla apartmanları basıyolar. apartmanın ön ve arka çıkışını kapatıyolar. sonra tüm dairelere girip, eli silah tutan erkekleri arıyolar. dolabın içi, yatağın altı. nerde bi erkek bulursa, kamyonun kasasına atıp Zelenski isimli ruh hastasının kölesi olarak ölmek üzere cepheye yolluyo. adeta bir hayvanı mezbahaya götürür gibi.

quote:

Çoğu zorunlu askerliği kaldırmak istiyorda...

ne dediklerine bakma ne yaptıklarına bak.

sorsan: "nafaka'nın kaldırılmasını istiyoruz, nafaka çağ dışıdır, kadını erkeğe muhtaç gibi gösteriyo" diyolar. ama bu söyledikleri aslında yalan. çünkü diyolar ki: "nafaka'yı devlet kadına vermeli. tüm kadınların hakkı zaten bu. kadınlar kadın oldukları için doğrudan devletten ömür boyu maaş almalı, herhangi bi erkeğin peşinden koşmak zorunda kalmamalı" diyolar. nafaka kalksın dedikleri bu.

şimdi soruyorum, zorunlu askerliğin kaldırılması için ne yapmış bunlar?

Hocam zorunlu askerlik sen yeni zellandada, fiji'de tazmanyada falan yaşamıyorsan zorunludur.

Dünyanın ücra köşelerinde sana saldıracak pek ülke yoktur ama kıta veya ada ülkesiysen veya kıtalar arasında geçişin ortasındaysan silahlanmak ve askerlik zorunluluktur.

Feministler bunu anlamıyor. Savaşmam ülkeyi terk ederim en kötü yabancı ile evlenirim kafasına giriyorlar.

Savaşan kadınlar kadın değil mi? Onların canı patlıcan mı?

O yüzden masallara inanmaya devam ediyorlar.

quote:

Dünya cadı kazanı gibi kaynatılıyor askerlik mecburiyettir aileyi, mahalleyi, yurdunu korumak için mecbursun.

ben savaşın gerçekliğini reddetmiyorum. ben zaten cinsiyet eşitliğini de savunmuyorum ben cinsiyet eşitsizliğini savunuyorum. ben tehdit görürsem savaşa kendim katılırım. aynen Türk kurtuluş savaşında olduğu gibi. Türk kurtuluş savaşında savaşa katılım zorunlu değildi, savaş sırasında çok fazla kişi cepheyi terk etti. cepheyi terk edenler benim gözümde vatan haini ya da korkak değiller. hepsine saygı duyuyorum. savaşıp savaşmamak onların kendi kararlarıdır. kendi yaşamlarını ortaya kormak onların kendi kararlarıdır.

quote:

Hocam zorunlu askerlik sen yeni zellandada, fiji'de tazmanyada falan yaşamıyorsan zorunludur.

bunu tarışmıyoruz. şunu tartışıyoruz: zorunlu askerlik varsa feminizm olamaz.

zorunlu askerliğin olduğu yerde fırsat eşitliğini sağlayabilmek için tek eşli evlilik gibi şeyler de garanti altına alınır. ama feminizm buna karşıdır. feminizm'e göre geleneksel tek eşli evlilik kadının dezavantajınadır.

işte bunu tartışıyoruz. hem ayranım dökülmesin.... olmaz öyle. feminizm diyo ki: kadına gelince geleneksel düzenin değişmesini istiyorum, kadına ek ayrıcalıklar istiyorum, ama, erkeğe gelince geleneksel düzen değişmesin istiyorum, erkek aynı kalsın.

olmaz işte öyle. fırsat eşitliği bu değildir.

Yok konuyla ilgili değil gibi görünse de konuyla ilgili bu mevzu.

Dediğinize katılıyorum kadın her türlü ayrıcalığı alırken erkek aynı kalsın istiyorlar komedi.

aynen öyle hocam yani erkeğe gelince mağara adamı devrindeki gibi erkeğin tüm sorumlulukları aynen devam ettirilecek. kadına gelince: kadın istediği an boşanabilecek, kadın çocuğu alıp götürebilecek, kadın gidip başkasıyla evlendiğinde bile eski kocasından nafaka alabilecek hatta devletten ömür boyu çalışmadan maaş alacak, devlet kadına özel güvenlik sağlayacak kanun ile... eee kardeş bu ne yaman çelişki. erkeğe gelince mağara sorumlulukları, kadına gelince her türlü özgürlük hakları. ohh mis.

bi karar verelim. geleneksel mi modern mi?

moderni seçiyosan zorunlu askerliği kaldırırsın.
    yok zorunlu askerliği kaldırmıcam diyosan o zaman gelenekseli seçmiş oluyosun ve sonuçlarına katlanmak zorundasın.

geleneksel zordur. erkek sonuçlarına katlanıyo. gidiyo canını ortaya koyuyo. kadın olarak sen de gelenekselin gereklerini yapacaksın o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Ocak 2025; 10:58:22 >
  • Modern feminizm, kadınların toplumsal, ekonomik ve siyasi alandaki eşitsizlikleri ortadan kaldırmayı amaçlayan güçlü bir sosyal harekettir. Bu hareket, kadınların hayatında birçok alanda önemli değişikliklere yol açmış ve açmaya devam etmektedir.

Modern Feminizmin Kadın Hayatına Etkileri:

• Eğitim Hakkı ve Erişim: Feminizm sayesinde kadınlar, eğitim hakkına daha kolay erişebilir hale gelmiş, yüksek öğrenim fırsatları artmış ve mesleki hayatta daha fazla seçenek elde etmişlerdir.
    • İş Hayatında Eşitlik: Kadınların iş hayatına katılımı artmış, ücret eşitsizliğiyle mücadele edilmiş ve liderlik pozisyonlarında kadınların sayısı artmıştır.
    • Siyasi Katılım: Kadınların siyasi hayata katılımı artmış, seçimlerde aday olma hakları genişlemiş ve karar alma mekanizmalarında daha fazla söz sahibi olmaları sağlanmıştır.
    • Ev içi İşbölümü: Ev içi işlerin eşit paylaşımı konusunda farkındalık yaratılmış, erkeklerin ev işlerine daha fazla katılımı teşvik edilmiştir.
    • Cinsel Taciz ve Şiddete Karşı Mücadele: Cinsel taciz ve şiddet gibi konulara daha fazla dikkat çekilmiş, bu konularda yasal düzenlemeler yapılmış ve farkındalık kampanyaları düzenlenmiştir.
    • Sağlık Hakları: Kadınların sağlık hakları konusunda farkındalık artmış, doğum kontrolü, kürtaj gibi konularda daha fazla özgürlük elde edilmiştir.
    • Toplumsal Cinsiyet Rollerinin Değişimi: Toplumsal cinsiyet rolleri konusunda daha esnek bir anlayış gelişmiş, kadınların sadece ev işleriyle ve çocuk bakımıyla sınırlı olmadığı, her alanda aktif olabileceği vurgulanmıştır.
    • Kültürel Değişim: Medya, edebiyat ve sanat gibi alanlarda kadınların temsili artmış, kadınların hikayeleri daha fazla duyulur hale gelmiştir.
    • Küresel Katılım: Uluslararası platformlarda kadınların sesleri daha güçlü bir şekilde duyulur hale gelmiş, kadın hakları konusunda uluslararası işbirlikleri güçlenmiştir.

Modern feminizmin olumlu etkilerine rağmen, bazı eleştiriler de bulunmaktadır:

• Radikal Feminist Akımlar: Bazı radikal feminist akımların kadın-erkek karşıtlığına varan söylemleri, toplumsal cinsiyet eşitliği yerine düşmanlığı körükleyebilmektedir.
    • Kadınların Çeşitliliği: Feminizm içindeki farklılıklar göz ardı edilebilir, tüm kadınların aynı deneyimleri yaşadığı varsayılabilir.
    • Erkeklerin Rolü: Feminizm, erkekleri düşman olarak gören bir yaklaşım sergileyebilir ve bu durum, erkeklerin cinsiyet eşitliği mücadelesine katılımını engelleyebilir.

Sonuç olarak, modern feminizm, kadınların hayatında önemli iyileşmeler sağlamış ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda büyük bir farkındalık yaratmıştır. Ancak, bu hareketin içindeki farklılıklar ve karşılaştığı eleştiriler göz önünde bulundurularak, daha kapsayıcı ve etkili bir şekilde ilerlemesi gerekmektedir.

Türkiye'de feminizm, muhafazakar değerler, dini yorumlar ve siyasi polarizasyon gibi engellerle karşılaşmaktadır. Kadın hakları savunucuları, sık sık tehdit ve şiddete maruz kalmaktadır.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Bunların çoğunu zaten normal feminizm sağlıyor. Sorun şu modern feminizm kisvesi altında ayrıcalık isteniyor.

Şu an kadınlar okuyabiliyor, bilim insanı olabiliyor, asker olabiliyor. Para kazanabiliyor.

Fakat ev içi sorumluluklardan kaçıp hepsini erkeğe yüklemeyi ve sürekli istediğimiz zaman boşanırıza getiriyorlar.

Erkek adam canından can çıkıyor evi döndürmek için kadının keyfi sebeplerinden evlilik bitiriliyor.

O yüzden modern feminizm saçmalıktır. Normali normal feminizmdir. Kadınlar o istedikleri hakların çoğuna sahipler fakat erkek gelenekçi olsun biz modern olalım demeleri saçmalıktır.

Yani istediği kişiyle ilişki yaşayabilir kadın onlara göre evliyken veya sevgilisi varken fakat erkek bunu yapamaz.

Bu zaten başlı başına yanlış fakat meşrulaştırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 13 Ocak 2025; 11:11:51 >
  • Birde şu saçmalık var redpillcilerin meriçlikleri var. Yok kadının doğasını bilirseniz ona kızmazsınız.

Bu kadar mı meriçsiniz? Bakın diyorum modern feministler ve redpillciler danışıklı dövüş üzerine kuruludur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.