Şimdiki zamanda istediğimiz bir ülke seçip geliştirmek diğer ülkelerle diplomatik antlaşmalar yapabiliceğim grafiği çok kötü olmayan bir oyun arıyorum sadece single değil burdaki arkadaşlarla toplaşıp multi de oynayabiliriz.
Forumda aratır isen onlarca konu var. Onlara bir göz gezdir istersen
Konuyu açmadan önce baktım hiç biri istediğim türde değil
quote:
Orijinalden alıntı: General00
Konuyu açmadan önce baktım hiç biri istediğim türde değil
O zaman yapacak bir şey yok
O zaman seni 3 hayırla uğurluyoruz.Piyasa da başka oyun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı
O zaman seni 3 hayırla uğurluyoruz.Piyasa da başka oyun yok.
kestirip atmayın lütfen
Eğer günümüz zamanında geçen strateji istiyorsan Tom Clancy's EndWar, Wargame: European Escalation,World in Conflict; modluda oynarım diyorsan CnC Generals'in üstüne Rise of Reds veya Cold war crisis yada Company Of Heroes oyunun Modern Combat modunu kurarak oynayabilirsin.
Çok teşekkür ederim hepsi istediğim gibi
Company Of Heroes -Modern Combat öneririm
tropico 4 diyebilirim Güzel bir Oyun Tavsiye Ederim Dostum Uyarsa Oynayın Derim.
MindLessRookie
kullanıcısına yanıt
simulator mü
BMW M3 POWER
kullanıcısına yanıt
valla stratejiye kaçıyor biraz dostum ama dedigin gibi yönetme falan kendine ülke kurma gibi şeyler var güzel oyun tavsiyemdir
quote:
Orijinalden alıntı: MindLessRookie
valla stratejiye kaçıyor biraz dostum ama dedigin gibi yönetme falan kendine ülke kurma gibi şeyler var güzel oyun tavsiyemdir
Cities XL tarzı ozaman
BMW M3 POWER
kullanıcısına yanıt
aynen dostum dediğin gibi ama gerçekten çok güzel bir oyun
MindLessRookie
kullanıcısına yanıt
Oynarım
MindLessRookie
kullanıcısına yanıt
Bu oyunu senin mesajınla fark ettim kurdum 4-5 gündür sadece bu oyunla yatıp kalkıyorum süper birşey...
Cheyi fideli bir oyunda görmek çok güzel...Müzikler bir harika hiç çıkasım gelmiyor oyundan :)
Sırf sana teşekkür etmek için arıyorum bu konuyu 10 dkdır :)
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: vonaleee
Bu oyunu senin mesajınla fark ettim kurdum 4-5 gündür sadece bu oyunla yatıp kalkıyorum süper birşey...
Cheyi fideli bir oyunda görmek çok güzel...Müzikler bir harika hiç çıkasım gelmiyor oyundan :)
Sırf sana teşekkür etmek için arıyorum bu konuyu 10 dkdır :)
Teşekkürler
hocam dediğiniz isimler varsa bende bakıyım o zaman sevmediğim halde :)
Mert103
kullanıcısına yanıt
Çok öyle aktif olarak kullanamıyorsun ama söyliyim :)
sadece başkan olarak seçebiliyorsun onları :/
quote:
Orijinalden alıntı: vonaleee
Çok öyle aktif olarak kullanamıyorsun ama söyliyim :)
sadece başkan olarak seçebiliyorsun onları :/
devrim hareketleri falan olmuyor mu? bu tarz oyunları hiç sevmiyorum indirdim kurucam bakalım nasıl.
Mert103
kullanıcısına yanıt
Sen şehir yönetiyorsun daha doğrusu ada Şehirde seçim falan oluyor eğer halk icraatlarından memnunsa ve vaad ettikleri hoşuna giderse seni seçiyor memnun değillerse protestolar düzenliyorlar che'yi seçip götürüyorsun meydana konuşturabiliyorsun...değişik seçenekler var tutuklatabiliyorsun,hedef gösterip öldürtebiliyorsun,hakkında dedikodu çıkarabiliyorsun yada istediği şeyi veriyorsun....
Oyunu bende ilk baştan sevmemiştim biraz karışık geldi menüleri falan ama müzikleri on numara bağladı beni resmen :)
hadi ben kaçtım biraz oynıyım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme