Şimdi Ara

Modumuz GÜRSEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şikayet edebileceğimiz biryer varmı şu şahsiyeti 5 dk ya siler konuyu pm den yazabilirsiniz

• Gün beyi aradım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • problem ne bilmiyorum ama çok iyi biri.kendisine pm attığınız(normal bir şekilde) size geri dönüş yapıp açıklamada bulunabiliyor.hatta bazen atarlı şekilde pm attığımda bile geri dönüş yapıp yardımcı olduğunu biliyorum.

mevzu ne olduğunuda yazmalısın dostum konuyu açarken.
  • Konularını yanlış yere açıyorsundur.Kuralları okumanı tavsiye ederim.
  • Lol bolumundeki cogu kullaniciyla yasit oglu var sahsiyet dedigin kisinin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olacak bizim halimiz başkanım?

• Forum kurallarını iyice okuduktan sonra böyle bir eleştiri yapmanı tercih ederim. Forumda aktif olarak yöneticilik yapan ben ve@Kaladin @GurcellOnline var

Genelde konu silinirken konusu silinen kişiye nedenini belirtmemiz gerekiyor. Ben özellikle bir konu siliyorsam nedenini yazıp ayrıca pm olarak atıyorum. Herhangi bir şikayetin varsa bize bildirebilirsin ya da Pm yolu ile direkt şikayetin olduğu kişi ile temasa geçebilirsin.

Ama şunun garantisini verebilirim. Bölüm kuralları dahilinde olan hiçbir konu bu bölümden silinmez, silinemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gürkan Kara - Twitter
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gürsel bey iyidir geçen yıllarda önemli bir yardımı dokunmustu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

Lol bolumundeki cogu kullaniciyla yasit oglu var sahsiyet dedigin kisinin :)

Ah be kardeşim sen buradakileri hiç tanımamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Forum kurallarını iyice okuduktan sonra böyle bir eleştiri yapmanı tercih ederim. Forumda aktif olarak yöneticilik yapan ben ve@Kaladin @GurcellOnline var

Genelde konu silinirken konusu silinen kişiye nedenini belirtmemiz gerekiyor. Ben özellikle bir konu siliyorsam nedenini yazıp ayrıca pm olarak atıyorum. Herhangi bir şikayetin varsa bize bildirebilirsin ya da Pm yolu ile direkt şikayetin olduğu kişi ile temasa geçebilirsin.

Ama şunun garantisini verebilirim. Bölüm kuralları dahilinde olan hiçbir konu bu bölümden silinmez, silinemez

Gözümle silindiğini gördüm. Test etmek için şikayet ettiğim yararlı bir konu 5 dkya uçtu.

• Wisrty kullanıcısına yanıt
    bi zahmet tanımayayım.. işim olur mu sanıyosun buradaki tiplerle?
  • gürsel online dh offline
  • Bu moddan çıkmak istiyorum pek sevecen değil zaten kendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

gürsel online dh offline

• quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

gürsel online dh offline

Citi online forum offline.

• bunu gibi birçok örnek var arkadaşlar en basiti şu işini yapmıyorsun ne işe yarıyorsun deddim 7 gün mod hakaret ban :)
    şu donanım başındakilere yazsak işe yararmı bu tip konuları ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbeslag -- 24 Temmuz 2015; 21:12:29 >
  • Gurcell online hayat offline xdé
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.