Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Moleküler biyoloji ve genetik bölümü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
5.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neler biliyorsunuz o bölüme gitmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boğaziçi Üni. Mol. Biyo. Genetik mezunuyum. 2005 yılında Türkiye 3000 küsürüncüsü olarak girmiştim. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tabiki üniversite sonrasında ne yapmak istediğiniz çok önemli ama genel olarak size bir avantaj sağlamayacaktır. Şişirilmiş ve fason bir bölüm maalesef..
  • Aklında hangi üniversiteler var?
  • despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    Umudum yok ama boğaziçi yada başkent üniversitesi

• Mühendislik istiyorum fakat Moleküler Biyoloji ve Genetiğe ilgim var. Bazen gitmek istiyorum bazen Türkiyedeki şartlar dolayısıyla okunmaz bu bölüm diyorum kararsızım aslında. Gidebilirsem 30k İtü, veya 50k Ytü var. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
  • Boğaziçi Üni. Mol. Biyo. Genetik mezunuyum. 2005 yılında Türkiye 3000 küsürüncüsü olarak girmiştim. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tabiki üniversite sonrasında ne yapmak istediğiniz çok önemli ama genel olarak size bir avantaj sağlamayacaktır. Şişirilmiş ve fason bir bölüm maalesef..
  • mudo3838 M kullanıcısına yanıt
    Hiç böyle bir yorum geleceğini beklemiyordum bu görüş düşüncelerimi değistirebilir peki şimdi ne yapıyorsunuz

• Bende aynı kararsızım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Moleküler Biyoloji ve Genetik
    15 yıl önce açıldı
    Moleküler biyoloji ve genetik ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2010 yılında mezun oldum Boğaziçi'nden. 2011 yılında KPSS ile Adli Tıp Kurumu'na atandım biyolog olarak. 2016'da da KHK ile ihraç oldum. 2014'te İstanbul Üniversitesi'nde doktoraya başlamıştım. Şu an tez aşamasındayım. Onunla ilgileniyorum. Bir de YKS ye hazirlaniyorum

Gecmis olsun yks ye niye hazirlandiginizi sorabilir miyim

• ülkemin boğaziçilisi bile yks hazırlanıyor ne sınavmış aga bu sanki solucan deliği
  • Bu bölümü okuyan bir öğrenci yazısında şu tarz bişe diyordu:

"Eğer inançlı biriyseniz bu bölüm sizin için pek uygun değil, çünkü burdaki hemen her şey inancınıza ters düşüyor."

Adamın sözünü buraya taşıdım,biri çıkıp saçma salak laf etmeye çalışmaz umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahargünesi B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. YKS ye hazırlanma kısmını biraz 'fantezi' olarak değerlendirebilirsiniz. İlk etapta uzun vadeli bir planim yok sinavla ilgili. Amacım alabildiğim kadar yüksek puan almak..

Şuan 10.sınıfm ve lise ortalamsi olayi beni çok geriyor söylendiği kadar çok mu önemli 9 80 bu sene de 85-86 olacak

• Çok boş bir bölüm bunu TR için söylüyorum. Babamın parası var, yurtdışında okurum diyosan oku. TR'de ancak ve ancak akademisyen olursun o da çok boş bir uğraş olur çünkü akademisyen olmak için deli gibi ekstradan okuman lazım birkaç sene daha. Yurt dışına çıkarsan ve iyi bir okulda staj yaparsan güzel işler yapabilirsin ama. TR'de sanırım bir de akademisyenlik dışında tüp bebek merkezlerinde falan çalışıyorlardı. Tavsiye etmem:/ Zamanında araştırdım ondan yazdım bu kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş 3k oldu yalvardık yakardık gitti Bouna yazdı bu bölümü hayırlısı olsun ne diyeyim.

• abi yapma sadhpbasnıüpasjbdaspkğndi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYato

ülkemin boğaziçilisi bile yks hazırlanıyor ne sınavmış aga bu sanki solucan deliği
    Güldürdün moruk

• 2011 ya da 2012 tr 1.si de yazmisti 2 yil sonra tekrar simava girip hacettepe tıp a gitmisti

• Mbg okuyup kpss ye girmek, tıp okuyup gardiyan olmakla aynı mantıkta.
  • Gercekten o kadar kötü mü durum vazgectim zaten de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.