Şimdi Ara

momo racing direksiyon hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir zaman içerisinde logitech momo racing direksiyon seti almayı düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var:
    1-Bende önceden snopy direksiyon seti vardı ama 2 hafta da gaz pedalı kırıldı acaba bundada böyle bir sorun yaşama ihtimalim var mı kısacası sağlam bir direksiyon mu?
    2-Snopy direksiyon setinin vitesini bir türlü oyunlarda tanıtıp da oynayamadım acaba bunda kolayca tanıtıp oynayabilirmiyim?
    3-Bu direksiyondaki vites atma mekanizması nasıl?(ileri itince vites büyütme,geri çekince vites küçültme gibi mi mesela)
    4-Kullananlar direksiyonun artı ve eksi yönlerini söylerlerse memnun olurum

arkadaşlar belki forumda arama yaparak da bunların cevabını bulabilirdim ama o kadar vaktim yok ve bu soruların birer cümlelik cevapları var bu yüzden bu konuda bilgisi olanlar benimle paylaşırsa minnettar olacağım şimdiden cevaplayanlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exe1987 -- 16 Ocak 2007; 11:46:11 >

• 1- gaz ve fren pedalı yeteri kadar sağlam fakat 5-6 ay içinde sorun yaşayanlar olmuş. ama genel olarak kullanan herkez çok memnundur sorarsanız..
    2- hiçbir sorun olmaz
    3- ileri vites arttırma, geri vites düşürme. 2. bir viteste direksiyon altında var, sol ve sağında yarış arabalarındaki gibi.
    4- artı yönleri çok gerçekçi, force feedback çok güçlü, ve tabiki logitech kalitesi, eksi yönü fiyatı çok pahalı..

kısacası hiç durmadan al diyebileceğim bir ürün. yarış simülasyonları oynuyorsan başından kalkamassın
  • çok sağol verdiğin bilgiler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.