Şimdi Ara

Mondial Model önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, uzun zamandır araştırıyorum bakıyorum okuyorum ilgileniyorum, araba ehliyeti sahibiyim istanbul'da oturuyorum 20 yaşındayım, herkes'e selamlar iletiyorum..
    şimdi ben araba ehliyeti var fakat araba ile pek aram yok açıkçası fazlada araba ile kullanıcak şehirler arası bir işim yok motorlara hep bir merakım vardı her ne kadar ailem babam izin vermesede ben onu gönlünü fet edeceğim benim çok fazla bir işim yok açıkçası dün sınavdan önce gece kullanmayı öğrendim bir activa ile.
    şimdi sizden istediğim her ne kadar kötülesenizde bir şey merak ediyorum.
    ben çok fazla kullanayacağım servis yapmayacağım günlük eğlence fobi amaçlı arada sırada işe gideceğim 30 k uzaklıkta fatih'den ikitelli civarına ve arada sırada kullanmak için istiyorum..

bütçem benim olduğu için mondial modeline bakabildim. sizlerde rica çeşitli markaların kalitelerini duydum yaşadım fakat 2 bin üstüne çıkamayacağım plaka dahil sanırım.

uğur mondial arasından bunu beğendim ve sizce daha iyisi var mı o kategoro içinden

Mondial 150 ZC

sizden rica neler yapmam gereir alırken ne dikkat etmeliyim ?

neler verirler yanında plaka işlemleri için ne gerekir fiyata dahilmidir acaba tecrübelerinizi paylaşırmısınız bana

bu arada mondial içinde daha iyi ürün var ise önerebilir misiniz ?

• Motor hacminden bağımsız o grubun en beğendiğim modeli KT 125 tir. İzmir de de oldukça fazla görüyorum ve kullananlarda çok memnun. Biraz araştırın kesinlikle motoru beğenirsiniz.
  • 150 zat kullanıyorum memnunum
  • 150zat nasıl motordur?

tip itibari ile ve özellikler itibarıyla hantal bir motora benziyor

150cc 150kg + sürücü ve artcı ile hantallaşıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A641C116 -- 18 Aralık 2010; 12:19:30 >
  • Ben 100 kiloyum ve bulunduğum yer oldukça yokuşlu. Evim de yokuşun en altında. Acemi olduğum için tek başıma kullanıyorum şimdilik. Yokuşu çıkmayabilir diye endişeyle aldım ancak hiç bir problem yok. Çok rahat çıkıyor.
  • Bu arada 150 ZAT'tan söz ediyorum.
  • teşekkür ederim şu ankini satabilsem alıcam bi tane 150zat veya zc

sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    50cc Motor tavsiyesi yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim, bu arada nazar değdirdim galiba. Bugün bastım bastım el marşı işlevsiz. Ayak marşını da nasıl kullanacağımı bilemedim. Bir yerinden kablo çıkmış gibi. Bakalım yarın da çalışmazsa servis çağıracağım.
  • Mondial'e hiç bulaşma derim. Çinliyi ne yapıcaksın gezi için zevk için bineceğim diyorsun mecburiyetten değil. Mondiel o zevki burnundan getirir. Arızalanması için senin birşey yapmana gerek yoktur durduğu yerde arızalanabilir

bence 200 - 300 lira daha koy 2. el bir japon al. Japondan kastım honda titan, ybr 125, honda cgl 125.

Eminim mondial almadığın icin bana dua ediceksin :)
  • Japonlar arızalanmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasz

Rica ederim, bu arada nazar değdirdim galiba. Bugün bastım bastım el marşı işlevsiz. Ayak marşını da nasıl kullanacağımı bilemedim. Bir yerinden kablo çıkmış gibi. Bakalım yarın da çalışmazsa servis çağıracağım.

sigorta atmış olabilir veya marj motoruyla alakadarda olabilir

onun dışında ayak marşı için

ayak marşı kolunu açtın eğerki uzun süre kullanılmadan durduysa misal bi gece filan bi kaç kere gaz vermeden çevirin açılsın bi

ardından ayak marşına basın gelişine koyun :D ama kırmadan. tam bitmeden gaz verin bi kaç kere deneyin böyle illaki çalışacaktır tam anlatamadımda öyle ahım şahım problem çıkartmaz ayak marşı
  • Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi yaptım çalıştı. Kapanmadan gidip servise bıraktım. Bakalım ne çıkacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasz

Japonlar arızalanmıyor mu?

japonla çinliyi bir mi tutuyorsun. Tüm motorlu araçlarda arıza olur ama kaliteden kaliteye fark eder.

Japona yağını suyunu eksik etmeden tık demeden yıllarca binersin ama çinliye ne yapsan yaranamassın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.