Şimdi Ara

Monitor alacam arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monitor almayı düşünüyorum 1 ms ile 2 ms arasında çok fark var mı 60 hz bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paran varsa 60 hz vs alma 144 hz al rahat et bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

paran varsa 60 hz vs alma 144 hz al rahat et bence.

144 hz alma şansım yok hocam maks 500 lira verebilirim :)

• Bazı monitörlere overclock yapıp 100 hz'e falan çıkarabiliyorlar. Araştır onlardan birini al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer gd245 hq bulmaya bak. 120 hz 1ms. 500-600 oynuyor, ama bulabilir misin orası muallak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Eren-

Bazı monitörlere overclock yapıp 100 hz'e falan çıkarabiliyorlar. Araştır onlardan birini al

Hzler çok fark ediyo mu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: embuto

quote:

Orijinalden alıntı: -Eren-

Bazı monitörlere overclock yapıp 100 hz'e falan çıkarabiliyorlar. Araştır onlardan birini al

Hzler çok fark ediyo mu hocam

Hz'nin tek etkisi görüntüyü daha akıcı görmen. Ben 60 Hz kitli oyunları oynarken 10 fps'de oynuyormuşum hissi veriyor, acayip kastığını hissediyorum. Aradaki akıcılık farkını sen düşün yani. O yüzden düşük input delaylı monitör arayacağına rahat overclock olan bir şey ararsan daha iyi olur. Delayın 1-2 ms falan olması sana önce görme gibi bir avantaj sağlamaz. O kadar takılacak bir durum değil o. Bir ara bakmıştım 120 hz'e zorlayan monitörler falan varmış piyasada. Google'da ufak bir aramayla sürüyle konu çıkar gibi

Edit: Üstte birisi güzel bir şey önermiş mesela. 1000+ ödeyip 144 hz alacağına onu alırsan zaten ikisi arasında fark yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Eren- -- 11 Haziran 2016; 22:34:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya 144-120 hz al. Gidip 120hzye oclenen tüplü monitörlerden de alabilirsin. 500 lira verip cs oynayacaksan 60 hz alma
  • Biraz daha bekle, parayı denkleştirip 144 al. Artık 144 hz ler yaygınlaşıyor yarın bigün 144 almak isteyebilirsin.

• 60 hz ile 75 hz arasında çok fark var ama 75 ile 144 arası abartı değil. o yüzden en azından 75 hz almalısın ;

http://www.incehesap.com/viewsonic-vx2257-mhd-215-fiyati-29949/

http://www.hepsiburada.com/aoc-g2250vwq6-21-5-1ms-analog-hdmi-display-full-hd-freesync-oyuncu-monitor-p-BD805440

yine de eğer peşin 500 küsür vereceksen taksitle 1000 ver 144 hz al mümkünse. ya da ikinci el bulmaya çalış, forumda belki vardır.

• Hocam indirim hala devam ediyor mu bilmiyorum ama amazonda çok satılan bi 144 hz monitör vardı. Forumdanda bir çok arkadaş aldı, Türkiyede 2000 lira civarı,amazondan alınınca 800 e falan denk geliyordu sanırım yanlış olmasın tam emin değilim rakamlardan ama bu civarlardaydı. Ona bi amazon konusundan bakın isterseniz,alan arkadaşlara da sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_rammstein_tr

60 hz ile 75 hz arasında çok fark var ama 75 ile 144 arası abartı değil. o yüzden en azından 75 hz almalısın ;

http://www.incehesap.com/viewsonic-vx2257-mhd-215-fiyati-29949/

http://www.hepsiburada.com/aoc-g2250vwq6-21-5-1ms-analog-hdmi-display-full-hd-freesync-oyuncu-monitor-p-BD805440

yine de eğer peşin 500 küsür vereceksen taksitle 1000 ver 144 hz al mümkünse. ya da ikinci el bulmaya çalış, forumda belki vardır.

Şaka falan yapıyorsun herhalde? :)

75 ile 144 arasındaki fark abartı değil diyorsan 144 kullanmamışsın demektir.

60 hz monitörüm vardı 75hz'de çalıştırıyordum ondan sonra 144 aldm ve aradaki fark x2

• doğru 160 hz kullanıyorum.
  • 144 hz inanılmaz değiştiriyor. 144 hzde oynayıp da 60a geri dönebilen yok. 50 fpsle de oynarsın ama bir kere 200 fpsle oynadın mı 50ye dönemezsin mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.