Şimdi Ara

Monitör Dalgalanma Sorunu (Çözülmedi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

diğer dediklerimizi bir deneyelim bakalım. farklı ekran modları veya windows dışı bir platformda denemek nasıl bir sonuç doğuracak.

• quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

en son bakalım windows olmayan bir platform üzerinde deneyelim görelim sorun windows ile beraber mi geliyor yoksa windows ile alakası yokmu. bunu da en kolay deneyebileceğiniz yer bios ekranı. bios ekranını monitör bağlı iken açınız.

gerçekten çok mantıklı hocam hemen deniyorum

• demzel2602 D kullanıcısına yanıt

sonucun olumlu olmasını umut ederek bekliyorum :)

• M4M00D kullanıcısına yanıt

hocam malesef bios ekranında da dalgalanma oldu ,fakat şöyle birşey farkettim monitörün bilgisayardan aldığı görüntüden bağımsız olarak ayarlar ekranı var yani bu ayarlar ekranındaki görüntü vga kablosu takılı değilkende bana sağlanıyor o ekranda herhangi bir dalgalanma yok çok net

sorunun windows ile bir alakası yok yani. bahsedilen ayarlar ekranı ve normal dalgalanma olan herhangi bir ekranın görüntülerini paylaşabilirmisiniz?

• https://www.samsung.com/tr/support/model/LS22PUYKF/UF/#downloads

ayrıca bu sayfada bulunan cihaz ( kur ) başlığı altında bulunan SMB2230N.exe adlı uygulamayı indirin kurun.

Monitör Dalgalanma Sorunu (Çözülmedi)

kurulum ve sıfırlamadan monitörü sıfırlarmısınız.

kurdum hocam bahsettiğiniz dosyayı sonrasında sıfırlayıp restart yaptım sonuç yine aynı yoruyorum sizi de kusura bakmayın

yok kardeşim ne yorması böyle şeylerle uğraşmayı severizMonitör Dalgalanma Sorunu (Çözülmedi) 

bilgisayarın anlık sıcaklık değerleri nedir aid64 gibi bir yazılım ile inceleyelim. dahili gpu sıcaklığa bağlı olarak donanımsal bir hasar almamıştır umarım çünkü uzun süre bakımı yapılmayan laptoplarda gözlemlenebiliyor.

bilgisayarı yeniden başlatın ve intel hd graphics yazan yerde harici ekran kartını seçebiliyormusunuz.

buyrun hocam

harici ekran kartı nvida amd gibi ramden beslenmeyen ayrı kartlar sanırım ama thinkpad t410 laptop modelinde araştırdıgım kadarıyla paylaşımlı ekran kartı var hocam yani harici ekran kartı yok diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demzel2602 -- 26 Ocak 2021; 20:23:22 >

iki seçeneği de denermisiniz. neden iki tane var onu tam anlayamasam da Monitör Dalgalanma Sorunu (Çözülmedi) 

2 seçeneği de deneyip restart ettim malesef aynı

monitörü başka bir bilgisayarda denemek veya laptopu başka bir monitörde denemek bize daha net sonuçlar verecek. çevirici gibi bir ürünün sorunu çözeceğini düşünmüyorum ama bazı durumlarda buda işe yarayabiliyor. ancak kesinlikle ilk baş başka ürünler üzerinde denemenizi tavsiye ederim.

hocam arkadaşın evine gideyim , yarım saat içerisinde başka monitörde deneyip sonucu buraya yazacağım ilginiz ve desteğiniz için tekrar teşekür ederim :)

hocam başka monitöre denediğimde dalgalanma yapmadı gayet netti

• dalgalanma yapan monitörü farklı pc'de denedim oda dalgalanma yapmadı ,netti bunu da ekleyim,

vga kablolarını da değiştirdim sorun devam ediyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demzel2602 -- 26 Ocak 2021; 21:50:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.