Dün arkadaş ile inceledik phase ve clock ayarlarında farklılıklar vardı dediğiniz gibi ancak bunları düzenledik ve eşitledik manuel olarak yaptıracaktım ama auto mod işe yaradı. yani dediğinizden daha farklı bir durum var bu tarz konular ile çok sık karşılaşılmadığı için maalesef deneme yanılma yöntemi ile işlem yapmak zorunda kalıyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4M00D -- 27 Ocak 2021; 19:50:17 > |
Monitör Dalgalanma Sorunu (Çözülmedi) (6. sayfa)
-
-
displayporttan görüntü alsanız belki işe yarar tabiki buda tamamen bir varsayım kesin çözüm olmayabilir.
-
Laptopa ait eski grafik kartı driverlerini nerde bulabilirim hocam bide onu deneyelim (Lenovo Thinkpad T410 )
-
İntelin sitesinde mevcut eski sürümleri -
yardımın için teşekkür ederim sorun çözülmedi böyle kullanalım artık
-
Birşey değil -
içim rahat etmedi vga to displayport kablo sipariş ettim oda olmasın monitörü camdan aşağı atıp videosunu buraya atacağım
-
Olur böyle şeyler elektronik parça bunlar -
kablo geldi denedim daha çok yaptı dalgalanma laptopun sarjını cektim dalgalanma gitti gölgelenme başladı netlik bozuldu
-
bide bi abdest alıp deneyin hocam
-
-
-
Merhaba;
Kullandığınız ekipmanlar ve mekan matrixlerinden anlaşılan sorununuz kullanım mekanınızda ki elektirksel bir problem gibi görünmekte.
Elektrik ile çalışan tüm cihazlar bir elktromanyetik kirliliğe sebep olur. Hatta kendi dairenizde olmasa ve aynı şebekeyi kullandığınız komşunuzdan bile etkilenebilirsiniz.
1- Farklı prize taktığınızı söylüyorsunuz mümkünse notebook ve monitörü aypı grup prizde kullanın.
2- Mümkünse UPS kullanın (yine notebook ve monitörü UPS ten besleyin)
3- Filitreli VGA kablo kullanın.
4- Yukarıda ki gibi filtreli kablo kullanıyorsanız ayrıca filtre alıp deneyebilirsiniz.
Not: Bina elektik tesisatınızın eski olduğunu düşünüyorum; donanımlı (bilgi/ekipman) bir elektrikçiye tesisatınızı ölçtürmenizi tavsiye ederim.
Kolay gelsin.
-
Merhaba cevabınız için teşekür ederim bahsettğiniz ayrıca filtreyi nereden bulabilirim araştırdım ama bualamdım
-
Displayporttan görüntü aldığım kabloda ; filtreleme sanırım onun adı, silindirik cıkıntı yoktu, daha cok dalgalanma yaptı. fakat diğer vga kablosunda var daha az yapıyor sorun o olmalı
-
Başka bir elektronik cihazdan dediğiniz parçayı söküp vga kablosuna entegre ettiğimde sonuc değişmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X