Bildirim
Monitör değişimi sonrası sayfa küçüklüğü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ctrl tuşuna basılı tutunuz mause scrolunu aşağı yuakrı kaydırınız iyi forumlar -
Vga ile Full hd görüntü almak sıkıntı,en fazla 1650x1080 çözünürlüğü sıkıntısız iletebilir. Bu yüzden mönitörünüz de dvi veya hdmi varsa bağlayın. Yada çözünürlük düşürün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ctrl olayında sadece zoom yapıyor, sadece yazılar büyüyor.
hdmi kabloyu bugun alıcam ama ondada farklı olucagını sanmıyorum cunku windows olarak 1080p secili fakat web sayfaları hala 1024e 768 e gore ayarlı.
Extra bir sorum olucak. 110 milyona belkin prohd 4000 kablo da var 30 liraya pro hd 1000. ikisi arasında görüntü kalitesi farkı nedir anlamadım bu kadar fark yapar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Doggymania
ctrl olayında sadece zoom yapıyor, sadece yazılar büyüyor.
hdmi kabloyu bugun alıcam ama ondada farklı olucagını sanmıyorum cunku windows olarak 1080p secili fakat web sayfaları hala 1024e 768 e gore ayarlı.
Extra bir sorum olucak. 110 milyona belkin prohd 4000 kablo da var 30 liraya pro hd 1000. ikisi arasında görüntü kalitesi farkı nedir anlamadım bu kadar fark yapar mı?
Aralarında o kadar fark olmaz,fark üst düzey cihazlarda görülebilir fakat 30 liralık kablo işinizi çok iyi görür.
Uçlarının altın ve 1.4 version olmasına önem gösterin. Sorununuz büyük ihtimal düzelicek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu gayet normal bir durum ful hd ekran kullanıyorsun .bizdede bu şekilde sonuçta ekran geniş.forumda tam ekran mesela sahibinden cmda sayfa ortada kalıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal___61 -- 4 Ekim 2013; 11:49:27 > -
Uçların altın veya gümüş veya elams olamsı onemlı değil hdmı kabloda yuzde 1 etkısı dahı yok 10 m çalışan kablo ıle 200 m luk çalışan kablo arasıdna yuzde 1 dahı etkı yoktur boşuna paranıza yazık 1.4 sürümünü alınız kablo çalışşsın yeter iyi forumlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- musallat exe silici
- modem arayüzüne giremiyorum
- machine check exception
- word tek sayfaya sığdırma
- telefon ısınması neden olur
- bağlantı sıfırlandı hatası
- pc otomatik kapatma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bios nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X