Şimdi Ara

Monitör devre dışı acil yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar monitörümü yanlışlıkla devre dışı bıraktım windows baslarken görüntü var ve baslama sesin den önce görüntü gidiyor...görünüm ayarların da dolasırken bi randa oldu ve monitör devre dışı kaldı..
    ..pc çalışıyor sorunsuz ama ekrana görüntü gelmiyor..güvenli modda deniyorum bu sefer pc açılmıyor...sol üstte bir çizgi yanıp sönüyor..nasıl düzeltebilirim????acil.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totmeti -- 14 Mart 2007; 12:59:21 >

• Selamlar,

Güvenli kipte açmayı deneyin.

Eğer olmazsa, Sistem Geri Yükleme işlemini bir deneyin... Forumda bir yerde , MS-DOS komutları ile Sistem Geri Yükleme yapmak sanırım açıklanmıştı.
  • Güvenli kipte (genelde F8 ile) bilgisayarı başlatıp denedinizmi...

eğer olmazsa,anladığım kadarı ile sizin ekran kartı tv-out lu, tv bağlantısı kurun monitörü tekrar aktif hale getirebilirsiniz..
  • güvenli kipte açılmıyor sol üstte yanıp sönen bir çizgi oluyor öle bekliyor..tv bağlantısı var evet ama bağlantı aşamasını biraz anlatırsanız iyi olur...
  • "Documents and Settings" ve "Belgelerim" klasöründe önemli dosyalarınız yoksa, CD ile boot edin ve format atmadan yeni XP kurun.
  • dediğiniz gibi yaparsam kurukum aşamasın da görüntü gelmeme gibi bir sorun olabilir mi
  • yada bios ayarların dan monitörü etkinlaştirebilir miyim??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: totmeti

dediğiniz gibi yaparsam kurukum aşamasın da görüntü gelmeme gibi bir sorun olabilir mi

CD ile boot ettiğinizde, harddiskte kurulu olan XP ile artık bir ilişkiniz kalmıyor. Rahatlıkla yeni windows kurabilirsiniz.

Ancak "Documents and Settings" ve "Belgelerim" klasörünüz silinecek, bunu unutmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msakalar

quote:

Orjinalden alıntı: totmeti

dediğiniz gibi yaparsam kurukum aşamasın da görüntü gelmeme gibi bir sorun olabilir mi

CD ile boot ettiğinizde, harddiskte kurulu olan XP ile artık bir ilişkiniz kalmıyor. Rahatlıkla yeni windows kurabilirsiniz.

Ancak "Documents and Settings" ve "Belgelerim" klasörünüz silinecek, bunu unutmayın.

çok teşekkürler sorunu çözdüm ...
  • Hadi Geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.