Şimdi Ara

Monitör Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitörü kapatıp açıyorum 3 snlik bi görüntü sonrası ekran kararıyor. Görüntü titrek ve renk değişimleri var. Kablo değiştirdim düzelmedi. Ekran kartı gitti heralde geçici olarak ne yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Monitörün nedir ? LCD ? LED ? Tüplü ?
  • Lcd

• PSU ' nda sıkıntı olabilir . Kaç watt'lık kullanıyorsun.
  • Bilmiyorum casper neo :(

• 4f41 kullanıcısına yanıt
    Eğer harici ekran kartı kullanıyorsanız ekran kartını çıkarıp yeniden slota tam ve doğru oturacak şekilde takıp, vida bağlantılarıyla sabitleyin.

Eğer onboard ekran kartı kullanıyorsanız olası onboard ekran kartınıda problem olabilir bu yüzden harici bir ekran kartı temin edip kontrol etmelisiniz.

Sorun devam edecek olursa geçici olarak farklı bir ekran kartı takıp deneyin ya da ekran kartınızı geçici olarak farklı bir bilgisayar takıp test etmenizde yarar var.
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    Onboard kullanıyorum. Fakat sorunun onboardda mı yoksa psuda mı olduğunu kesin olarak nasıl anlayabilirim? Deneyebileceğim bir harici ekran kartı ya da psu yok. Ona göre temin edeceğim. Belki de her ikisinde sorun vardır :( Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum daha öncesinde odamın ışığını açtığımda veya kapadığımda garip bir şekilde monitör birkaç saniyeliğine kapanıp açılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4f41 -- 24 Eylül 2014; 0:35:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slm
    bunun 2 sebebi olabilir

1- monitör besleme sinde sorun vardır

2- monitörün florasanları gitmiştir

beslemedeki arıza bozulmuş kapasitelerden olabilir tamiri kolaydır

florasanlar gitmişse florasanların değişimi vey akomple florasanların iptal edilip
    monitöre led uygulamasının yapılmasıdır.
    tamiri daha zordur
  • teknikbursa kullanıcısına yanıt
    Monitörde sorun olduğunu düşünmüyorum. Farklı kasalarda sorunsuz çalışıyordu.

• Monitörü başka bir kasada yakın zamanda test ettiysen sorun anakartına sabit olan tümleşik yani dahili ekran kartındadır . kabloyu da değiştirdim diyorsun ? driver ını son sürüm olarak güncellemeyi deneyebelirsin ?

geçmiş olsun
  • andac_bagtir kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşlar şimdi fark ettim bilgisayar açılırken çıkan beyaz yazılarda da renk değişimi oluyor sorun nerede monitör mü kasa mı? Of herkes farklı şeyler söylüyor.

• sen acilen o monitörünü alıp başka bir bilgisayarda yada hdmı girişi varsa uydu alıcıda vs deniyorsun. anca öyle emin olabiliriz.
  • andac_bagtir kullanıcısına yanıt
    Hdmi yok. Ben bunları en iyisi tamirciye götüreyim. Parça değişimiyle olur sanmıştım ama ortalık karıştı. Bu arada uygun fiyatlarda harici ekran kartı tavsiyesi bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.