Şimdi Ara

monitör lcd panel lightbox (arka plan ışık kaynağı) olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde dış camı kırılmış bir monitör vardı bende canım sıkıldı monitörün vidalarını sökdüm içini inceledim :D
    sonra aklıma bir fikir geldi baktım lcd panelin içine bildiğin led koymuşlar, yan tarafından cama ışık veriyor anladığım kadarıyla, üstündede değişik 3 şeffaf plastik var, en üstte ise monitörün bildiğimiz dış camı, monitörün lcd panelinden en dış taraftaki camı çıkardım lightbox olarak kullanıyım dedim yani üstüne kağıt koymak için yada karanlık ortamda videoya ışık sağlaması için neyse sonra baktım kablosu bi değişik nasıl güç vercem ben buna ? internetten araştırdım bir kaç video var adamlar benim düşündüğümü yapmış ama ben anlamadım. Acaba bu lede bağlanan kablonun diğer ucunu kesip usb kablosuyla birleştirsem bilgisayara yada adaptörle prize taktığımda çalışırmı ? birde bu kablo 6 lı artısı eksisi nere nasıl kabloları birleştiricem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o led parlak ışık verir ne amaçla kullanacaksınız onu anlamadım.
  • şu videoya bir göz atarsanız demek istediğimi daha iyi anlarsınız sanırım :https://youtu.be/QQCI0M-ZeRM

burada benim konuyu açma amacım bu lcd paneli nasıl prize bağlarım adaptörün kablosu (şarj kablosu) ile lede bağlanan kabloyu birbirine bağlayıp elektrik bandıyla sarsam prize takınca çalışırmı şimdi boşuna ledin kablosunu kesmiyim yada ledi yakmıyım nasıl yapcam bi yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enescadir E kullanıcısına yanıt
    sizdeki panel led led barı söküp bağlantısına bak kaç led seri bağlanmış ona bak birine * - kutuplarını bul sonra voltaj hesapla.
  • Hocam 12 volt ile 24 volt arası çalışır ters voltaj versende birşey olmaz uzun süre verme yanlız voltajı :) sokeyi kes deneye deneye anlık değdirerek uçları 12 volt ver bulursun hemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güneş Paneli ve USB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.