Şimdi Ara

MONİTÖR PATLADI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hyundai DeluxScan V570 serisi monitör patladıFormat atmak v.s işlerde kullanırdım.Sabah açtım ilk önce tısss sesleri gelmeye başladı sonra birden balon patlamışcasına ses çıkardı altındanda dumanlar gelmeye başladı ben hemen elektiriği çektim.Çalışmaya devam ediyordu yine denedim baktım sıcak kokusu geldi fişi çektim.Neden olmuş olabilir?Tamir etme şansı var mı?İçine su v.s kaçmadı.Voltaj gidip gelmeside olmadı çünkü başka pclere birşey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavı -- 15 Temmuz 2010; 20:59:45 >

• ömrü bu kadarmıs hocam
  • bence de vadesi gelmiş, bırak huzur içinde yatsın, tamir falan uğraşma. Zaten tamir ettireceğin paraya 2.el benzer bir monitor alınabilir. Tamir ettirsen de 2. el benzer bir monitor alsan da yine böyle bir sorun yaşama ihtimalin yüksek olacak.
  • Hemen kaldırıp atmaya gerek yok. Muhtemelen içinde bir kondansatör patlamış olabilir. Eğer başka hasar yok ise dost işi olarak ucuz bir şekilde tamir edilebilir. Gözden çıkardıysanız eğer monitrün arkasını sökerek patlayan yere bakıp muhtemel arızayı görmeniz mümkün olabilir.(Eğer elektrik bilginiz yok ise monitörün içini açmayınız, yok açarım sorun olmaz dersenizde çok dikkatli olunuz)
  • Elektirk hakkında fazla bilgim yok.Yeni bir monitör bakıcam artık
  • Başlık koparttı dostum Allah rahmet eylesin, umarım en güzelinden yeni bir monitöre sahip olursun.
  • Neyse sağlık olsun baya eskiydi zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ÇÖZÜLDÜ]Psu patladı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blok Kondansatör dediğimiz 400 V 160 uF gibi bir değeri olan besleme girişindeki kondansatör değişirse düzelir gibi gözüküyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.