slm. 3 yıldır kullandıgım bilgisayarımın mönitörü 2 aydır sapıttı. mesela internetteyim mönitör şöle beyaza calan bi hal alıyo. bu 1-2 saniye suruyo. bu herhangi bi anda olabiliyo. bugun ise 3-5 saniye mönitör beyaza döndü ve patlıcak sandım, tam kendimi korumaya başladım ki eski haline dondu. Bu sorun neden kaynaklanıyo...pleeasee helppppppp
Bende de 1-2 saniye renkler sarıya kaçıyor. sonra düzeliyor. Daha 5 yıl gider yada 5 milyona yaparlar diyin çünki yeni monitör alamıycam
KAblodan Olabilir.. Banada oldu ayni sorun Kablodanmis...
5 yıl gider yada 5 milyona olur
büyük bir ihtimal kablodan
ben böylebir sorun ile karşılaştım...
DOSTTUM O CİHAZIN RGB KARTINDA SOĞUK LEHİM VAR. SEN ONU EN İYİSİMİ BİR TAMİRCİYE GÖTÜR.LEHİMLERİNİ TAZELESİNLER EĞER BEYAZ OLDUĞU SIRADA EKRANDA SÜTBEYAZ GERİ DÖNÜŞ ÇİZGİLERİ HAKİMSE TÜPDEN DE GELEBİLİR
monitörün gidici en kısa zamanda tamire kötürmen gerek
Beyler bilenler yazsın lutfen..Arkadaşı yanlış yönlendirmek olmaz....birader sen ilk diyenlerin dediğini dinle fiziksel yapısıyla oyna biraz.olmazsa ic dengelere baktırırsın...saygılar..
saolun ark lar.kabloyla alakalı oldgunu sanmıyorum.cunku serekli kontrol ediyorum. bu tup olayının ne kadar gercek oldugunu da bilmiyorum.millet sallıo bence. kullanmaya dewam ediyorum bakalım nolack görecez. gene de sorun ne?
Monitörün giriş yerindeki kablo ezildiyse yada yamulduysa olabilir.Kablo değiştiriyorlar.Eskiden benim başıma geldi kendim söktüm gidip aynısını yaptırdım..Belki seninkide öyle bir durumdur.
Arkadaş eğer elinle kabloyu oynattığında veya monitörüne hafifce:) vurduğunda ekranda değişme yoksa ve ekrandaki beyazlığa daha beyaz çizgiler ekleniyorsa ayrıca bu olay gün geçtikçe daha uzun sürüyorsa sana tek tavsiyem bir bardak soğuk su........Monitörün gidici bol şanslar.
arkadaşım, boşver kabloyu falan, tamire götür madem durumun yok ekran kartını da götürme. kasan bir monitörü herzaman ciddiye al. agp ni yakıp ekran kartını da anakartını da götürebilir. yazan bütün arkadaşların da hakkı var ama sen tehlikeye atma işi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme