Bildirim
MONİTÖR SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
seni kötü adam seni küresel ısınmaya körükle gidiyorsun :D
bu genel bi sorun pc başından kalkınca monitörünün düğmesine basmıyorsun :D kırmızı yanıp sönmeye devam ediyor hem küresel ısınmayı etkiliyor hem monitörü bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum firmaların pc nin kapalı olduğu her zaman monitörünü de kapatacaksın sorunun kalmayacak -
quote:
Orjinalden alıntı: forumcu22
seni kötü adam seni küresel ısınmaya körükle gidiyorsun :D
bu genel bi sorun pc başından kalkınca monitörünün düğmesine basmıyorsun :D kırmızı yanıp sönmeye devam ediyor hem küresel ısınmayı etkiliyor hem monitörü bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum firmaların pc nin kapalı olduğu her zaman monitörünü de kapatacaksın sorunun kalmayacak
bunu hiç düşünmemiştim bundansonra kapatırım ama kullanım esnasındada aynı sorunu yaşıyaorum arasıra buda onamı bağlı acaba -
bi ara bi yazıda okumuştum artık firmalar bilerek yapıyorlarmış monitörü kapatmadığın sürece çok sorun yaşarsın küresel ısınma için bilinçli bi yaklaşım acer i taktir ettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X