Şimdi Ara

Monitör Sorunu Acil lütfen! [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monitörüm philips 170 s bugün film izlerken görüntü bir anda gitti.Kasada sorun yok şu anda lcd ye bağladım ordan yazıyorum.Kabloda da hiçbir sorun yok.Monitörün güç ışığı yanıyor yeşil ışık yanıp sönme kesinlikle yok ama ekran kararıyor.Güç düğmesini kapatıp açtığımda 5-6 saniye görüntü geliyor fakat tekrar ekran siyahlaşıyor.Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa gerçekten mutlu olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watan -- 31 Ağustos 2012; 13:43:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: watan

Arkadaşlar monitörüm philips 170 s bugün film izlerken görüntü bir anda gitti.Kasada sorun yok şu anda lcd ye bağladım ordan yazıyorum.Kabloda da hiçbir sorun yok.Monitörün güç ışığı yanıyor yeşil ışık yanıp sönme kesinlikle yok ama ekran kararıyor.Güç düğmesini kapatıp açtığımda 5-6 saniye görüntü geliyor fakat tekrar ekran siyahlaşıyor.Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa gerçekten mutlu olurum..

Diğer monitörde sorunsuz çalıştığına ve kablolarda sorun olmadığına göre monitörünüz bozulmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: watan

Arkadaşlar monitörüm philips 170 s bugün film izlerken görüntü bir anda gitti.Kasada sorun yok şu anda lcd ye bağladım ordan yazıyorum.Kabloda da hiçbir sorun yok.Monitörün güç ışığı yanıyor yeşil ışık yanıp sönme kesinlikle yok ama ekran kararıyor.Güç düğmesini kapatıp açtığımda 5-6 saniye görüntü geliyor fakat tekrar ekran siyahlaşıyor.Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa gerçekten mutlu olurum..

Diğer monitörde sorunsuz çalıştığına ve kablolarda sorun olmadığına göre monitörünüz bozulmuş

Evet bozuldu ama sorunu ne olabilir.En azından başına böyle bir şey gelmiş olan arkadaşlar arıza hakkında bilgi verirlerse sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.