pc yi actım temizledim parcalarını yerleştirdim monitörün kablosunu ekran kartına taktım actım ama monitör acılmadı monitör ışığı yanıp sönüyor sürekli ... parcalsrı doğru taktığıma eminim... acilen yardımcı olursanız sevinirim...
Parçaları doğru yere takmışsındır da belki tam oturmamıştır..Ramleri ve ekran kartını tekrar çıkartıp yerine tak.
doğru yerlere takılı parcalar buna eminim ama daha öncedende oldu bu sorun uğraştırdı ama cözüldü gene oldu bu sefer sinir krizi gecirdim yaa makineyi kıracam
Bnde Emındım bidaha baktım fan oturmamıs yerıne oturdugunu sanıyorsun bıraz daha zorla .
işlemci fanı da olabilir ekran kartı fanı da kardeş yalnız eğer işlemci fanıysa hapı yuttun fazla çalıştırma oyle işlemcin uçabilir...ikisini de tam oturt
yani windows açılıyor ama görüntü mü yok?eğer öyleyse sorun ekran kartnda dır.yok windows da açılmıyor dıyorsan bence güç kablolularını bir daha kontrol et!!!
ne windowsu abi windows yazınını görsem zaten davul zurna calacam evde sinir etti beni acılmıyo uyuz makine iyisimi bu makineyi sobada güzel bi yakayım bari usunurum bi işe yarar..
O kadar çabuk karar verme yaw
quote:
Orjinalden alıntı: GameZero
ne windowsu abi windows yazınını görsem zaten davul zurna calacam evde sinir etti beni acılmıyo uyuz makine iyisimi bu makineyi sobada güzel bi yakayım bari usunurum bi işe yarar..
quote:
Orjinalden alıntı: GameZero
tamam göremiyorsun anladık da windovs un acılıs sesini de mi duyamıyorsun _?
quote:
Orjinalden alıntı: pinkcrow7
Parçaları doğru yere takmışsındır da belki tam oturmamıştır..Ramleri ve ekran kartını tekrar çıkartıp yerine tak.
arkadaşında dediği gibi ramlerin ve ekran kartının yerine tam oturup oturmadığını kontrol et,
parçaları tek tek sök çıkkar tak sorun hallolur .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme