Şimdi Ara

Monitöre Görüntü Gelmiyor (Acil Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hemen konuya girmek istiyorum arkadaşlar...

pc yi actım temizledim parcalarını yerleştirdim monitörün kablosunu ekran kartına taktım actım ama monitör acılmadı monitör ışığı yanıp sönüyor sürekli ... parcalsrı doğru taktığıma eminim... acilen yardımcı olursanız sevinirim...

birde harddisk 1 kere dittt sesi cıklarıyo

• Temızlerken fanına carpmıssın yada cıkarıp takamamıssın fanı yerıne oturtmaya calıs duzelır.
  • Parçaları doğru yere takmışsındır da belki tam oturmamıştır..Ramleri ve ekran kartını tekrar çıkartıp yerine tak.
  • doğru yerlere takılı parcalar buna eminim ama daha öncedende oldu bu sorun uğraştırdı ama cözüldü gene oldu bu sefer sinir krizi gecirdim yaa makineyi kıracam
  • Bnde Emındım bidaha baktım fan oturmamıs yerıne oturdugunu sanıyorsun bıraz daha zorla .
  • neyin fanı dostum ekran kartınınmı yoksa işlemci fanımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GameZero

neyin fanı dostum ekran kartınınmı yoksa işlemci fanımı

işlemci fanı da olabilir ekran kartı fanı da kardeş yalnız eğer işlemci fanıysa hapı yuttun fazla çalıştırma oyle işlemcin uçabilir...ikisini de tam oturt
  • yani windows açılıyor ama görüntü mü yok?eğer öyleyse sorun ekran kartnda dır.yok windows da açılmıyor dıyorsan bence güç kablolularını bir daha kontrol et!!!
  • ne windowsu abi windows yazınını görsem zaten davul zurna calacam evde sinir etti beni acılmıyo uyuz makine iyisimi bu makineyi sobada güzel bi yakayım bari usunurum bi işe yarar..
  • O kadar çabuk karar verme yaw

quote:

ne windowsu abi windows yazınını görsem zaten davul zurna calacam evde sinir etti beni acılmıyo uyuz makine iyisimi bu makineyi sobada güzel bi yakayım bari usunurum bi işe yarar..
  • quote:

ne windowsu abi windows yazınını görsem zaten davul zurna calacam evde sinir etti beni acılmıyo uyuz makine iyisimi bu makineyi sobada güzel bi yakayım bari usunurum bi işe yarar..

tamam göremiyorsun anladık da windovs un acılıs sesini de mi duyamıyorsun _?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Parçaları doğru yere takmışsındır da belki tam oturmamıştır..Ramleri ve ekran kartını tekrar çıkartıp yerine tak.

arkadaşında dediği gibi ramlerin ve ekran kartının yerine tam oturup oturmadığını kontrol et,
  • parçaları tek tek sök çıkkar tak sorun hallolur .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.