Arkadaşlar merhabalar . bugun ayagım yanlıslıkla kasaya carptı kasa sadece salladı elimle tuttum . lol oynuyordum ekranım dondu. bilgisayarı kapatıp actıgımda görüntü gelmedi .
ekran kartının fanı çalısıyor monitoru laptopuma bagladım calısıyor power fanı da calısıyor anakart uzerindeki ısıklarda yanıyor ramleri denedim .slotlarını değiştirdim herhangi bi değişiklik olmadı . ramlerin 1ini takıp birini cıkardım yine değişiklik olmadı. ekran kartını söktüm silgi ile altın yeri sildim taktım gene duzelmedi. kısa deve yanma vb. oldugunu düşünmüyorum kasadan yanık kokusu gibi bişeyde gelmedi
bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz acaba ?
upppp
yok mu bir bilen :S
bilgisayar açılırken vindows açılış sesi geliyormu
riseofbaseR
kullanıcısına yanıt
Her yanıkta kasadan koku gelecek diyer birşey yoktur. Ekran kartını çıkarıp taktınmı ? Çıkarıp takmadıysan bir dene eğer yine olmazsa yanıktan şüphelenebilrisin çünkü bu gibi sorunlar genellikle Ram temassızğılı veya ekran kartı temassızlığı olabiliyor. Bu arada PSU kablolarını çıkar güzelce yerine tak işlemcinin 4 pin güç kablosunu taktığından emin ol :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme