Şimdi Ara

Monitörüm çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle iyi geceler arkadaşlar, benim sorunum pc ile ilgili değil. Masaüstü pc'min monitörünü çıkartıp film izlemek için laptop'uma takmak istedim. Ama hiçbir şekilde görüntü alamadım. Laptop monitörü görüyor. Sorun laptoptada değil, dvi kablosunu çıkarttım sadece monitöre elektrik verdim. Ne açabiliyorum, ne de kapatabiliyorum. Sürekli power saving modunda ekranda hiçbir görüntü yok. Prizden çıkartıp taktığım halde yine aynı sorun devam ediyor. Power ışığı devamlı yanıp sönüyor. Yıllardır kullandığım monitörde böyle bir sorun yokken birden bire böyle bir sorunla karşılaştım. Şimdi dersiniz, neden masaüstü pc'den film izlemiyorsun. Çünkü masaüstü pc'min hdd'si bad sector yaptığı için windowsu açamıyorum. Yeni hdd almakta bir nebze zor geldi, uğraşmakta istemiyorum. Neyse konuya dönelim sizce sorun ne olabilir.

edit: Bu arada monitörüm LG W1943SB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilguleryuz -- 17 Mayıs 2014; 4:28:31 >

• Monitör laptopa takılıyken yeniden başlat laptopu bazı model laptoplar sonradan algılıyor ekranları
  • laptobun cozunurlugunu dusur
    1026x768 mesela

vga dan bagladıktan sonra windows p ile cogalt yap gecmiş olsun
  • Hayır çalışmadı, hiçbir şekilde görüntü gelmiyor monitöre. Daha önce monitörü açarken lg yazısı çıkıyordu, daha sonra ekran açılıyordu. Şimdi ne lg yazısı çıkıyor, ne ekran açılıyor. Prize taktığım gibi monitör power saving modunda açılıyor. Ekranda görüntü yok sadece power ışığı yanıp sönüyor o kadar. Hiçbir şey yapamıyorum, monitörün üzerindeki tuşlar işlevini tamamen yitirmiş gibi sanki. Yıllardır kullandığım monitörde hiç böyle bir sorun olmamıştı. Masaüstü pc'im yaklaşık olarak 1 aydır arızalı malum monitörde kullanılmıyordu. Dün gece laptopa bağladığımda farkettim açılmadığını neden böyle bir şey oldu anlayabilmiş değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.