Şimdi Ara

Monitörümde ps3 ü oynayamıyorum dvi çıkışı var ama !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ps3 aldım, bilgisayarın monitöründe oynamak istiyorum. Monitörüm Viewsonic VG2030wm 20". Dvi çıkışı var. Onun için Hdmi-Dvi kablosu aldım taktım ama monitörün av düğmesi yok nasıl görüntüleyeceğim?

• Monitöründe HDCP desteği yoksa DVI çıkışında olsa PS3'ten görüntü alamazsın.
  • monıtorde hem vga hem dvi çıkışı varsa mutlaka bi geçiş düğmesi vardır.bende öle.av düğmesi olmaz zaten

ps3ünün daha önce bi tüplü tvv ye baglayıp oynadıysan ilk açılışta açma düğmesine 1 kaç saniye bassdılı tutki goruntu ayarları sıfrılansın

birde bilgisayarda o erkana baglı ise onu kapat tek ps3 ü aç o zaman direk dvi çıkışı ile açılır zaten

ekleme: arkadaş dogru sölemiş. hdcp de olması lazım idi.googledan baktım ama sanırım Viewsonic VG2030wm bu monıtorde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgggU™ -- 29 Kasım 2008; 17:07:42 >

• arkadaşa sordum biraz önce digital destekli olması lazım dedi monitörün bnde ayarlardan baktım input select die bi şey var onda digital seçeneği var basıyorum ekran kararıyor açılınca analog yazısı çıkyor bi daha?
  • nasıl yok yav :S

hd high definition diye biliyorum da ordaki cp ne oluyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydread -- 29 Kasım 2008; 17:15:07 >
  • monıtorun full hd ye yakın bi çöznürülük veriyor.1680x1050 1920x1080 full hddir.ps3 te o çözünürülüğü verir büyük ihtimal zaten.

http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG2030wm.htm burda detaylı bilgi var.ps3 ü açınca yukarda yazdıgın gibi digital seçenegi varda ona basarsan geçecektir sanırım.
    geçmiyorsa benden bu kadar .
  • biliyorum ben de baktım oraya ama geçmiyor nedense digitale anlamadım sorunun ne olduğunu. Gerçekten çok sinir oldum. Yardımlarınız için sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım monitörünü araştırdım, ve HDCP özelliği yok, hiçbir şekilde görüntü alamazsın monitörden.

Bir tek şu araç yardımıyla, PS3 ünden görüntü alabilirsin o monitöre :

http://forum.donanimhaber.com/m_24417679/mpage_1/key_//tm.htm#25941521

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 29 Kasım 2008; 17:40:24 >
  • çok sağol arkadaşım bundan alıcam o zaman, hdmi-dvi kablosunu da iade edeyim o zaman :)
  • nu arada monıtorun digitale geçiyordur.ama ps3ü algılamadıgı için tekrar analog a döner. o yuzden sıyah ekran olup tekrar analog yazar.
  • xvga2 de işini görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.