Şimdi Ara

Monitörün görüntüyü yukarda vermesi ve sonra aşşa inmesi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dünyanın en saçma problemini yaşıyorum galiba.7800gt leadtek ekran kartım ve samsung 21" monitörüm var.sorun şu; fişi takıp pc mi açıyorum,windows ilk açıldığında ekran bi 3-4mm kadar yukarda oluyor ve 10 dakika içerisinde benim asıl ayarladığım hale gelip 3-4 mm aşşağı iniyor.dikkat ederseniz fişi ilk taktığımda dedim yani ekran düzeldi diyelim reset atsam veya kapatıp direk açsamda ekran düzgün oluyor.ama bi süre fişte olmazsa ekran görüntüyü yukarda veriyor veya bana öyle geliyor.

denemediğim şey kalmadı bütün yazılımları tek tek kurdum driverları değiştirdim ekran kartı kullanan yazılımları teker teker kurup denedim formatlar attım ama çare bulamadım.başına böyle birşey gelen varmı çok canımı sıkıyor.lütfen fikir verin monitördemi problem var diyorum ama 2 aylık monitör ne olucakki. of off

• HOCAM FİŞDEN BAHSEDIYORSUN. SORUNUN MONITORDE AYRICA ELEKTRONIK ALETIN VAKTI ZAMANI OLMAZ. YANI YARINI YOKTUR
  • Soğuktan kaynaklanıyor diyeceğim ama on dakikadan bahsediyorsun. Bu kadar sürmez. Garantiye götür. Serviste baksınlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.