Şimdi Ara

Monitörün Işığı Yanıp Sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bnm Pc yi fişe taktığımda ilk açılışta monitör ışığı hızlıca yanıp sönüyor, ekran gelmiyor fişi çekip tekrar takmak zorunda kalıorum. ben bi çözüm buldumn fişi çekmiorum monitörün arkasındaki kabloyu çekip takıorum... ama nereye kadar buna bi çözüm yokmu ?

• Voltaj değerlerine baktınmı ?
  • Monitörün modelini yazmadın orasını anladımda, en azından markasını niye yazmıyorsun hocam ? :)
    Ayrıca monitör LCD mi? CRT mi?

3lü priz gibi birşey kullanıyorsan, monitörün fişini direkt duvar prizine takmayı dene. Bakalım ışık ne oluyor. Buna göre monitör elektrik kablosunu değiştirmen gerekebilir.
    Yok kasaya bağlı diyorsan, monitör-kasa arasındaki kabloyu değiştir bakalım ne oluyor.
    Monitörün ışığı taktığında yanıp sönmeye başladığında düğmelerine bas bakalım ne tepki veriyor, olmadı ÖNERMİYORUM* 1-2 üstünden vur.
  • büyük bir ihtimal ile voltaj sorunudur 5-6'lı priz kullanıyorsan biraz revizyona git çözülür diye tahmin ediyorum arkadaşımızın dediği gibi Led'mi değilmi değilse nedir yazarsan daha geniş yardımcı olabilecegimize inanıyorum iyi forumlar :)
  • Ben de aynı sorunu yaşamıştım enişttem RAMi çıkardı tekrar taktı ne alakaysa tekrar olmadı
  • 1)voltaj değerlerine nasıl bakıyoruz..
    2)monitör LG crt
    3)monitörün kablosu direk fişe gidiyor
    4)6 lı priz kullanıorum revizyon nedir acaba
  • arkadaşlar monütöre yenmi kablo taktım yine olmadı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsun78 -- 26 Ocak 2012; 13:58:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.