Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurozgel

benimde can 7k ölüp duruom ya monk karakterim bu arada. millet 20k lardan bahsediyor

Arkadaşlar sormuş 20k can nasıl oluyor diye, ben de şaşırmıştım duyunca;
    Lv40 lardan sonra Hp ivmesi yükseliyor anladığım kadarıyla. Lv40da AH item güncelllemesi yapmıştım. 8k HP 1.1k dps idi. Lv51 e kadar hiç item değişmeden HP 19k oldu, dps pek değişmedi 1.7 ancak oldu.
    Lv 51 de silah güncellemesiyle 25k Hp 4.4dps var Hell yeni geçtim.
    Demem o ki; 60 da 40k Hp neden olmasın? Fakat resist lazım olduğundan şekilden şekile girmek gerekebilir

• 53 oldum ama hala ezik gibi dolaniyor. 11k yi gecmedi hp. Gecsede farketmiyecek zaten. Hp fazla olsa da onu dolduracak pot yok. Bitane bas 30 sn bekle. Omrum moblardan kacmakla geciyor. Hell de siradan moblari kesmek bile iskence halini aldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

53 oldum ama hala ezik gibi dolaniyor. 11k yi gecmedi hp. Gecsede farketmiyecek zaten. Hp fazla olsa da onu dolduracak pot yok. Bitane bas 30 sn bekle. Omrum moblardan kacmakla geciyor. Hell de siradan moblari kesmek bile iskence halini aldi

hp'yi bilmem de dps nasıl senin karakterde? dün gece nighmare act 3 ve act 4 party yaptım. benim karakter barbar. partide bir barbar ve 2 monk vardı. biz barbarlar daha bir iki darbe vurmadan 2 monk alıyordu bütün mobları. bunu görünce monk açsam mı diye imrendim ortalama lvller 48-49 civarıydı. bir çok elit mobu almamız bir kaç saniye sürdü. ben karakter sağlam bi tank olsun diye hep vitalitye abandım. hp yüksek ama dps çok düşük. bence her şeyi bir gözden geçir karakterinde. gördüğüm bütün monklar silip süpürüyordu ortalığı

• takip .
  • quote:

53 oldum ama hala ezik gibi dolaniyor. 11k yi gecmedi hp. Gecsede farketmiyecek zaten. Hp fazla olsa da onu dolduracak pot yok. Bitane bas 30 sn bekle. Omrum moblardan kacmakla geciyor. Hell de siradan moblari kesmek bile iskence halini aldi

Heal Skillini kullan hocam...
  • quote:

Hell de ölmen normal :) sen birde infernoyu gör .

Sabah Hell de act2 de ilerliyordum , 2 saat içersinde 20 kez ölmüşümdür . LvL 55 Monk 30k HP 4,4K DPS . Biraz ezik şu an ama ilerleyen günlerde düzelir herhalde .
  • arkadaşlar 60 lwl lim elimde iki adet daibom var birinde 520 dps 2k can verio onu taktığım zaman damge 6.500 dex ise 800 dier daibo mu taktığım zamanda atağım 5k dex se 1010 yükseliğo hangisini kullanmamı önerrsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza90

arkadaşlar 60 lwl lim elimde iki adet daibom var birinde 520 dps 2k can verio onu taktığım zaman damge 6.500 dex ise 800 dier daibo mu taktığım zamanda atağım 5k dex se 1010 yükseliğo hangisini kullanmamı önerrsiniz.

Dexterity defans ve dodge sağlayacaktır ama damagesi yüksek olanı da pekala dodge veren skill-runelerle kombine edebilirsiniz.

Diablo 3 'ün güzel taraflarından biri de bu, itemleri skill bulidlerle harmanlayabiliyorsunuz...
  • 11k hp ve 2800 dps var sanırım. armoru hatırlamıyorum. 3k civarı sanırım.

AC II ye geçtik zar zor. yerden kalkamıyoruz abi ya.

• Monk oynarken bu şarkıyı arkaplanda açınca %50 damage buff geliyor.

Benden söylemesi
  • Inferno act2 act3 sololuyabilen varsa monk ile bana 2taktik versin ya 6tur act1 farmladım ne item düştü ne bişey sıkıntıdan açtım baştan kasıyorum
  • Monk karakterinin defans yönü Dodge ve Self-heal üzerine kurulu dostlar. Yüksek damage vurmak elbette güzel fakat dodge, spirit regen ve heal üzerine de yoğunlaşmalısınız...
  • 41k hp var 7k dps var
    skillerden full heal gittim ama yok olmuyor arkadaşlar
    3 tane de defansif skill kullanıyorum infernoda tank monk olabilmek için ne yapsam bilemedim
    bir öneriniz var mıdır acaba?
    act 1 de 10k vuruyorlardı act2 de 15k vurmaya başladılar
    gelen geçen vuruyor monkuma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 26 Mayıs 2012; 3:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

41k hp var 7k dps var
    skillerden full heal gittim ama yok olmuyor arkadaşlar
    3 tane de defansif skill kullanıyorum infernoda tank monk olabilmek için ne yapsam bilemedim
    bir öneriniz var mıdır acaba?
    act 1 de 10k vuruyorlardı act2 de 15k vurmaya başladılar
    gelen geçen vuruyor monkuma

Hocam monka 100k hp de kassan tanklayamazsın çünkü monkun yüksek defansı yok hpn çerez gibi erir. Bunun yerine pasif skillerini dodge yükseltme ve resist yönünde odakla. Dexini yüksek tut.Dex size vitalityden daha çok lazım emin olun. Alan büyüleri yiceğin tarz yerlerde serenityle kurtar kendini. Barbarlar bile su an infernoda doğru dürüst tanklayamazken hp basp monkla tanklamayı düşünmeyin.

Monkla hem dps hem heal hem defans yapamazsn birine odaklanmak zorndasınız. Herkez bir heal mantra sevdası gidiyor. Support oynamadığınz clasa bu mantrayı kullanmak ziyandan başka birşey değil.Ya cidden sağlam burst dps yapıp moblarn size fazla dmg vurmasına fırsat vermeden kesmeniz gerek yada mobları cyclone strike serenity gibi skiller ve dodge la bir arada tutup takımınızn kesmesini beklemnz gerek.

•  Monk Tartışma Başlığı

Çoğu elite 2-3 vuruyor. Siz siz olun dex vita sevdalisi olmayın. 20k dps yapayım hepsini eriteyim hiç demeyin. 35k hp, 5k armor 250 all resist ile tek vuran çok oluyor. O dps yi yapamadıktan sonra yararı olmuyor. Kagore' nin bana tavsiyesi ile 600 all resist benzer hp daha az dps ama daha tank deneyin. En azından zamanınızı boşa harcamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Çoğu elite 2-3 vuruyor. Siz siz olun dex vita sevdalisi olmayın. 20k dps yapayım hepsini eriteyim hiç demeyin. 35k hp, 5k armor 250 all resist ile tek vuran çok oluyor. O dps yi yapamadıktan sonra yararı olmuyor. Kagore' nin bana tavsiyesi ile 600 all resist benzer hp daha az dps ama daha tank deneyin. En azından zamanınızı boşa harcamayın.

Bir önceki sayfada ''tank monk için resist itemları çektim AH'den,dps düştü, 350 resistle yerlerdeyim yine'' yazmış arkadaş. Merak ediyorum 600 resist % olarak kaça tekabül ediyor? Buna ulaşmanın yolu nedir ve yeterli olacak mı?
  • Buda benim monk 2.act takıldım :(
     Monk Tartışma Başlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

Buda benim monk 2.act takıldım :(
     Monk Tartışma Başlığı

O vitality ne abi hiç canın yok senin
  • Bu monkun skillerinin Türkçe açıklamaları var fakat skill rune larının türkçe açıklamalarına ulaşamadım, nereden ulaşabilirim ?
  • 15k dps 18k hp var ama inferno act1 in elitleri falan baya zorlandım, o yüzden hell i iki kere falan farm yapmayı düşünüyorum bakalım ne olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 27 Mayıs 2012; 2:52:26 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.