Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yûiji

quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marioglu

Infernoda act1 I raahatlikla oynayan bi mon olarak 2 onerim olarak 1. Si resist 2. Ve en onemlisi life on hitli iyi dps ve attack speedli item alin bakin vurdukca caniniz nasil doluyor

act 1 de zorlanan monk yoktur ki. ben %240 magic find ile eliteleri kesiyorum yani itemsiz olarak. resistim 0 ken armorum 3k iken act 1 de farmlıyorum. onda problem yok. bizim problemimiz act 2 de başlıyor.

Nasıl o kadar magic find yaptın bende buffsız %126 henüz yüzük ve kolyem yok fakat olsada en fazla %170 falan olur.

buffları neden saymıyorsun ki ? sen buffsız mı farm yapıyorsun ?

Nasıl zorlanan yoktur. Ben Hell'de oynuyorum Mavi ve az bir kısım sarı moblar haric iyi gidiyorum ama mavi moblar duman ediyor. Ben anlamıyorum nasıl bu kadar rahat ilerliyorsunuz. Attıkları bir arcane lazerine denk geldin mi 20k'lık can sıfıra iniyor neredeyse... O kadar heal, serenity basıyorum yok...

• ya 200 resistin %40 damage absord ederken 500 resistin %60 absord etmesi bence çok saçma. %20 için 300 resist kasmak gerekiyor. bu bana hiç mantıklı gelmiyor. Maliyet/performans olarak en iyisini bulmalı bence. kuru kuruya resist kasmakla bu iş olmaz. birazcık matematik yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

quote:

quote:

quote:

Infernoda act1 I raahatlikla oynayan bi mon olarak 2 onerim olarak 1. Si resist 2. Ve en onemlisi life on hitli iyi dps ve attack speedli item alin bakin vurdukca caniniz nasil doluyor

act 1 de zorlanan monk yoktur ki. ben %240 magic find ile eliteleri kesiyorum yani itemsiz olarak. resistim 0 ken armorum 3k iken act 1 de farmlıyorum. onda problem yok. bizim problemimiz act 2 de başlıyor.

Nasıl o kadar magic find yaptın bende buffsız %126 henüz yüzük ve kolyem yok fakat olsada en fazla %170 falan olur.

Nasıl zorlanan yoktur. Ben Hell'de oynuyorum Mavi ve az bir kısım sarı moblar haric iyi gidiyorum ama mavi moblar duman ediyor. Ben anlamıyorum nasıl bu kadar rahat ilerliyorsunuz. Attıkları bir arcane lazerine denk geldin mi 20k'lık can sıfıra iniyor neredeyse... O kadar heal, serenity basıyorum yok...

sen gidip attıkları spellerin üstünde oturursan bırak monkun dayanmasını en sağlam barbarı getir gene ölür. şu an helldeymişsin zamanla öğrenirsin hangi mob'a nasıl dalacağını. lazerler de vur kaç. ateş atanlarda sağ sol yaparak çok rahat alıyorsun. zamanla oturur merak etme. infernoya ilk geçtiğimde mal gibi ölüyordum şimdi biraz daha iyiyim. insan infernoda karakterine alışıyor.

• beyler şunu da ekleyeyim biri yukarıda demiş ki deadly reac'ın keen eye rune'uyla beraber kullanırsanız %50 armor verir. şimdi size çok ama çok basit bir matematik söyleyeyim. şimdi o %50 armor size normal damagelerden max %10 korunmanızı sağlayacak (denedim %8 çıktı bende armoru fazla olanlar için %10 felan olacaktır) şimdi sadece %10 armor koruması mı istersiniz yoksa crippling wave'nin 2. rune'undan gelen %20 BÜTÜN damageleri engellemesini mi istersiniz ? demem o dur ki bir tarafta %10 sadece armor koruması varken diğer tarafta %20 bütün damagelerden korunma var.

ayrıca şunu da söylemeden geçmeyeyim pasifimizde %25 damage engelleme var bunu da kullanmadığınıza eminim. %25 pasif %20 skill %45 zaten damage engelleme olacak. ayrıca %55 dodge şansımızda var. şimdi bu 3 özellik ile tanklık yapmak yerine gidip resist armor abanırsanız afedersiniz ama monk oynamayı bırakıp barbar açın. çünkü barbarlar armor ve resist kasar ve kalkan takar.

bombayı attım büyük tartışma başlayacak gibi.

• Ben şu an resistleri 800'e çıkartmaya ve Melee Reduction bulmaya çalışıyorum. Dodge ile şansım daha mı yaver gider bilemiyorum ama, Molten-Arcane Sentry-Vortex üçlüsü veyahut eksta iki özelliği daha olan packler geldiğinde Dodge'un beni kurtarmayacağını adım gibi biliyorum. Resist orada rol oynamakta bence. Ama denemekte fayda var, ACT II'de işler kızışmaya başladı. Öldürüyorum, ama cidden zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Ben şu an resistleri 800'e çıkartmaya ve Melee Reduction bulmaya çalışıyorum. Dodge ile şansım daha mı yaver gider bilemiyorum ama, Molten-Arcane Sentry-Vortex üçlüsü veyahut eksta iki özelliği daha olan packler geldiğinde Dodge'un beni kurtarmayacağını adım gibi biliyorum. Resist orada rol oynamakta bence. Ama denemekte fayda var, ACT II'de işler kızışmaya başladı. Öldürüyorum, ama cidden zorluyor.

sen benim dedikleri mi düşündün mü ?

188 resist %38 damage absord ediyor
    500 resist %62 damage absord ediyor
    800 resist sence kaç damage absord edecek ? %80 felan hayal etme bence. max %70 olacak bence %8 içinde 300 resist saçma. dediğim gibi maliyet/performans olayına bakmalı. hem dodge hem resist yapabilirsin. :)

• quote:

beyler şunu da ekleyeyim biri yukarıda demiş ki deadly reac'ın keen eye rune'uyla beraber kullanırsanız %50 armor verir. şimdi size çok ama çok basit bir matematik söyleyeyim. şimdi o %50 armor size normal damagelerden max %10 korunmanızı sağlayacak (denedim %8 çıktı bende armoru fazla olanlar için %10 felan olacaktır) şimdi sadece %10 armor koruması mı istersiniz yoksa crippling wave'nin 2. rune'undan gelen %20 BÜTÜN damageleri engellemesini mi istersiniz ? demem o dur ki bir tarafta %10 sadece armor koruması varken diğer tarafta %20 bütün damagelerden korunma var.

ayrıca şunu da söylemeden geçmeyeyim pasifimizde %25 damage engelleme var bunu da kullanmadığınıza eminim. %25 pasif %20 skill %45 zaten damage engelleme olacak. ayrıca %55 dodge şansımızda var. şimdi bu 3 özellik ile tanklık yapmak yerine gidip resist armor abanırsanız afedersiniz ama monk oynamayı bırakıp barbar açın. çünkü barbarlar armor ve resist kasar ve kalkan takar.

bence iteme bağlı dediklerin ben şuan act 1 de mavi boss larda baya zorlanıyorum

• ben bu itemlerle dolaşıyorum dostum nasıl iteme bağlı anlamıyorum. burada savunduğunuz resistler olmadan act 1 de ilerliyorum. ha ne yalan söyleyeyim 10 eliteden 2 tanesini kesemediğim oluyor onlarda item takıyorum. bu kadar çöple bütün eliteleri kesmem zaten imkansız. ben burada 2 saattir savunuyorum %45 damage absord ve %55 dodge diye. tabi siz kalkan kullanıp resist armor kastığınız için o skillere hiç bakmıyorsunuz monkun var oluş sebeplerini ortadan kaldırıp barbar gibi oynamaya çalışıyorsunuz. barbar gibi oynayacaksanız neden barbar kasmıyorsunuz ?

Monk Tartışma Başlığı

• 12.5k hp 1.6k dps var 51 lvl
  • quote:

ben bu itemlerle dolaşıyorum dostum nasıl iteme bağlı anlamıyorum. burada savunduğunuz resistler olmadan act 1 de ilerliyorum. ha ne yalan söyleyeyim 10 eliteden 2 tanesini kesemediğim oluyor onlarda item takıyorum. bu kadar çöple bütün eliteleri kesmem zaten imkansız. ben burada 2 saattir savunuyorum %45 damage absord ve %55 dodge diye. tabi siz kalkan kullanıp resist armor kastığınız için o skillere hiç bakmıyorsunuz monkun var oluş sebeplerini ortadan kaldırıp barbar gibi oynamaya çalışıyorsunuz. barbar gibi oynayacaksanız neden barbar kasmıyorsunuz ?

Monk Tartışma Başlığı

resist savunmuyor ki ben , %52 dodge var bende %25 damage absord ama elitlerin bazılarını kesiyorum meteor atanları zorlanıyorum kesemiyorum

edit: battletagden eklerseniz daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 28 Mayıs 2012; 14:48:15 >

• kanka nasıl kesemiyorsun meteor atanları ? melee karakterler meteor atanları rahat kesiyor ya. onlarda kaçmadan kesmen lazım kaçarak kesemezsin meteorları kafaya yersin :) diyorum ya her elite'i farklı şekilde kesmelisin. özelliklerine bakacaksın dalmadan önce ona göre girişeceksin :)
  • LvL60 34K HP ve 11,5K DPS oldu . infernoya yetmez ama idare ediyor işte .

Monk Tartışma Başlığı
  • resol ve dex i armora veren passive skill ayrıyetten mantraları fazladan 7 dakka açtıran passive skiil i kullanmaya karar verdim.Resistansı all resis cinsinde bulup 300 400 civarı sabitlemeyi armoru 5k civarında bırakıp 2 tane one handed attack speed life steal ve life on hit veren silahla gezerseniz act 2 3 de show yaparsınz.Ama bu itemler için 5m u gözden çıkarmanız gerek.
  • Güzel söylenmiş, Bu karakter Monk, Barbar değil diye...

Dodge ve self healing olmadan kılıç kalkanla olmaz bu iş...
    Passive skilleri iyi inceleyin...
    Karakterin özü dodge yahu, ferrariyle tarla sürülmez, traktörle de otobanda gezilmez...

Monk'un kombinasyon şansı o kadar çok ki,
    Ama tek şartla itemlerle skilleri beraber kullanmalısınız..
    Misal; Dodge ve Damage Red. skillerini dizdiyseniz, self-heal için item giymelisiniz.
  • sonunda bana hak veren birinin çıkması sevindirdi beni
  • Guardian path pasif skill i de yüzde 15 dodge veriyormuş.1500 dextery kasmak için çalışmalara başladım :) Mantra nın dodge dextery dodge ilk skill in pasifinden gelen dodge ayrıyetten blinding flash ın elitlere verdirdiği miss bu setlede 3 saniye sonra yatarsam monk karakterini silicem
  • quote:

beyler şunu da ekleyeyim biri yukarıda demiş ki deadly reac'ın keen eye rune'uyla beraber kullanırsanız %50 armor verir. şimdi size çok ama çok basit bir matematik söyleyeyim. şimdi o %50 armor size normal damagelerden max %10 korunmanızı sağlayacak (denedim %8 çıktı bende armoru fazla olanlar için %10 felan olacaktır) şimdi sadece %10 armor koruması mı istersiniz yoksa crippling wave'nin 2. rune'undan gelen %20 BÜTÜN damageleri engellemesini mi istersiniz ? demem o dur ki bir tarafta %10 sadece armor koruması varken diğer tarafta %20 bütün damagelerden korunma var.

Çok mantıklı geldi bana bu sözler, kesinlikle deneyeceğim. 58 şurada 60 a ne kaldı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

quote:

quote:

quote:

sen gidip attıkları spellerin üstünde oturursan bırak monkun dayanmasını en sağlam barbarı getir gene ölür. şu an helldeymişsin zamanla öğrenirsin hangi mob'a nasıl dalacağını. lazerler de vur kaç. ateş atanlarda sağ sol yaparak çok rahat alıyorsun. zamanla oturur merak etme. infernoya ilk geçtiğimde mal gibi ölüyordum şimdi biraz daha iyiyim. insan infernoda karakterine alışıyor.

Spell üstüne oturmak ile ne alakası var... Vur kac yapıyorum...Hatta serenity basıp o sekilde 3 saniye vurup yine kacıyorum ama anlatamıyorum derdimi adamlar tekte alıyor tek lazere değdi mi benim Monk yüzde 90 canı gidiyor... Ha diyeceksin resist yok... Doğrusu 35 Dodge var ama arcane resistance 120... Damaga Reduction'ı evden bakmam lazım...Can ise 20K...Ayrıca mobların özelliklerine göre dalıyorum...Cok asırı bilgili değilim ama acemisi de değilim bu işlerin...Ama yine de yorumlarını okudum mantıklı geldi... Dodge ve resist kasıcam biraz...

• @Yûiji, dostum sen de haklısın bir şey demiyorum ki sana. Sadece birçok kombinasyon şeklimiz var ve hepimiz bir şeyler deniyoruz. Açıkçası 654 All Resistance, Mantra of Evasion ile %42.4 Dodge Chance kombinasyonunu denedim ve fena olmadığını söyleyebilirim. Dual-Wielding ile %15 daha arttırdığımızda %49 kadar falan olacaktır; fakat Life on Hit bir silah bulmak da herkesin harcı değildir maalesef. 3M'den başlıyor makul DPS'leri olanlar da, bu sebeple pahalı da bir kombinasyon aynı zamanda. Siz bu şekilde bir deneyin ACT II'yi, ben de kendi yöntemimle. Düşünlerimizi paylaşınca daha da güzel çözümler üretebileceğimiz ortada.
  • Şu runelerinde turkçe açıklamalari olan bi yer varmi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.