|
Monster Abra V 17.3.5 Alınır mı
-
-
Donanım özelliğine baktımızda fiyat performans diyebileceğimiz bir modellerden biri. Malzeme kalitesi de fiyatına göre işte. Ömür boyu ücretsiz bakım garantisi monster servisinin olduğu şehirlerde işe yarayan bir özellik. Onun dışında bir anlamı yok. Her halükarda servisin olduğu şehire göndermeniz gerekecek. Tabi diğer servislere göre artı bir özellik.
Ofis işlerini rahatlıkla halledebileceğiniz ve sıkıldığınızda günümüz oyunlarını orta ayarlarda normal bir şekilde oynatabileceğiniz bir model.
Alınabilirlik sizin ne istediğiniz ile alakalı bir durum. Aşırı kaliteli bir şey istemiyorum, işimi görsün arada da eğlenebileceğim bir bilgisayar istiyorum diyorsanız size göre ama ben kaliteden ödün vermem, her parçası ortalama bir kalitede olsun diyorsanız farklı markalara yönelmeniz gerekiyor. Monster notebook'u kötülemiyorum ama şimdi aynı donanım özelliklerinde bilgisayar var bilgisayar var.
Kolay gelsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X