|
MONSTER'DAN UZAK DURUN, PİŞMANLIK!
-
-
Casper - Monster gibi markalar ürünlerini Çin'de fason ürettirirler.Diyebilirsiniz ki diğer firmalar bunu yapmıyormu ?Tüm firmalar genelde elektronik ürünlerini Çin'de üretiriyor ama onlar Foxconn vs gibi iyi fabrikalarda kalitli malzeme kullanılarak üretiliyorlar vede her marka laptopun kendine özgü çalışma sistemi vede ona göre üretimi yapıyor.Bizimkiler ise burada merdiven altı diye tabir edilen yerlere benzer yerlerde Çin'de ürettiriyorlar.O nedenle görünüşü çok albenili vede özellikleri iyi olsada içi boş ve kalitesi çok iyi olmayan ürünler satılıyor.
Bu nedenle Casper Monster ve Exper markalarına hep mesafeli durmuşumdur. -
İnanabiliyor musunuz bu yaşadığım olaya teknoloji şans işi diyenler çıktı. Bu markayı öven çok kişi vardı, onlara kandım maalesef. Çocuk 13 yaşında reklamlara kanıyor babası alıyor monster gelir gelmez oyun kuruyor açıyor ya oyunu harika bilgisayar. Ölü piksel, ışık sızması testi yapmıyor. Çoğu kişinin bunlardan haberi yok diye cihazını sorunsuz sanıyor. Ben aldığım elektronik cihazları çok incelerim. Monster'da da bu sorunları keşfettim maalesef. Eminim ölü pikselli çok fazla cihazları var piyasada ama millet farkında değil bunun.
yoksa iki defa bir cihazın ölü pikselli gelmesi şans ile falan alakalı değil.
-
Kesinlikle katılıyorum. Monster sorunlu bir marka şansla alakası yok. 2 defa bana da aynı sorunlu laptopu gönderdiler 2side sıfırdı
-
Hocam ne yapmayı dü?ünüyosunuz? Bi daha deği?im olucak mı?
?uraya kaderdasınızı bırakıyorum
Monster Kaderda?ı
Bu arkada? sorunun çözmü?. Umarım sizin de sorununuz çözülür. Yeni geli?me olursa haberdar ederseniz sevinirim. -
evet bu videoyu izledim. maalesef ben daha fazla uğraşamayacağım. derslerim başladı ve servisin olduğu illerin birinde yaşamıyorum. şunu anladım ki bu laptop'u göndersem bile yeni gelecek (o da değişimi kabul ederler ise) olan laptop'un sorunsuz çıkacağı hakkında şüpheliyim. bir müşterinin böyle düşünmesini sağlayan firmayı asla kimseye önermem. mesela arkadaşıma laptop bakıyorduk onu soğuttum monster'dan. ilk defa bir elektronik cihazda bu kadar sorun yaşadım. bir daha asla!
-
sizin sorununuz neydi hocam? çözüm sağlayabildiniz mi?
-
Hocam kesinlikle pesini bırakmayın. Türkiye'de teknik servislerle kavga etmeden sorunuzu çözemiyorsunuz . Ürün tazeyken deği?tirmeye bakın. Sonra pisman olursunuz. Ayrıca yeniden hatalı ürünün gönderilmesinden kaynaklı islemleri daha hızlı yapabilirler.
Bu arada ben de monster almayı planlıyorum -
2 defa ekran arızalı laptop gönderdiler. 2side aynı arızadan. İade ettim parayı aldım
-
para iadesi al , kafanı rahatlat.
-
5800'e aldığım laptop şu an 7500 :(
-
Monster ne dizilmiş arkadaş -
Ben de sorun yasadim ve iade ettim. Lenovo kullaniyorum su an memnunum. Turk markalarindan uzak durun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X