Şimdi Ara

Monster içtim, Ölüyordum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 2 şise monster energy içtikten sonra baş agrısı hafif ateş ve kalp çarpıntısı başladı yarım saat sonra kalp çarpıntısı dahada şiddetlendi 112'yi aradık şuan hastaneden yeni çıktık 2 tane serum taktılar. Enerji içecekleri ile olan ilişkim bitmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 21 Haziran 2021; 13:14:6 >

• Enerji içeceklerinin hepsi tehlike aman dikkat
  • Hayırdır hocam, kalp çarpıntısı falan mı? Alkolle mi aldınız?
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, alkol kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 21 Haziran 2021; 13:14:31 >
  • poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam aman dikkat.

• Derdin neki 2 şişe içiyorsun
  • Haram onlar içme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oturduğun yerde iki şişe içersen öyle olur tabi
  • Herkes trollemiş. Sanırım konu sahibi de troll. 60 70 yaşlarına kadar her gün 1 - 2 paket sigara ve farklı alkol çeşitleri alan dünya insan var onlara bile kolay kolay senin başına gelenler olmuyor iken, aslında içinde aroma ve asit harici, neredeyse hiç bir şey olmayan 2 şişe içecek mi bunları yapacak? Alerjik gibi veya başka yediğin içtiğin bir şeyden başına bunlar gelmiş olabilir. Ayrıca içeceğin son kullanma tarihi geçmiş olabilir. Su bile durmadan içsen baş ağrısı ve mide bulantısı hatta kusma olabilir. Geçmiş olsun yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manhunt Three -- 15 Ağustos 2020; 2:57:30 >
  • Enerji içeceklerin tadı berbat. Ve ben zararlıyım diye bağırıyor. İçmem asla..
  • Kafeine hassas olan bir kişide hafif çarpıntı normal. Tabi farkedince endişelenmiştir buda çarpıntıyı arttırmıştır, böyle pozitif besleme sonucu panik olmuştur.

• Afiyet olsun
  • monster ve burn en kötü içeceklerdir
  • Manhunt Three kullanıcısına yanıt
    Hocam kafein hassasiyetim var galiba
  • cpu ve gpu kullanımı max olmuş 🤣🤣🤣

• building07 B kullanıcısına yanıt
    Mizah şelalesinden alınan bir yudum suyun damıtılmasıyla elde edilen buharın tekrar yoğunlaştırılarak zemzemle karışması yoluyla elde edilen kahkaha tufanı
  • Hocam monster kıllanmayın yabancı ürün o. Onun yerine bölüm sonu canavarını için o daha iyi   şaka bir yana çok geçmiş olsun hocam.

• poyrazispir12 kullanıcısına yanıt
    Diğer kafein içeren ürünler tükettiğiniz zaman da benzer şeyler yaşanıyorsa dediğiniz gibi olabilir.
  • Kaç yaşındasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.