Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese mrb ogün sımdı gorustum q63ms lerin teslimatları temmuz ayına sarkacagını soyledı..belkı hazıran nın 14 teslım edecıldıgını belırtı bakalım bekleyıp goruz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: whydeyuswhy

herkese mrb ogün sımdı gorustum q63ms lerin teslimatları temmuz ayına sarkacagını soyledı..belkı hazıran nın 14 teslım edecıldıgını belırtı bakalım bekleyıp goruz artık

Siz kiminle görüştünüz hocam? Ben yenice aradım gökhan bey bana sizin teslimat bu haftasonuna kadar yapılacak diyor. Gerçi 3 haftadır aynı şeyi söylüyor ama temmuz demedi.
    Benimki q63ms-16f34 25 ocak teslimatlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilture -- 3 Haziran 2013; 12:13:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de teslimat tarihim 30 Mart fakat model P150EM. tüm ürünler haziran ayında stoklara girecek dedi Gökhan. haziran 2. haftasıda teslimat olcağını söyledi. 444 lü no ile mayıs ayı başında iş haklarını fesh ettiler. sebebini söyledi Gökhan: müşterilerimize yanlış tarih verip kandırdıkları için iş hakkımızı sonlandırdık. Bende şu soruyu sordum. Peki sizin bana verdiğiniz tarih doğrumu diye evet kesin haziran ayında teslim dedi. nedense tüm müşterilere bu şekilde cevap veriliyor sözde haziranda ürünlerimizi alacagız. bakalım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqwertyqq

benim de teslimat tarihim 30 Mart fakat model P150EM. tüm ürünler haziran ayında stoklara girecek dedi Gökhan. haziran 2. haftasıda teslimat olcağını söyledi. 444 lü no ile mayıs ayı başında iş haklarını fesh ettiler. sebebini söyledi Gökhan: müşterilerimize yanlış tarih verip kandırdıkları için iş hakkımızı sonlandırdık. Bende şu soruyu sordum. Peki sizin bana verdiğiniz tarih doğrumu diye evet kesin haziran ayında teslim dedi. nedense tüm müşterilere bu şekilde cevap veriliyor sözde haziranda ürünlerimizi alacagız. bakalım nolacak

İnanma hocam. Banada 20 mayıs tarihini verdi gökhan ama hala ürünümü alamadım.

• Ben para iadesi için bankama itiraz dilekçesi gönderdim. Bugün monstere mail attım ve bana gelen mail:

Bankanız tarafından firmamız ile iletişim kurularak iade talebiniz hakkında onay talep edilmiştir. İlgili onaylar verilmiş olup konuyu bankanız ile görüşerek çözümleyebilirsiniz. Bilginize sunarız.

Saygılarımızla

Monster Müşteri Hizmetleri

444 26 04

Zate laptopu almakla sıkıntı bitmez bir de bunun arıza durumunda uygulanacak gecikmelerde olacağından vazgeçtim monster almaktan.
  • Mayısta arıyorum haziran başı deniyor .Haziranda arıyorum haziran sonu deniyor ..Nasıl bir firmaya bulaştık Artık aramaktan bıktım upgrade 1000tl buldu
    Heralde 900 katar bir bilgisayar daha alırız onuda seneye verirler
  • quote:

Zate laptopu almakla sıkıntı bitmez bir de bunun arıza durumunda uygulanacak gecikmelerde olacağından vazgeçtim monster almaktan

en can alıcı cümleyi sona saklamışsın, herkesin gözünden kaçan ama dikkat edilmesi gereken asıl önemli mevzu budur teknik servis, garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre233510

Mayısta arıyorum haziran başı deniyor .Haziranda arıyorum haziran sonu deniyor ..Nasıl bir firmaya bulaştık Artık aramaktan bıktım upgrade 1000tl buldu
    Heralde 900 katar bir bilgisayar daha alırız onuda seneye verirler

Aynen hocam ben de artık aramaktan bıktım. Upgrade ile bize 680m veya 780m vereceklerini bilsem biraz daha bekleyelim diyeceğim ama bunlar bize upgrade işinde de oyun edecekler gibi duruyor. Artık zerre itimadım kalmadı bu firmaya. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hocam. Ha gayret biraz daha dayan.

• 30 mart oldu 30 nisan daha sonra mayıs en son haziran ayı içinde dendi. Aradım şuan şubat ayı teslimatlarını bitiriyolarmış sözde. sonra mart teslimatlarına geçeceklermiş. haswell tekmolojisine geçtikleri için eski kampanyaları biran önce bitirmeye calısıyolarmış. kelime oyununu iyi yapıyorlar.
  • Merhaba Arkadaşlar

Az önce Gökhan Bey ile görüştüm, bazı parçlar hala ellerine ulaşmamış, bu sebeble mayıs sonu için gün dağıtımlar. haziranın 2 haftasına kalmış bilginize.. beklemeye devam..

Siparişim : MONSTER® Q63MS-17627 17.3"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salenko -- 4 Haziran 2013; 13:40:36 >
  • Bir kez daha Monster'dan vazgeçtiğimi anladım
  • bana haziranın 5 ine kadar kesin tarih dendi ama hali hazırda hiç birşey yok temmuzun başına sarkacak diyorlar daha şubat mart teslimlerini yapıyorlarmış. sordum benim günahım ne diye sizde haklısınız diyorlar dedim size 10una kadar müsade yoksa iade edeceğim dedim 6 gün içinde yolladılar yolladılar yoksa bende iade yaptıracağım 3 tane kart girdik babamın abimin benim parça değiştikçe hepsine iade için fax geçecem bakalım ne olursa ;)
  • Awaww, ben normalde sabırlı biriyimdir ama burada 1 yıl bekleyenleri görünce irkildim nedense.

Q63MS-16F33 modelini şubat ayında aldım 30 nisan son teslim tarihli, yaz sonunu gözüme kestirmiştim ama arada sırada yokluyorum geldi mi gelir mi diye

1 sene beklesem 2000TL monster para yapar 2. laptopu bedavaya alirim demek ki lol

Benim zaten elimde bir laptop var, onun icin acelem yok ama acelesi olanlara Allah sabır versin gerçekten zor bir durum.

Takip!
  • tek bir şey değişmiş o da artık gecikmeler 4 aydan 6 aya çıkmış. hala ocak teslimatı yapılamayanlar var.
  • Alan varmı ya ?

30 mart teslimatı hala bekliyoruz...
  • Arkadaşlar merhaba;

Dün Q61MS - 17624 bilgisayarımı teslim aldım... Sipariş 2012 Kasım Teslim 01-15 Ocak...

Üründe hiçbir sorun yok gayet güzel, bu zorlu sürecin ardından çok iyi geldi, bir çok özelliğini hala çözmeye çalışıyorum...

ürünle alakalı tek hayal kırıklığım şarj aleti... resimlerde de görmüştük büyük ama bu kadarını ben bile beklemiyordum

Akşam eylemlerde TOMA'ya atsam TOMA yıkılır alete bir şey olmaz o derece

Bekleyen arkadaşlara da tavsiyem, kendinizi hiç paralamayın, üzmeyin eninde sonunda geliyor kendimizi yıprattığımız ile kalıyoruz... 680M siparişli arkadaşlara da bilgilendirme olsun ellerinde henüz ürün yok ben 680M upgrade etmek için ekstra para vermeyi bile göze aldım ama beklersiniz cevabı aldım haberiniz olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: BRIGHTBLADE

Arkadaşlar merhaba;

Dün Q61MS - 17624 bilgisayarımı teslim aldım... Sipariş 2012 Kasım Teslim 01-15 Ocak...

Üründe hiçbir sorun yok gayet güzel, bu zorlu sürecin ardından çok iyi geldi, bir çok özelliğini hala çözmeye çalışıyorum...

ürünle alakalı tek hayal kırıklığım şarj aleti... resimlerde de görmüştük büyük ama bu kadarını ben bile beklemiyordum

Akşam eylemlerde TOMA'ya atsam TOMA yıkılır alete bir şey olmaz o derece

Bekleyen arkadaşlara da tavsiyem, kendinizi hiç paralamayın, üzmeyin eninde sonunda geliyor kendimizi yıprattığımız ile kalıyoruz... 680M siparişli arkadaşlara da bilgilendirme olsun ellerinde henüz ürün yok ben 680M upgrade etmek için ekstra para vermeyi bile göze aldım ama beklersiniz cevabı aldım haberiniz olsun...

Bilgilendirdiğiniz için sağ olun hocam Bende aradım haziran sonu dendi herhalde aramasak daha iyi neyse bir nebze olsun rahatladım hayırlı olsun...

• Selamlar,

Burada konusu geçince ben de hem siparişleri sorayım hem de Gökhan Bey ile bir konusayim diye aradım. Kendisi diger arkadaslarin da dedigi gibi gayet kibar bir insan. Ama anladigim kadarıyla insanlarla ugrasmaktan biraz bıkmış. Telefona gelmesi için zor ikna ettim.

Ilk aradigimda cikan arkadasa Gokhan Bey ile gorusecegimi soyledim. Ne ile alakalı dedi? Telsimatla ilgili soru soracagim bir de tanismak istiyorum dedim. 1 dk dedi, sonra yine o cikti telefona teslimatlar verilecek vs vs dedi. Dedim ben Gokhan Bey ile gorusecegim teslimat vs onunla gorussem dedim. Sakin olusum herhalde ikna etti adamı da gorusebildim.

Neyse cok uzattım, Gökhan Bey gecikmelerle alakalı gayet üzgün oldugunu belirtti. Taiwan'daki sel felaketinden beri başlayan teslimat aksamalarının zincirleme devam ettiğini ama bu yaz ortasında cogunun bitecegini belirtti. GTX680M ekran karti stoklarina ne zaman girer bilemiyormus, tek belirsiz nokta buymuş şu anda.

Teslimat sırası NB model ve tipine göre yapılıyor dedi, yani ocak teslim alamıyor, mart teslim alıyor ya bazen, o bakımdan.

Benim acelem olmadıgı icin tuzum kuru, upgrade için bonuslar birikiyor nasılsa bana göre hava hoş. Acelesi olan arkadaşlara sabırlar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekho

Awaww, ben normalde sabırlı biriyimdir ama burada 1 yıl bekleyenleri görünce irkildim nedense.

Q63MS-16F33 modelini şubat ayında aldım 30 nisan son teslim tarihli, yaz sonunu gözüme kestirmiştim ama arada sırada yokluyorum geldi mi gelir mi diye

1 sene beklesem 2000TL monster para yapar 2. laptopu bedavaya alirim demek ki lol

Benim zaten elimde bir laptop var, onun icin acelem yok ama acelesi olanlara Allah sabır versin gerçekten zor bir durum.

Takip!

Siz beklerken bu arada firma iflas ederde kapanırsa o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz? Burası Türkiye her şey olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemogut

quote:

Orijinalden alıntı: yekho

Awaww, ben normalde sabırlı biriyimdir ama burada 1 yıl bekleyenleri görünce irkildim nedense.

Takip!

Siz beklerken bu arada firma iflas ederde kapanırsa o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz? Burası Türkiye her şey olabilir.

kumar oynadim 2000 lira kaybettim derim napayim. risk almadan ucuza ekmek yok malesef. bu ülke mavibilgisayar facialarini da gördü, umalim da bunlar öyle olmasin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.