Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama cdrom çalışmıyor :D ulan o kadar dedim alayım kontrol edeyim sonra ayrılayım istanbuldan diyye :S aha olcağı bu göndercez geri bidaha.
  • Haziran Sonuna kadar hepsini dagitcaz diyorlar bu sefer sıkıntı olmiycak gibi geldi bana. Hadi bismillah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Haziran Sonuna kadar hepsini dagitcaz diyorlar bu sefer sıkıntı olmiycak gibi geldi bana. Hadi bismillah

Evet bende az önce Gökhan Bey'le konuştum haziranın son haftası , en geç temmuz ilk haftası dedi. tedarik edemedikleri donanım lar ellerine ulaşmış.Bilginize...
  • Yeni bilgi..

Az önce Cankat diye bir arkadaşla konuştum.. Şuan planlarında Şubat teslimleri varmış. onlarla ilgileniyorlarmış... yani 31 mart teslim li arkadaşlar Haziran ayı için çok zor gözüküyor. Dağıtımlar Temmuz'un ilk haftası veya ikinci haftası gibi ...
  • Arkadaşla Monster da upgrade yaparken 120 lik ssdye ne istiyorlar360 tl bonusa 120 lik ssd alamadım fiyat bilgisi olan varmı

• yazık yav size

• "en geç temmuz ilk haftası dedi. tedarik edemedikleri donanım lar ellerine ulaşmış"
    hep aynı hikaye, temmuzda ara gene 1 ay sonrasına tarih versinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

"en geç temmuz ilk haftası dedi. tedarik edemedikleri donanım lar ellerine ulaşmış"

Millet akıllanmıyor hocam kaç kişi almayın diyor ama hala alan kişiler var.
  • Selam herkese ben subat siparişi verdım 16-30 nisan teslimat dedıler halla beklıyorum temmuzun ılk haftası kesın dıyor Nisan teslimatını alan warmı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoshopUzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

"en geç temmuz ilk haftası dedi. tedarik edemedikleri donanım lar ellerine ulaşmış"

Millet akıllanmıyor hocam kaç kişi almayın diyor ama hala alan kişiler var.

hocam ben bile vazgeçtiysem herkes vazgeçer diye düşünüyorum.

çünkü ben düşündüm taşındım. monster almak için hiçbir sebep yok. bununla ilgili bir konu açacağım zaten müsait olunca

• Alan forumlari birakiyor galiba hic mi teslim alan yok q63msleri....

• quote:

Orijinalden alıntı: whydeyuswhy

Selam herkese ben subat siparişi verdım 16-30 nisan teslimat dedıler halla beklıyorum temmuzun ılk haftası kesın dıyor Nisan teslimatını alan warmı beyler

A.s daha mart ayını teslim etmediler nisan yaz sonunu bulur bilgin olsun. ben 30 mart teslimliyim temmuz dediler. yine yalan yaz sonunda anca gönderir gerekli işlemleri başlattım. savcılığa verdim. uzlaşma sağlanmadığı sürece süreç devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqwertyqq

quote:

Selam herkese ben subat siparişi verdım 16-30 nisan teslimat dedıler halla beklıyorum temmuzun ılk haftası kesın dıyor Nisan teslimatını alan warmı beyler

A.s daha mart ayını teslim etmediler nisan yaz sonunu bulur bilgin olsun. ben 30 mart teslimliyim temmuz dediler. yine yalan yaz sonunda anca gönderir gerekli işlemleri başlattım. savcılığa verdim. uzlaşma sağlanmadığı sürece süreç devam edecek.

Daha ocağı teslim etmediler hocam ne martı
    25 ocak teslimli q63ms16f34.

• Subat ocak mart nisan teslimatlarina hep ayni tarih veriyorlar temmuzun 2 haftasi bunlar simdiye kadar cok nadir teslimat yaparken bu kadar teslimati nasil yapicak lar bos laflar bence bunlarin hepsi bizde salak gibi guveniyoz dediklerine temmuzun 2 haftAsi ben yapicagini biliyom onlara...

• quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

quote:

Orijinalden alıntı: qqwertyqq

quote:

Daha ocağı teslim etmediler hocam ne martı
    25 ocak teslimli q63ms16f34.

ne diyebilirimki haswell cıktı bizim ürünler kullanamadan eskidi monster farkı bu olsa gerek.

• ByVal B kullanıcısına yanıt
    senin ödediğin bedel nedir bende monster almayı düşünüyorum hatta telefonda görüştük ferhat bey diye birisi ile güven verdiler ama bu yorumları okuduktan sonra ne yapacağımı bilemedim ne dersiniz İMS mı düşünmeliyim değer mi kimse memnun değil anladığım kadarıyla.
  • Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Benim aklımda 2006 yılında bir arkadaşım monsterden 1000 tl ye bilgisayar almıştı ben 2500 tl para ödemiştim ve performans olarak benimkine fark atmıştı aklımda hep monster vardı hatta aradılar beni görüştük ama bu yorumlardan sonra ne yapacağımı bilemedim şimdi aynı özelliklerde bir MSİ düşünsem bana farkı ne olur bilgisi olan varsa yanıtlayabilir mi ortalama olarak
  • Usta Ferhat güven verir kesin der sattiktan sonra gökhan beyle mıymıy şöyle oldu böyle oldu da falanda derken uzar da uzar. Hemen teslim gidip elden alırsan once mal sonra para o zaman

• Ferhat midir oo zibidi yuzunden buralardayiz ya 30 nisanda kesin teslim edicez dedi bak gor halimizi be hallere dustuk.performans bakimindan monsterin hakkini yememek lazim ama su da bir gercek ki musteri iliskileri 0 kac aydir bekliyorum bir birisi arayip demedi şu yuzden gecikme olucak falan filan diye hep biz aradik emin ol simdiye kadar aldigim teslim tarihlerin sayisini ben unuttum

• Beni de Ferhat kandırdı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.