Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün monsternotebook'un sitesinde bizim aylarca beklediğimiz notebookları hemen teslim olarak satışa çıkarmışlar. çok ilginç bizimkileri ozaman haziran ayı içersinde teslim edecekler gibi gözüküyor... ne nedersiniz??

ÖĞRENCİLERE YAZ TATİLİ KAMPANYASI (14 Haziran 'a kadar ilk 50 önsipariş için HEMEN TESLİMAT ! )
  • Arayip söyledim aynısını beyefendi onlar farklı kombinasyon sizinki kişiye özel falan dedi. Anlican pesin 3300 verene senin benim hakkımı verecekler nisanda da yaptılar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben istanbuldayım. üniversite bitti mezun olduk tezi eski bilgisayarda hazırladık gidicez adamlar hala bilgisayarı veremedi. 31 mart teslimatıydı bi ara gittim deftere yazdı barış bey 15 mayıs diye ama tabi öyle bişi olmadı. Ve hala aradığımda bu hafta sonu veya önümüzdeki çarşamba diyorlar 15 mayıstan bu yana her hafta olduğu gibi. Kargoyla göndeririz diyorlar ben alıp kontrol edip öyle memlekete gitmek istiyorum. yarın memlekete gitmeyi düşünüyorum. bugun aradım yarın almaya geliyorum ona göre dedim. kemküm akguk yaptı tabi ama almadan gelmicem gelmek istemiyorum yani. yarın haber veririm tekrar.

şubat teslimat lı arkadaş kaldımı acaba bildiğiniz_?
  • acu540 A kullanıcısına yanıt
    yahu bu ne rezillik ya... onca zahmetle bekle al işte gör haksızlığı... benim aldıgım üründe aynı şekilde teslimat tarihi geldiğinde internette hemen teslim diye sattılar.... aradığımda bak hemen teslim diyorsunuz benim ürünü vermiyorsuınuz dediğimde mırın kırın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_endi -- 13 Haziran 2013; 18:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermanX

ben istanbuldayım. üniversite bitti mezun olduk tezi eski bilgisayarda hazırladık gidicez adamlar hala bilgisayarı veremedi. 31 mart teslimatıydı bi ara gittim deftere yazdı barış bey 15 mayıs diye ama tabi öyle bişi olmadı. Ve hala aradığımda bu hafta sonu veya önümüzdeki çarşamba diyorlar 15 mayıstan bu yana her hafta olduğu gibi. Kargoyla göndeririz diyorlar ben alıp kontrol edip öyle memlekete gitmek istiyorum. yarın memlekete gitmeyi düşünüyorum. bugun aradım yarın almaya geliyorum ona göre dedim. kemküm akguk yaptı tabi ama almadan gelmicem gelmek istemiyorum yani. yarın haber veririm tekrar.

şubat teslimat lı arkadaş kaldımı acaba bildiğiniz_?

Benimki 25 ocak teslimatlı hocam ve benim bildiğim forumdan birkaç arkadaş daha var ocak teslimatlı olup laptopu teslim edilmeyen.

• yanlış bilgilendirme olmasın. @cemilture sizinki farklı 15 inç ms olanlardan ama. 17 inç ms olanlardan ocak veya şubatta olan var mı yani? yarın alırken ona göre konuşacağım. sonra bilgisayarı alınca demeyin bize vermeden sana nasıl verdiler... =/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermanX -- 13 Haziran 2013; 20:44:56 >
  • ehuerhureu, ocak teslimli olanlar da mi almadi daha

o zaman ekim teslimat beklentimi revize edip araliga cekiyorum (30 nisan teslimat benimki 15")
  • @bermanx hocam çok büyük bir ihtimal 17 inc olan kasadanda daha ocak teslimliler var. Çünkü benim bildiğim sadece forumdan 10 kişi civarı ocak teslimli olup cihazını alamayan var msi kasa.

• işte biraz karışıklık olmuş olabilir. herkes bir heycanla benimki de gelmedi diye yazabiliyor. ben uzun zamandır duymadım 17 inc ocaktan şubattan kalan enson @brightblade aldı sanırım birde yusuf arkadaşımız baya bi olay olmuştu açtığı konu =)

jrmateja yazmış ama hangi model kesin değil (pek detaylı bakmadım)
    salenko var mart teslimi benim gibi almadı daha
    yusuf un şubat mış teslim aldı
    emre var tarih belli değil (pek detaylı bakmadım)
    yunus sanırım nisan teslim
    intant var hangi model kesin değil ocak teslimi yazmış

bildiklerim bunlar. yarın görücez benim başıma neler gelicek. kaç kere başka telefon numarası verip not etmelerine rağmen akşam üstü abimi aramışlar sipariş için abim onu gördüğünde saat 6 yı geçtiğinden telefonla kimseyi bulamadım. inş. teslimat için aramışlardır. yarın bam diye gidicem :D
  • Benim de ms kasa 17.3, Haziran sonu dediler ya hayırlısı Geleceği yok ama bekliyor insan

• quote:

işte biraz karışıklık olmuş olabilir. herkes bir heycanla benimki de gelmedi diye yazabiliyor. ben uzun zamandır duymadım 17 inc ocaktan şubattan kalan enson @brightblade aldı sanırım birde yusuf arkadaşımız baya bi olay olmuştu açtığı konu =)

jrmateja yazmış ama hangi model kesin değil (pek detaylı bakmadım)
    salenko var mart teslimi benim gibi almadı daha
    yusuf un şubat mış teslim aldı
    emre var tarih belli değil (pek detaylı bakmadım)
    yunus sanırım nisan teslim
    intant var hangi model kesin değil ocak teslimi yazmış

bildiklerim bunlar. yarın görücez benim başıma neler gelicek. kaç kere başka telefon numarası verip not etmelerine rağmen akşam üstü abimi aramışlar sipariş için abim onu gördüğünde saat 6 yı geçtiğinden telefonla kimseyi bulamadım. inş. teslimat için aramışlardır. yarın bam diye gidicem :D

Gelişmeleri burda paylaşırsan sevinirim. hadi bakalım bol şanslar...

• ilk olarak giriyim ALAMADIM :D sabah hava yağmurluydu dedim önce bir arayayım sonra oraya gidince iyice sinirlerim tepeme çıkmasın. aradım dün aramışsınız ve ayrıca kaç kere not etmenize rağmen hala abimi aramışsınız sizin çalışma prensibinizi bir türlü anlamış değilim dedim.

önce bi afalladı arkadaşlar aramışlardır sonra dedi ben aradım tamam dedi :D dedim o zaman teslim alıyorum heralde birazdan yola çıkıcam gelicem almaya dedim kesin bişiy söylemiyorum dedi hala gelin ama dedi falan filan fişman... baya bi konuştu. baya bir şeyi yüzlerine vurdum bi iki kere bişiylere bakmak veya sormak için izin istedi. hala diretti yarın veya ertesi gün gibi cümleler dedim almaya gelicem başka yolu yok :D sonra bir dk dedi bidaha bam diye upgrade kısmına bağladı

oobaa dedim tamam alıyorum heralde o zaman yüzünede söyledim karşıma çıkanın :D sonra başladık upgrade e direk işlemciyi söyledim başka bişi yok çünkü 3740qm istedim işlemciyi elimizde yok dediler.
    eee dedim ben bir aydır size kaç kere ne söylüyorum dedim upgrade yaptırcağımız zamanda bana o ürün yok demeyin dedim
    yok bütün ürünler stoklarımızda her daim mevcut diyip durdular.
    eee dedim şimdi ne oldu da ürün yok :S ona bişi diyemedi eğer isterseniz başka şekilde değerlendirn bonusu bugun akşam teslim alırsınız o zaman dedi.
    sanırım ssd yi kastediyosunuz heralde dedim evet dedi bende dedim sizde fiyatları çok yüksek hiç gerek yok ona işlemci yükselticem.
    3740qm ler pazartesi ellerinde olacakmış sözde bakalım. pazartesi günüde kargoya veririz dediler. iyi dedim hadi yine inanmış gibi yapayım yapcak bişi yok şimdi de onu bekleriz. işlemci + soğutucu + mouse istedim.

bugunde hüsrana uğradım. ama gökhandan sonra başka biriyle konuşmak iyi geldi :D

• hiç anlamadığım bir şekilde bugun elime geçti kargo ile bilgisayar. upgrade edilmiş halde. daha yeni açıyorum. yazayım dedim.
  • quote:

hiç anlamadığım bir şekilde bugun elime geçti kargo ile bilgisayar. upgrade edilmiş halde. daha yeni açıyorum. yazayım dedim.

kardeş resim koyabilir misin bide haswell işlemciler falan ne zaman gelcekmiş söylediler mi ? bilgin var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanZnc -- 15 Haziran 2013; 21:30:46 >
  • yok herhangi bilgim benimle pek alakalı olmadığı için bilmiyorumda ama daha önce konuştuğumda türkiyeye ilk biz getircez diyolardı. :D pek sanmıyorum.
    fotoğrafta koyarım inş. bi ara.
  • Hayırlı olsun nasıl oldu bu ya

• quote:

hiç anlamadığım bir şekilde bugun elime geçti kargo ile bilgisayar. upgrade edilmiş halde. daha yeni açıyorum. yazayım dedim.

Hadi hayırlı olsun. valla kendim almış gibi sevindim. Bende baskıyı artırayım artık...
  • Sipariş ettim, alamadım iptal ettim.Sipariş Tarihim 8 Kasım Q63 modeli , iptal tarihim 23 Mart .Paraya 15 Haziranda anca aldım.Kaç kere aradım mesaj attım işe yaramadı.En sonunda bir ihtarname 3 gün sonra yatırdılar parayı.Sizde parayı alamazsın böyle yapın tabi önce bekletme hakkının bitmesi lazım
  • Lanet olsun bu firmaya valla çok yalancılar. Para iadesini bekliyorum şimdide. MSI alacağım yeni modelerinden.
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorumhttp://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q63MS-16F370-440327-445902.html ama ilerde gtx 700 serisi gpu veya haswell cpu ekleyebilir miyim bilmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.