Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MONSTER® Q63MS-17627 17.3"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salenko -- 3 Ağustos 2013; 23:28:08 >

• MS Modelleri alamayacağız sanırım benimde MS 15 inçlik model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByVal

MS Modelleri alamayacağız sanırım benimde MS 15 inçlik model.
    bu hafta içi de gelmezse Q63MS-17627 modelleri haziran 15 i bekleriz kesin :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermanX

bu hafta içi de gelmezse Q63MS-17627 modelleri haziran 15 i bekleriz kesin :S

Alıntıları Göster
    Şubat teslimiydim hala gelmedi, illa monster alacaksanız 300-500 fazla verin istanbuldan nakit hemen teslim alın.
  • Benim 1-15Şubat teslim MS 17,3'', bugün aradım çünkü bana bugün kargolanacak denmişti 2 hafta önce. Gökhan bey çıktı telefona ve bugün içerisinde ellerine ürün geçerse göndereceklermiş. Olamzsa yarınaymış GÜYA. Çarşamba günü için paraya kıydım uçak bileti aldım. Direk dükkana gideceğim. Bu iş çok uzadı. Bilgisayarı alana kadar da o dükkandan çıkmayacağım.
  • Benim ilk teslim tarihi 21-31 MART idi. 11 Mayıs da dukkana gittim.Gokhan Bey 18 MAYIS teslim die yajandasına not aldı , tabi hala teslim edemediler. bugun aradığımda gökhan bey çıktı gene 2-3 gün içinde arayacaklarını söylediler. pek inanamadım ama bekleyeceğiz. Arkadaşın dediği gibi HAZİRAN ı bulur.

Birde upgrade için GTX 680M var mı elinizde die sorduğumda Haziran elimizde olacak dediler.. Biz hali hazırdaki notebook alalımda Monster para puanı onların olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: salenko

Benim ilk teslim tarihi 21-31 MART idi. 11 Mayıs da dukkana gittim.Gokhan Bey 18 MAYIS teslim die yajandasına not aldı , tabi hala teslim edemediler. bugun aradığımda gökhan bey çıktı gene 2-3 gün içinde arayacaklarını söylediler. pek inanamadım ama bekleyeceğiz. Arkadaşın dediği gibi HAZİRAN ı bulur.

Birde upgrade için GTX 680M var mı elinizde die sorduğumda Haziran elimizde olacak dediler.. Biz hali hazırdaki notebook alalımda Monster para puanı onların olsun...
    ya ellerinde kasa yok yada ekran kartları yok gibi işlemci olur diye tahmin ediyorum. yurt dışından gelirken nasıl geliyor çok merak ediyorum bu ürünler.

kasanın içinde sadece board la mı geliyor ki? işlemci, ram ve ekran kartı burda mı takılıyor acaba? yoksa kasa standart şekilde belli özelliklerde geliyor da konfigürasyona göre orda değiştiriyorlarmı bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bermanX

ya ellerinde kasa yok yada ekran kartları yok gibi işlemci olur diye tahmin ediyorum. yurt dışından gelirken nasıl geliyor çok merak ediyorum bu ürünler.

kasanın içinde sadece board la mı geliyor ki? işlemci, ram ve ekran kartı burda mı takılıyor acaba? yoksa kasa standart şekilde belli özelliklerde geliyor da konfigürasyona göre orda değiştiriyorlarmı bilen var mı?

Alıntıları Göster
    Bugün ofislerine gittim arkadaşlar. 20 Mayıs teslimiydi. 15 Hazirana ertelendi. Parçalar gelmemiş Gökhan bey ile ilk defa görüştüm. Gecikme olmaz bu son tarih dedi. Barış bey'de aslında 45 gün gecikme olacağını söylemişti 30 Nisanda gittiğimde ben zorladığımdan 20 mayıs'te teslim etmeye çalışırız dedi. Ancak dediği gibi oldu yine 45 günü buluyor gelmesi.

Yani 15 hazirana kadar boşa ümitlenmeyin arkadaşlar. Söyledim zaten beni beklemek değil ertelenmek sıkıyor diye. 15 Haziran son ve net tarih dedi. Parçalar önümüzdeki hafta sonuna kadar stoklara girecekmiş. Çok fazla sipariş varmış MS modelde.

• quote:

Bugün ofislerine gittim arkadaşlar. 20 Mayıs teslimiydi. 15 Hazirana ertelendi. Parçalar gelmemiş Gökhan bey ile ilk defa görüştüm. Gecikme olmaz bu son tarih dedi. Barış bey'de aslında 45 gün gecikme olacağını söylemişti 30 Nisanda gittiğimde ben zorladığımdan 20 mayıs'te teslim etmeye çalışırız dedi. Ancak dediği gibi oldu yine 45 günü buluyor gelmesi.

Yani 15 hazirana kadar boşa ümitlenmeyin arkadaşlar. Söyledim zaten beni beklemek değil ertelenmek sıkıyor diye. 15 Haziran son ve net tarih dedi. Parçalar önümüzdeki hafta sonuna kadar stoklara girecekmiş. Çok fazla sipariş varmış MS modelde.

ByVal peki senin normal teslim tarihi ne zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

quote:

ByVal peki senin normal teslim tarihi ne zaman ?

Alıntıları Göster
    16-30 nisan teslimatıydı normalde. Şöyle bir mantık kuruyorum. Forumda birileri bizim kasaların en az 6 haftada getirildiğini söylemişti yurt dışından ve benim katıldığım kampanya da 10 nisana kadar devam etti. 45 Gün ekleyince mayısın sonunu buluyor. Neyse 15 hazirana kadar bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Sonuçta uygun fiyata aldım şu an aldığım makinenin dengi msi'da 4500tl.

• quote:

16-30 nisan teslimatıydı normalde. Şöyle bir mantık kuruyorum. Forumda birileri bizim kasaların en az 6 haftada getirildiğini söylemişti yurt dışından ve benim katıldığım kampanya da 10 nisana kadar devam etti. 45 Gün ekleyince mayısın sonunu buluyor. Neyse 15 hazirana kadar bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Sonuçta uygun fiyata aldım şu an aldığım makinenin dengi msi'da 4500tl.

Alıntıları Göster
    Ayrıca başka modele geçirelim daha yakın sürede teslim olacak dedim. Bütün kampanyalarda en erken teslimat haziranın ilk ve ikinci haftası görünüyor dedi.

• quote:

Ayrıca başka modele geçirelim daha yakın sürede teslim olacak dedim. Bütün kampanyalarda en erken teslimat haziranın ilk ve ikinci haftası görünüyor dedi.

Dağıtım tarihleri ellerindeki siparişlere göre, şu anda sırada Ocak ve Şubat teslimatlerından daha teslim edilmeyen varken Nisan teslimatlarına geçmezler ama geçtiler bile çoktan. Bazı arkadaşlar aldı bile. Benim 1-15 Şubat ve bugün aradığımda en geç yarın göndercez dedi Gökhan bey, bu demek oluyor ki ellerinde ürün var ama belirli sayıda ve öncelik eski daha erken teslimatlı siparişler için.

Bizzat söyledim, bilgisayarı gönderseniz de göndermeseniz de çarşamba günü dükkana GELECEĞİM. Gerçekten de uçak biletimi aldım, gideceğim ve bu böyle basite alınacak konu değil. Çocuk değiliz. Her ne kadar ucuza alsakta ben 3,5 aydır bekliyorum.

• quote:

quote:

Dağıtım tarihleri ellerindeki siparişlere göre, şu anda sırada Ocak ve Şubat teslimatlerından daha teslim edilmeyen varken Nisan teslimatlarına geçmezler ama geçtiler bile çoktan. Bazı arkadaşlar aldı bile. Benim 1-15 Şubat ve bugün aradığımda en geç yarın göndercez dedi Gökhan bey, bu demek oluyor ki ellerinde ürün var ama belirli sayıda ve öncelik eski daha erken teslimatlı siparişler için.

Bizzat söyledim, bilgisayarı gönderseniz de göndermeseniz de çarşamba günü dükkana GELECEĞİM. Gerçekten de uçak biletimi aldım, gideceğim ve bu böyle basite alınacak konu değil. Çocuk değiliz. Her ne kadar ucuza alsakta ben 3,5 aydır bekliyorum.

Alıntıları Göster
    ben şubat 19'da verdim siparişi benimde 3.5 ay civarı oldu siparişi vereli. Sonuçta en kötü upgrade yapacaklar.

• quote:

ben şubat 19'da verdim siparişi benimde 3.5 ay civarı oldu siparişi vereli. Sonuçta en kötü upgrade yapacaklar.

Alıntıları Göster
    Bende kasım 19 sipariş vermiş lakin adamların bilgisayarı teslim edecekleri yok hala başka başka günler buluyorlar delirmemek elde değil..
  • Siparişi verdiğiniz tarih önemli değil, TESLİMAT TARİHİ önemli. Benim sipariş tarihim 27 Nisan 2012 !!!!! Upgrade falan kampanya değişimi derken en son Ekim 24 son sipariş değişikliğini geçtim ve 1-15 Şubat teslim bilgisayarımı bekliyorum halen. 1 Yıl 23 Gün ' önce ilk parayı verdim ve halen bilgisayarım yok
  • quote:

Siparişi verdiğiniz tarih önemli değil, TESLİMAT TARİHİ önemli. Benim sipariş tarihim 27 Nisan 2012 !!!!! Upgrade falan kampanya değişimi derken en son Ekim 24 son sipariş değişikliğini geçtim ve 1-15 Şubat teslim bilgisayarımı bekliyorum halen. 1 Yıl 23 Gün ' önce ilk parayı verdim ve halen bilgisayarım yok

Okuyunca inanamadım hocam bu nasılbi sabır hocam benim teslimat 28-38 haziran dendi bekliyoruz

• quote:

Siparişi verdiğiniz tarih önemli değil, TESLİMAT TARİHİ önemli. Benim sipariş tarihim 27 Nisan 2012 !!!!! Upgrade falan kampanya değişimi derken en son Ekim 24 son sipariş değişikliğini geçtim ve 1-15 Şubat teslim bilgisayarımı bekliyorum halen. 1 Yıl 23 Gün ' önce ilk parayı verdim ve halen bilgisayarım yok

Gerçekten çok iyi sabır etmişsiniz. Ben taksit yapmıştım 4 ay sonra taksidi bitecek :D Haziran ayı içerisinde gelmezse zaten iptal edeceğim daha beklemeye değmez.

• quote:

Benim Teslim tarihim 1-15 ocak

• quote:

Orijinalden alıntı: emre233510

quote:

Benim Teslim tarihim 1-15 ocak

Alıntıları Göster
    Aynen 1-15 ocak teslim tarihi bekliyorum ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: intant

Aynen 1-15 ocak teslim tarihi bekliyorum ben de

Alıntıları Göster
    ellerinde 680 ekran kartı hiç olmadı olmayacak da her seferinde 2 ay sonraya atıyorlar. ayrıca amzonda 680m ekran kartı 600 dolar iken 675 mxden 680 M'e geçiş için 750 tl istiyorlar.

aynı paraya imzamdaki ürünü alın crises 3'ü ekstra özelliklerle oynayın. hem de 4 saatlik teslim süresi ile ...

saygılar...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.