Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf898989

Siparişi verdiğiniz tarih önemli değil, TESLİMAT TARİHİ önemli. Benim sipariş tarihim 27 Nisan 2012 !!!!! Upgrade falan kampanya değişimi derken en son Ekim 24 son sipariş değişikliğini geçtim ve 1-15 Şubat teslim bilgisayarımı bekliyorum halen. 1 Yıl 23 Gün ' önce ilk parayı verdim ve halen bilgisayarım yok

Hocam ciddi misin sen , bu nasıl bir sabır yahu. Bu Ağustos'ta sipariş verecektim. Bu mesajı okuduktan sonra almayacağım herhalde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Siparişi verdiğiniz tarih önemli değil, TESLİMAT TARİHİ önemli. Benim sipariş tarihim 27 Nisan 2012 !!!!! Upgrade falan kampanya değişimi derken en son Ekim 24 son sipariş değişikliğini geçtim ve 1-15 Şubat teslim bilgisayarımı bekliyorum halen. 1 Yıl 23 Gün ' önce ilk parayı verdim ve halen bilgisayarım yok

Hocam ciddi misin sen , bu nasıl bir sabır yahu. Bu Ağustos'ta sipariş verecektim. Bu mesajı okuduktan sonra almayacağım herhalde .

evet Mr.Angelo doğru, artık sabır kalmadı zaten bu sabah 7de istanbula uçağım var. Gidip alıcam, yeter artık !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

evet Mr.Angelo doğru, artık sabır kalmadı zaten bu sabah 7de istanbula uçağım var. Gidip alıcam, yeter artık !

Gelişmeleri burda paylaşırsanız sevinirim.Geçmiş olsun inşallah istediğinizi alırsınız...

• Umarım alırsın hocam, haber et bize.
  • ne oldu acaba çok merak ettim kendisini
  • Bugün saat 16:30 gibi Monster'ın Kadıköydeki yerine gittim ve tesadüf tuttuğum otel hemen karşısında check-in yaptım sonra karşı dükkana Monster'a geçtim. Kocaman bir dükkan zaten ağırlığını o caddedeki diğer bilgisayarcılara teknik servislere göre belli ediyordu. Gökhan bey'i sordum, üst kata yönlendirdiler ve gayet ilgiliydiler. Bütün siparişlerin hemen çıkmasını dağıtımını yapmaya çalışıyorlarmış, çünkü yeni Haswell için kampanyalar yapacaklarmış. Neyse baya bi konuştuk, 624 Lira Upgrade hakkım vardı, 3740QM (319+KDV) + 240SSD (300+KDV) Upgrade yaptırdım. Üstünü almadılar. Yarın sabah hazır olacakmış.Onu bekliyorum. Dediklerine göre öğle saatinde hallolacakmış herşey.

• quote:

Bugün saat 16:30 gibi Monster'ın Kadıköydeki yerine gittim ve tesadüf tuttuğum otel hemen karşısında check-in yaptım sonra karşı dükkana Monster'a geçtim. Kocaman bir dükkan zaten ağırlığını o caddedeki diğer bilgisayarcılara teknik servislere göre belli ediyordu. Gökhan bey'i sordum, üst kata yönlendirdiler ve gayet ilgiliydiler. Bütün siparişlerin hemen çıkmasını dağıtımını yapmaya çalışıyorlarmış, çünkü yeni Haswell için kampanyalar yapacaklarmış. Neyse baya bi konuştuk, 624 Lira Upgrade hakkım vardı, 3740QM (319+KDV) + 240SSD (300+KDV) Upgrade yaptırdım. Üstünü almadılar. Yarın sabah hazır olacakmış.Onu bekliyorum. Dediklerine göre öğle saatinde hallolacakmış herşey.

demek ki almak için gitmek gerek :)

• quote:

Bugün saat 16:30 gibi Monster'ın Kadıköydeki yerine gittim ve tesadüf tuttuğum otel hemen karşısında check-in yaptım sonra karşı dükkana Monster'a geçtim. Kocaman bir dükkan zaten ağırlığını o caddedeki diğer bilgisayarcılara teknik servislere göre belli ediyordu. Gökhan bey'i sordum, üst kata yönlendirdiler ve gayet ilgiliydiler. Bütün siparişlerin hemen çıkmasını dağıtımını yapmaya çalışıyorlarmış, çünkü yeni Haswell için kampanyalar yapacaklarmış. Neyse baya bi konuştuk, 624 Lira Upgrade hakkım vardı, 3740QM (319+KDV) + 240SSD (300+KDV) Upgrade yaptırdım. Üstünü almadılar. Yarın sabah hazır olacakmış.Onu bekliyorum. Dediklerine göre öğle saatinde hallolacakmış herşey.

Ben 3 gündür arıyorum bana 3 gündür ürünlerin stoğa girmesini bekliyoruz diyor gökhan bey.

• @yusuf898989 hayırlı olsun şimdiden. birde oha hayret hangi 240 gb lık ssd yi 300+kdv ye verdiler çok merak ettim doğrusu dicektim ki sizin zaten 120 gb diskiniz varmış :D onun üstüne o kadar saymışlar.

Bakalım bende yarın arayayım yada uğrayabilirsem de uğrayayım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salenko

Arkadaşlar teslim alan var mı?

MONSTER® Q63MS-17627 17.3"

Bana da Dün mail geldi. Bu ayın sonunda teslim edeceklerini yazmışlar. hadi hayırlısı.. bakalım göreceğiz
  • Kasım siparişliyim adamlar hala stokta yok bekliyoruz 1 haziran diyor . Hey yarabbim.
  • arkadaşlar sonunda bilgisayarımı alabildim. Tam 1 saat boyunca Monster notebook yöneticisi/sahibi Ogün bey ile görüştüm. Kendisi hiç bıkmadan ben sormadan bütün soruları cevapladı ve haklı sebepleri vardı. Bugün bunun ile ilgili bir topic açacağım ki siz de anlayın ve aklınızda soru işareti kalmasın. Ama şunu diyim, içinizi ferah tutun!

O değil de CANAVARRRR gibi :D

• quote:

arkadaşlar sonunda bilgisayarımı alabildim. Tam 1 saat boyunca Monster notebook yöneticisi/sahibi Ogün bey ile görüştüm. Kendisi hiç bıkmadan ben sormadan bütün soruları cevapladı ve haklı sebepleri vardı. Bugün bunun ile ilgili bir topic açacağım ki siz de anlayın ve aklınızda soru işareti kalmasın. Ama şunu diyim, içinizi ferah tutun!

Ne kadar haklı sebeb olabilir ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezweb

quote:

arkadaşlar sonunda bilgisayarımı alabildim. Tam 1 saat boyunca Monster notebook yöneticisi/sahibi Ogün bey ile görüştüm. Kendisi hiç bıkmadan ben sormadan bütün soruları cevapladı ve haklı sebepleri vardı. Bugün bunun ile ilgili bir topic açacağım ki siz de anlayın ve aklınızda soru işareti kalmasın. Ama şunu diyim, içinizi ferah tutun!

Ne kadar haklı sebeb olabilir ki ?

Bence cemaat-akp-chp-mhp biraraya gelip monster notebook u batırmaya çalıştılar ama monster notebook ben bu oyunu bozarım dedikten sonra kendisine karşı oynanan haince oyunları bertaraf etti. İki tarafta büyük yara aldı bu yüzden monster notebook hala toparlanmaya çalışıyor. Toparlandıktan sonra yeni parti kurmaları muhtemel. Bizim paralarla da monster kalkınma partisinin temelleri atılıyor zannedersem.

• 16-30 nisan bekleyenlere en son Mayıs sonu deniliyordu aranan var mı ARKADAŞLAR
  • Benim 28-30 Haziran dediler.

• benim 31 Mart idi 15 mayısa deftere yazdılar 15 mayıs tan her hafta bu hafta sonu diyip duruyolar demek ki o da yalan. haziran 2.haftası deseler kurtulsalar bende aramayacağım da bedava dakikalarım bitti vallahi billahi ara ara ara ha. gelirler şimdi final haftamda gelin alın derler töbe töbe :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermanX

benim 31 Mart idi 15 mayısa deftere yazdılar 15 mayıs tan her hafta bu hafta sonu diyip duruyolar demek ki o da yalan. haziran 2.haftası deseler kurtulsalar bende aramayacağım da bedava dakikalarım bitti vallahi billahi ara ara ara ha. gelirler şimdi final haftamda gelin alın derler töbe töbe :S

Aynı durumdayız hocam. Bana da mayıs 20 dediler 2.5 hafatadır arıyorum hep aynı yalanlar: Ürünlerin stoklara girmesini bekliyoruz.

• Arkadaşlar bende Şubat ayının başında sipariş vermiştim. 22 Nisana kadar ürünümü teslim etmedikleri için siparişimi iptal ettim ve paramın iadesini istedim. 6 Mayısa kadar beni oyaladılar, bende bankama (Garanti Bankası) şikayet dilekçesi faxladım. 1 hafta içerisinde param kredi kartına geri yatırıldı. Size tavsiyem biran önce bankanızla durumu görüşüp paranızı kurtarmaya bakın.
  • Daha ertelerswler aynı yolu uygulayacam artık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.