Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walla benden upgrade bilgisi aldılar iki hafta önce hala gelmedi aradık zaten açan yok sonunda açtılar yine haftaya kaldı budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslim tarihi neydi sizin ?

• kafayı yiycem yaa. 10 gündür kimseye ulaşamıyorum. haziran sonu demişlerdi. nedir bu böyle yaa. haftaya pazartesi gezi muhabbetine ruhuma işleyen vandallığı artık uygulama vakti geldi diye düşünüyorum. mağazada ne varsa benim siparişime eşdeğer yakıcam yıkıcam alıcam. bu ne aq çocuk mu oyalıyolar 6 aydır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanZnc

bune ne kadar verdin 1700 falan mı ? yoksa 1999 mu ?

Bu sistem toplam 1580 e geldi.Bu arada ben monster almak mantıklı demiyorum,bütçe meselesi,2500-3000 arası param olsa gidip msi falan alırım.Dünden bu yana forumda gecikmelerle ilgili çok yazı okudum,teslim tarihine kadar bekleyeceğim gelmezse forumda bir arkadaşın bahsettiği şekilde çalıştığım bankaya fax çekip para iadesi isteyeceğim.Fakat bu fiyata bu sistemi bir daha bulmak zor bana göre bu yüzden teslimat tarihini bekleyeceğim.
  • Telefonlari acmama yeni bir sirket politikasi olmus galiba sabahta beri ariyom sarjim bitti adamlar acmiyor deli olucan

• Gelmeyecek yine

• artık yapacak bişey kalmadı arkadaşlar.. ben sabah tükanlarına gidiyorum. artık don atlet lazım olursa 3-5 bişeyler denkleştirip gönderirsiniz dimi?
  • Bizde yogun ugraslarla 10 temmuza soz aldik

ALlah belalarini versin arkadaslar vakti olan iyi bir topic acsin karalama kampanyasina başlayalım. Artık hakediyolar hemen teslim satis yapabiliyolar ama 1 yil once siparis verilenlere urun gonderilemiyor

• An itibariyle magazalarindan cikmis bulunuyorum. 11 temmuza kesin soz aldim. Yazili taahutlerini de imzalattim aldim. Upgradeimi de soyledim bi daha onun icin beklemiyeyim diye. Tavsiyem bizzat oraya gidip kendinizi gostermeniz. Ilgilenip sirada sizi one aliyorlar. Bakalim hayirlisi 11 inde elimde olacak insallah.

• Upgrade olarak ne aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: apostasy

An itibariyle magazalarindan cikmis bulunuyorum. 11 temmuza kesin soz aldim. Yazili taahutlerini de imzalattim aldim. Upgradeimi de soyledim bi daha onun icin beklemiyeyim diye. Tavsiyem bizzat oraya gidip kendinizi gostermeniz. Ilgilenip sirada sizi one aliyorlar. Bakalim hayirlisi 11 inde elimde olacak insallah.

Kandırmışlar hocam sizi gelmez o laptop. Benim teslim tarihi 25 ocak ve daha 15 ocak teslim tarihli olan arkadaşlar var. Daha 31 marta çok var.
  • adamlar kaç kere söz verdiler hatırlamıyorum bile ... upgrade için aranalı 2 hafta oldu ,her aradığımda parça sıkıntısı varmış deniyor.
  • Selamlar,

Ben de bugun 17:30 sularında ugradım dukkanlarına. Dedim telefonlarınız mefta hayırdır. Sistemi degistiriyoruz duzelecek dediler. Dukkan yerli yerinde duruyor merak etmeyin yani.

EE dedim teslimati napacaz Cankat Bey?
    Indi asagiya tarih alıp geliyorum dedi, geldi 23 Temmuz 17:30'da gel al kardeşim dedi, eyvallah dedim cıktım

Bu ay icinde Ivy'leri kesin bitiriyorlarmış. 9 Temmuz'da yuklu mal girişi varmış.

Not : Sizlere bu bilgileri yorum katmadan aktarmaya çalıştım, yorum yapmamış olmam 100% katıldığım ya da karşı olduğum anlamına gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: yekho

Selamlar,

Ben de bugun 17:30 sularında ugradım dukkanlarına. Dedim telefonlarınız mefta hayırdır. Sistemi degistiriyoruz duzelecek dediler. Dukkan yerli yerinde duruyor merak etmeyin yani.

EE dedim teslimati napacaz Cankat Bey?
    Indi asagiya tarih alıp geliyorum dedi, geldi 23 Temmuz 17:30'da gel al kardeşim dedi, eyvallah dedim cıktım

Bu ay icinde Ivy'leri kesin bitiriyorlarmış. 9 Temmuz'da yuklu mal girişi varmış.

Not : Sizlere bu bilgileri yorum katmadan aktarmaya çalıştım, yorum yapmamış olmam 100% katıldığım ya da karşı olduğum anlamına gelmez

Peki bu adamlara başka türlü nasıl ulaşılırmış?

• Burada yazanların hepsini okuyorlar, herseyden haberleri var Telefonunu yazarsan aramazlar bence ama bir mesajin varsa bu sekilde yazabilirsin sanırım
  • İki seferdir açıyorlar walla şaşırdım

• Açtıkları felan yok yada numaraları mı belırlemısler anlamadım. Kac gundur cevap vermiyolar
  • Karaliste olsa ilk beni alırlar heralde ama açtılar walla 2 ye bas operatöre baglan

• 1 saat kadar önce Cankat Beyle görüştüm...

Santralde arıza olduğunu pazartesi arızanın giderileceğini söyledi. Salı günü gelecek ürünler varmış. Benim ürünüm ne zaman gelecek onu söyleyin ben sizi her gün aramak zorunda değilim dediğimde 12 temmuzda tekrar arayın o zaman tarih vereceğim dedi. Bakalım bekleyip göreceğiz.... Bir yandan da siparişi iptal etsem mi diyorum...

TEslimatta böyle sıkıntı üstüne sıkıntı yarın arıza olduğunda garantiden nasıl faydalanacagız aylarca garantiyi mii bekleyecegiz dedim. Teknik servisimizden müşterilerimiz memnun diyor.

Upgrade içinde günlerce bekleyecekmiyiz dediğimde hayır onları ayarladık diyorlar...

Bana pek inandırıcı gelmıyor arkadaslar... Hukuki olarak hakkımızı aramak istiyorum aslında... ama içimdeki insan sevgisi :) güven az daha bekle diyor. gerçi bunlar o sevgiyi hakedecek henuz çözüm sunmadılar ama ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_endi -- 3 Temmuz 2013; 16:23:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Karaliste olsa ilk beni alırlar heralde ama açtılar walla 2 ye bas operatöre baglan

sabahtan beri arıyorum telefona bakan yok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.