Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepimize geçmiş olsun Cankat beyden başka ilgilenen yoktu o da gittiyse vay halimize.
  • O zaman bana Cankat Bey'in verdigi 23 Temmuz tarihi de tarih oldu

İçimden bir ses batacaklar diyor ama hadi hayırlısı....
  • Acaba telefonla ulasabilen var mi? 2 haftadar beridir surekli aramama ragmen acan yok.Paranla rezil olursun dediler inanmadik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba;

Öncelikle ben de 118 gün gecikme ile cihazı aldım... Emre arkadaşım ile aynı gün siparişi vermiştim, onun hala alamamasına çok üzüldüm... Allah herkese sabır versin... Ama aleti aldıktan sonra bu sıkıntılar unutuluyor ona emin olabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRIGHTBLADE

Herkese merhaba;

Öncelikle ben de 118 gün gecikme ile cihazı aldım... Emre arkadaşım ile aynı gün siparişi vermiştim, onun hala alamamasına çok üzüldüm... Allah herkese sabır versin... Ama aleti aldıktan sonra bu sıkıntılar unutuluyor ona emin olabilirsiniz...

Hayırlı olsun. Teslim tarihiniz 15-30 Ocak mıydı ? Ne zaman teslim aldınız ve diğer şiparişler ile ilgili bir şey sorabildiniz mi ?

Son olarak upgradei nasıl yaptınız elimizde parça yok ona upgrade yapamayız falan dediler mi ?

Ben de ocak teslimatı bekliyorum telefonla ulaşmak imkansız
  • Hocam elimiz bagli bekliyoruz.telefonlarada ulasilamiyor.mesaj atiyorum ses seda yok bunlarla ne yapacagiz bilemiyorum.

• arkadaşlar ben cinnetvari bir mesaj attım. "bana verilen 11 temmuz tarihinde geliyorum bir sıkıntı yok dimi o kadar yol gelip de bilgisayarımı alamadan gidersem karışmam" gibilerden. bugün muhakkak cevap bekliyorum diye msja da ekledim ve yarım saat içinde cevap yazmışlar herhangi bir sorun yok planlanan tarihte ürününüzü alabilrsiniz dediler. bilginiz olsun. size net bir tarih verdilerse eğer bi sıkıntı çıkmaz herhalde. gerçi ben de böyle yazıyorum bilglendirme olsun diye ama bakalım ben yarın alabilecekmiyim :) neyse alırsam eğer son havadisleri yazarım buradan. haa bu arada ben gittiğimde günü aldığım zaman bir de kağıda imza attırmıştım. şu tarihte ürünü teslim edilecektir diye. belki o işe yaramış olabilir.
  • merhaba arkadaşlar. ben 15 30 nisan arası q63ms-17626 modeli laptop için sipariş vermiştim. dün izmirden istanbula gittim . tarih erteleyip duruyorlardı banada. en son kesin 17 tammuz denmişti. gittim sabah açılır açılmaz aldm laptobu akşamına. gitmenz işe yarıyor. bende izmirden gittim ama aldım sonunda. sizde inşllh alırsınz
  • AFFEDERSİNİZ de sokarım böyle işe. Ocak telimiyim Nisan mart şubat ayı teslimleri alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intant

AFFEDERSİNİZ de sokarım böyle işe. Ocak telimiyim Nisan mart şubat ayı teslimleri alıyor.

Hocam daha ocak verilmeden bu nedir yaw ulan bu firmada birsey kalmamis kaucuk gibi olmus kasimda verdim siparisi yuzsuz herifler

• telefonu açsalar orucumu onlara küfrederek acacam ama açmıyor veletler. ulan bu ne iştir millet dükkana gidip alıyor. oraya gidip katliam mı çıkaralım bunumu istiyorlar. ulaşabilen varmı şunlara.
  • Evet arkadaşlar billgisayarı aldım baya bi ağır ve büyük. Sağlam gibi duran bi kasası var ama ilk gün cd açma düğmesini kırdım. halada yaptırmadım yollamam kolay kolay elden gider gösteririrm. Benim 400 lira bonusum vardı 120 ssd uğgrade istedim ellerinde olmadığı içim 750 liğide iptal edip 240 lık ssd aldım bitane de mouse. Cod Black ops 2 denedim biraz malu bi kaç arkadaşta ekran kartı hatası olmuştu şu an içim sıkıntı yok. bıunlarda resimler

MONSTER® Q63MS-17627 17.3'  31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) MONSTER® Q63MS-17627 17.3'  31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) MONSTER® Q63MS-17627 17.3'  31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) MONSTER® Q63MS-17627 17.3'  31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! )

• az once telefonlar neden acmıyor terbıyısızlıgın zulumu yok dıye bır yorum yaptım facebook sayfalarını engel atmıslar bana Saka gıbı bır firma baska bıryer demıyorum orucluyum bır telefonları acsalar acıcam agızımı yumucam gozunu oo dereceye geldı bu biş
  • aynen.maillerede cvp vermiyorlar artık.bunların yaptığı şerefsizlik degilde nedir. niyetli halimizle bizi günaha sokuyorlar. telefonu açsalar süprizim olacak onlara.
  • whydeyuswhy W kullanıcısına yanıt
    aynennn bende faceden onu bunu bırakında telefonlarınız çalışmıyor yazdım direk engellemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqwertyqq

telefonu açsalar orucumu onlara küfrederek acacam ama açmıyor veletler. ulan bu ne iştir millet dükkana gidip alıyor. oraya gidip katliam mı çıkaralım bunumu istiyorlar. ulaşabilen varmı şunlara.

Bugun saat 6.18 de gittim kepenkler kapaliydi. Alan arkadaslar nasil aldi, bir tel var mi ulasacak bilgi verebilirler mi? Pm olarak da gonderebilirsiniz

• arkadaşlar ben bugün saat 16:00 da mağazadaydım. 1-1.5 saate toparlanacak bilgisayarınız dediler. ben linüx kurulumu filan da istemiyorum zaten win 7 yüklycem ddim zamandan kazanmak adına. saat 17:45 te aldım bilgisayarımı eve geldim :) mağazaya gidenlerle ilgilenmek zorunda kalıyorlar. malum telefonla maille ulaşılmadığı için. size de tavsiyemdir. gidin gösterin kendinizi paranızın arkasında durduğunuzu görsünler ki sallamasınlar. açık ve net söylüyorum gidenlerin bilgisayarları öne alınıyor. makina da canavara benziyor uzun bekleyişime değecektir inşallah. şimdi windows filan yükleme aşamasındayım. sizlere de allah sabır versin.
  • işte canavarın görüntüsü. yalnız şarj aleti biraz enteresan geldi :) yani polis yanlışlıkla filan bi baskın düzenlese eve gezi muhabbetlerine evinde c4 patlayıcı var diye içeri atabiliri beni :)
     MONSTER® Q63MS-17627 17.3'  31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! )
  • Seninde teknoloji üssü gibi ortam polis gelse her türlü götürür

• ooo hayırlı olsun. darısı bizlerin basına.

telefon mevzusunu da acsaydınız, hani pazartesi duzelecekti vs deseydiniz.

bir de yeni muhattap kimdir? Cankat Bey gidince yerine kim bakıyor?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.