Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi bende arayayım bi şunları belki çıkan olur

• Bunlar telefonlarini acsalar diyecegimi biliyorum.Artik pazartesi gununden itibaren geldi geldi gelmedi yapacak birsey yok.hayatimda en uzun urunu beklettiler sagolsunlar 180 gun olmus verecegim avukata onlar ile ugrassin. yuz verdikce adami elleyecekler.arkadaslar daha fazla ugrasmayacagim yilin yarisi olmus saten gelecegede benzemiyor.

• Ya Şimdi Aradım.Adam Diyor Ay Sonuna Teslim Edecez.Bence Yalan Söylüyor Bu Kaçıncı Erteleme Dedi İstanbula Gelecem Diyor İstanbula Gelmen Çok Bir Şey Değiştirmez.Parçaları Bekliyoruz Diyorlar.Ne Yapsam Acaba Valla Bıktım Yemin Ederim.Böyle Rezillik Mi Olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityOne -- 15 Temmuz 2013; 12:53:21 >
  • Hangi numarayı aradın da açtılar?

• Bu Numarayı Aradım Barış Diye Biri Çıktı. 05414494930
  • barış beyin cep nosu o zaten upgrade içinde beni o numaradan aramıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityOne

Bu Numarayı Aradım Barış Diye Biri Çıktı. 05414494930

Adamlar bu numarayı bile açmıyor

• herkes arayınca artık bıktılar demekki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergulb

herkes arayınca artık bıktılar demekki :)

Slm Arkadaşlar

1 saat önce bahsi geçen numarayı aradım,Barış Bey çıktı,Uzun uzun konuştuk, Benim Mart teslimli siparişim için En geç AĞUSTOS un ilk haftasına süre verdi :) Ne yapalım beklemey devam... OCAK- ŞUBAT teslimli arkadaşları sordum, Onlar için çalışmalarımız devam ediyor, bu hafta bi parti daha donanım ellerinde olacakmış ve hızlıca teslim edeceğiz dedi. Bilgilendirme olsun sizlere.. yeni gelişme olursa burada paylaşalım. sağlıcakla kalın.. çok strese girmeyin.. sonunda ürünleri mecbur verecekler.................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salenko -- 15 Temmuz 2013; 15:54:50 >
  • bir tek barış beyin sözü doğru çıkıyor bence o adama inanın bana söz verdi hemen aldım herkes bir rol oynuyor orada iyi adam rolünde barış bey var ondan söz koparmaya bakın :)))
  • İyi ki numarayi vermişim yoksa ulaşma ihtimali yok

• Geri aramalar basladi 0216 numara aradi beni bilgilendire yapil 1 2 gun icinde telefonlar normal donucek mis

• quote:

Orijinalden alıntı: whydeyuswhy

Geri aramalar basladi 0216 numara aradi beni bilgilendire yapil 1 2 gun icinde telefonlar normal donucek mis

Teslim Tarihiniz Ne Zamandı
  • quote:

Geri aramalar basladi 0216 numara aradi beni bilgilendire yapil 1 2 gun icinde telefonlar normal donucek mis

Numaranın gerisi kaç hocam, neden aramışlar.

• 02164494920 teknik servis numarsini teslimat icin aradilar.. Agutosun ilk haftasina atdilar bakalim bekliyecez burada benim teslimat trihim 16-30 nisan cihan diye biri aradi

• quote:

02164494920 teknik servis numarsini teslimat icin aradilar.. Agutosun ilk haftasina atdilar bakalim bekliyecez burada benim teslimat trihim 16-30 nisan cihan diye biri aradi

Benim de 16-30 Nisan. Kadıköy den ev tutcam artık her gün uğrarım bunların dükkana

• Geride kalan teslimatlara yaptik tan sonra hemen teslim olayini donuceklermis bakalim haklarinda hayirli olur insallah... Biz alalimda su bilgisayarlari

• ne boktan sistemleri var ya bende 16-30 nisan aldım laptopu demekki sert gitmek gerekiyor yoksa oyalıolar :D
  • quote:

Geride kalan teslimatlara yaptik tan sonra hemen teslim olayini donuceklermis bakalim haklarinda hayirli olur insallah... Biz alalimda su bilgisayarlari

kaynak nedir hocam kimden öğrendin ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.