Bildirim
MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
16-30 nisan teslimatıydı. ürünü ise peşin para ile mart ayında almıştım. gerçi yine bi ketenpereye geldim adamların verdiği driver cd si win 8 içinmiş. bense üzerine basa basa win 7 kuracağımı söylemiştim. en sonda bi kere daha sormuşlardı win 7 kullanacaksınız dimi diye evet dediğim halde yanlış cd yi vermişler. neyse artık kendi çabalarımızla uğraşıyoruz daha hala kullanılabilir hale getiremedim makineyi. bi de işletim sistemini ssd ye kurdum. windowsta bilgisayarımda hdd gözükmüyor nereye gitti bu 750 gb merak konusu :) -
ben gittiğimde cankat bey yoktu. barış bey diye birisi ilgilendi. telefonlar hala düzelmemiş yakında düzelecekmiş. ben orada beklediğim 1 saat boyunca hiçbir yerden telefon sesi duymadım zaten.
edit: bu arda monster ın ciddi bir kazığını yeni keşfettim. 16 gb olması gereken ram 8 gb gelmiş..
edit 2: bilgisayar 16 gb olarak gönderilmiş ancak 8 gb lık diğer belleği sistem görmüyor. muhtemelen yuvasında bi sorun var. iş çıktı yine :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostasy -- 12 Temmuz 2013; 10:36:25 > -
Bilgisayarini alan ve alamayan arkadaslar sizlerin ekran karti gtx 680 m mi dir acaba
Bizi gene ay sonuna salladilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim hayırlı olsun bende teslim alalı henüz 2 gün oldu w350et modeli benimki laptopu ilk aldığında sistem olarak unbutu kurulu ve 750gb a kurulu sende ssd ye kurdugun için 2 sistem oldu pc de biosa girdiğinde save sayfasında 750 gb olan ilede unbutu ile giriş yapabiliyorsun ama 2 sistem kullancağını düşünmüyorum ssd ile w7 ye giriş yap sonra başlattan çalıştır a msconfig yaz enter bas açılan pencerede önyüklemeye tıkla orda unbutuyu sil yoksa karışma kapa o pencereyi bilgisayarıma sağ tıkla yönet e bas açılan pencerede disk yönetimine tıkla disk 1 e sağ tıkla birimi sil de ondan sonra ayırmak istersen ayır işte kafana göre :)) -
Hocam benim teslim tarihi 01-15 Ocaktı. Diğer siparişlerle ilgili tabiki konuştum. Kendilerince haklı sebepleri var ama onlara da söylediğim bir konu var. Sıra mevhumuna dikkat etmiyorlar!!! Yani ben aletimi aldıysam emre arkadaşımda almalıydı ama benim teslimatımdan önce şubat mart teslimlerinden bir kısmı dahi yapılmıştı. Bu konuda müşteri ikna edebilirse durumu söz konusu ya da oraya gidip usturuplu bir şekilde dert anlatmak önemli...
Upgrade olarak ben 680M istiyordum ama ellerinde yoktu. 675MX aldım bu sebeple...
Benim size tavsiyem Gökhan Bey ile birebir yüz yüze görüşmeniz. -
barış beyle görüşün diğer kimsenin dediği tutmuyor ben nisan teslimatlıyım barış beyle konuştum ertesi gün aldım laptopu :) -
merhabalar barış bey e veya oradakilerden birine ulaşabileceğim bir telefon var mı ? 30-35 arası telefonlar harici -
16-30 nisan teslimat aramadım hala, Bonus biriksin biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonalra ulasabılen warmı !!! ahh bır acsalar cok pıs kaynıyacam -
arkadaşlar windows sistem derecelendirmesinde grafikler bölümü ekran kartı 675mx olmasına rağmen 5,2 veriyor. bunu nasıl düzeltebilirim. en son driverı kurdum, güç planını yüksek performans a getirdim ama hala onboard ekran kartına göre derecelendirme yapıyor. bilen var mı? araştırdım forumda ama hepsi yapıp da sonuç almadığım işlemleri öneriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: apostasy
arkadaşlar windows sistem derecelendirmesinde grafikler bölümü ekran kartı 675mx olmasına rağmen 5,2 veriyor. bunu nasıl düzeltebilirim. en son driverı kurdum, güç planını yüksek performans a getirdim ama hala onboard ekran kartına göre derecelendirme yapıyor. bilen var mı? araştırdım forumda ama hepsi yapıp da sonuç almadığım işlemleri öneriyor.
ekran kartı sadece oyuna girdiğinde aktif oluyor oyuna gir sonra alt tabla aşağı indirip öle puanlama yap benim 660m var 7.1 puan veriyor :) -
eyvallah kardeş.. ama onu da şimdi sen dedin diye denedim. sonuç yine hüsran :( yani bişey olduğundan değil de moral bozuyor. 675mx ekran kartı var sistemin derecesini 5.2 gösteriyo :) -
garip ama benim pc seninkine göre alt sınıfta kalıyor puan 7.1 bi gariplik var hdd lerini düzelttin mi 750gb görünmüyor demiştin? -
evet o sorunu giderdim. ssd ye kurmuştum. sürücüleri yönetten 750 liği silip biçimlendirdim şimdi gözüküyor. -
ona rağmen 5.2 ise çok ilginç :_? -
S.A // A.S
Bizde Bekliyoruz Bakalım Biz Ne Zaman Teslim Alıcaz.Ben 11 Şubatta Sipariş Verdim Teslim Tarihi 30 Nisandı.Umarım En Yakın Zamanda Teslim Alırım.
Teslim Alanlara Hayırlı Olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityOne -- 13 Temmuz 2013; 12:28:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erdorado
quote:
Orijinalden alıntı: qqwertyqq
telefonu açsalar orucumu onlara küfrederek acacam ama açmıyor veletler. ulan bu ne iştir millet dükkana gidip alıyor. oraya gidip katliam mı çıkaralım bunumu istiyorlar. ulaşabilen varmı şunlara.
Bugun saat 6.18 de gittim kepenkler kapaliydi. Alan arkadaslar nasil aldi, bir tel var mi ulasacak bilgi verebilirler mi? Pm olarak da gonderebilirsiniz
çevredekilere sor yönlendirirler seni bende dün gittiğimde kepenkler kapalıydı bunlar battı dedim ama bulduk sonunda. -
ben dün görüştüm. öncelikle şu telefonlarınızı neden açmıyorsunuz onu öğreneyim dedim yeni sisteme geçiyoruz alt yapı henüz tamamlanmadı bi numara söyledi ama unttum onu mhz yapacaklarmış resmi sitede yayımlayacaz dedi numarayı. leptopu alamadım benim başka bir modeldi ellerinde yoktu ay sonuna tarih verdi bi dahaki gelişinizde alacaksınız dedi. bekleyip görecez aksi taktirde nolacagını iyi biliyorlar. imkanınız varsa gidip gösterin kendinizi. MS modeller ellerinde var. -
bu arada belki işinize yarar. beni teknik servisten 0216 449 49 20 li numaradan aradılar. konuşma sonrasında bu numaradan ulaşamazsınız dediler. bigisayarda sorun çıkınca aradım. telesekreterden yeni numaramız 444 26 04 diye söylediler. galiba eski müşteri hizmetleri numarasına dönmeye çalışıyorlar. bilginiz olsun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X