Şimdi Ara

monütör çalışmıyor bilgisayar açık kalmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni ram aldım taktım sanırım tam oturmadığı için pcyi açınca yandı şimdi pcyi açıyorum
    monütörde:no signal input
    pc açıldıktan 10 sn sonra kapanıyor hiçbir uyarı sesi yok hiç bir şey yok muhtemelen ram socetleri yandı
    bu durumda napabilirim anakartımı deiştireyim yeni rammi alayayım yoksa kaderde varmış diyip çöpemi atayım
    (daha önce yazdığım bir mesajın edit versiyonu oldu bu)

• quote:

Orjinalden alıntı: Raist_tsişaR

yeni ram aldım taktım sanırım tam oturmadığı için pcyi açınca yandı şimdi pcyi açıyorum
    monütörde:no signal input
    pc açıldıktan 10 sn sonra kapanıyor hiçbir uyarı sesi yok hiç bir şey yok muhtemelen ram socetleri yandı
    bu durumda napabilirim anakartımı deiştireyim yeni rammi alayayım yoksa kaderde varmış diyip çöpemi atayım
    (daha önce yazdığım bir mesajın edit versiyonu oldu bu)

Bence ilk iş servise götürün..Geçmiş olsun..

• umarım en az zararla atlatırsın....
  • Ram yüksek ihtimalle yanmıştır.Ama umarım anakart yanmamıştır.
  • anakartın tek solu yanmıstır 2 sı yanmaz ramın yerını degıtır tam otutr tırnakları felan anakartann olcakk bişi degıl power supply yanmıstır fazla gecmıs olsun guc veremıdurr snn anlıyosan dene veya gitt teknık servise
  • Bilgisayarı açınca fanlar falan dönüyor mu ?
  • arızayı buldum ram socketlerinin yanında çip var MOSFET adında iki socketinki de yanmış şimdi mosfet arıyorum bilen varsa sölesin (site ismi olursa daha iyi olr)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.